- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.537
- 133
- 28
- Konu Sahibi bennbusraa
Köy hayatını seviyorsanız yazın iyi olur serin serin. Tamamen sizin tarzınıza kalmış. Zorlanır mısınız? Bence evet.Yazın köyde kışın merkezde yaşıyorlar bende tam çözemedim yeni evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köy hayatını seviyorsanız yazın iyi olur serin serin. Tamamen sizin tarzınıza kalmış. Zorlanır mısınız? Bence evet.Yazın köyde kışın merkezde yaşıyorlar bende tam çözemedim yeni evliyim
Küçük yerlerden hep korkmusumdur cidden ailesi cok geri kafali benim uzun tırnaklarım bütün ailesine dert oldu tırnakların niye uzun diye sormayan kalmadı alışık değilim zoruma gidiyorKöy hayatını seviyorsanız yazın iyi olur serin serin. Tamamen sizin tarzınıza kalmış. Zorlanır mısınız? Bence evet.
Rize'de iyidere hariç, merkez ve diğer ilçelerde doğalgaz var.Şuan ankarada yaşıyoruz. Memleket dediğim yer ise rize
İyi güzel gitme diye akıl veriyorsunuz ama adam ya kabul etmezse? İş boşanmaya kadar gidebilir bu kadar dik cevap vermemeli konu sahibi.Mutlu olamicaksan bence gitme abartmiyorsn bu yaşam ortak bir yaşam bende ailemle aynı sheirde olmak hatta annemle komşu olmak isterdm elimize fırsat geçti. Eşim istemedi. Saygı duydum bekar olsaydim bir dk durmazdm ama artık birlikte kadar veriyoruz sen istemyrsan olmasn
“Seni getirip sobalı eve oturtmaz merak etme o kadar da değil. Senin memleket neresi?” Yazacaktım ki bu yazını gördüm. Eşin sana karıştırtmayacaksa düşünebilirsin. Ama gelip gidip dangıl dungul konuşacaklarsa olmaz böyleKüçük yerlerden hep korkmusumdur cidden ailesi cok geri kafali benim uzun tırnaklarım bütün ailesine dert oldu tırnakların niye uzun diye sormayan kalmadı alışık değilim zoruma gidiyor
O zaman sıkıntı büyük. Görünen köy kılavuz istemiyor. Giderseniz en başta uzun tırnaklara, ojelere veda etmeniz gerekecek anlaşılan ki bu daha en basitidir. Birlikte yaşarsanız huzurunuz bozulur. Net.Küçük yerlerden hep korkmusumdur cidden ailesi cok geri kafali benim uzun tırnaklarım bütün ailesine dert oldu tırnakların niye uzun diye sormayan kalmadı alışık değilim zoruma gidiyor
Ailesini çözemediğiniz adamla evlisinizYazın köyde kışın merkezde yaşıyorlar bende tam çözemedim yeni evliyim
Huzurum bozulur u hiç soylemedim çünkü o kesin bisey yaniO zaman sıkıntı büyük. Görünen köy kılavuz istemiyor. Giderseniz en başta uzun tırnaklara, ojelere veda etmeniz gerekecek anlaşılan ki bu daha en basitidir. Birlikte yaşarsanız huzurunuz bozulur. Net.
Cekirdek ailesi iyi de köyde dıdısının dıdısı herkes iç içeAilesini çözemediğiniz adamla evlisiniz![]()
Kayınvalideyle prblem var mı açıkca söyleyin? Ona göre yorum yapıcamCekirdek ailesi iyi de köyde dıdısının dıdısı herkes iç içe
Sizin yaşınız kaç ve ne zamandır evlisiniz?Huzurum bozulur u hiç soylemedim çünkü o kesin bisey yani![]()
Bunlari konuda belirtmedim çünkü esimden yana içim çok rahat karıştırmiyo bana hep arkamdadır benimBurda iş eşinize düşüyor. Ailesini evine ve size çok karıştırır mı? Ya da size karşı tutumu nasıl mesela sıkıldınız çıkıp gezmenize yakın bir şehire gitmenize ne der? Bir de insan evinde mutluysa nerede olduğunun önemi olmuyor kendimden biliyorum. Son olarak sizi duyan da Paris'ten 400 nüfuslu bir dağ köyüne geleceksiniz sanır
Eğer gidersem ölene kadar ordayım çünkü kayınpederim isleri ogullarina bırakıp kendi emekliliğini yaşamak istiyor![]()
23 yaşında üni okumak varken sen bunları yaşamayı seçmişsin. Ne desem bilemedim yaşınız büyük sandım.Kızlar ben 23 yaşındayım 4 5 aylik evliyim henüz
Kendi ailem destek olmadı okumamı istemediler bende sevdim evlendim şuan olanaklarım daha fazlaydi aslında23 yaşında üni okumak varken sen bunları yaşamayı seçmişsin. Ne desem bilemedim yaşınız büyük sandım.