• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ben salonu nasıl daha modern ferah gösterebilirim ?

annelikyolunda4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
1.820
863
43
27
Yorgan ve tepsinin kusuruna bakmayın temizlik yapıyorum… bu odayı çok kullanmıyoruz ama kullanmak istiyorum neler yapabilirim
IMG_2420.webp

Duvardan duvar perde şık duruyor. Ancak bir taraftanda ışığı keser. Soldaki duvara baklava dilim veya şerit desenli büyük bir ayna ışığıda yansıtacağından hem daha aydınlık durur hem odaya derinlik ve genişlik hissi verir.

1000107066.webp
bence o buyuk duvari boydan boya cok guzel ferah bir duvar kagidiyla kaplayim, tum evin havasini degistirir. yemek masasinin oldugu yere de genis dikdortgen bir ayna koyun - karsi duvari yansitacagi icin o da hava katar. her iki yanina da aplik koyarsiniz, cok tatli bir salonunuz olur.
bu haliyle magazadan almis dizmissiniz gibi duruyor.
ayrica biryerlere büyük saksi ciceklerinden koysaniz odaya keyifli bir hava katar

Bence her şey takım takım boğmuş orta sehpa masa vs oraya ahşap rengi yakışır jaluzi de duvardan duvara perde kötü duruyor masa sandalye ayakları da kötü belki değişir onlar

Eki Görüntüle 3643362 bence o buyuk duvari boydan boya cok guzel ferah bir duvar kagidiyla kaplayim, tum evin havasini degistirir. yemek masasinin oldugu yere de genis dikdortgen bir ayna koyun - karsi duvari yansitacagi icin o da hava katar. her iki yanina da aplik koyarsiniz, cok tatli bir salonunuz olur.
bu haliyle magazadan almis dizmissiniz gibi duruyor.
ayrica biryerlere büyük saksi ciceklerinden koysaniz odaya keyifli bir hava katar
Benim de aklıma bunlar geldi. Bu haliyle çok kasvetli bi havası var, içinde oturmak istemem sanırım. Bir iki canlı çiçek sıcak bir hava katar.

Aslında bu odaya led olsa iyi olurmuş evet çok kasvetli benim mobilyalarım da sizinkileriyle aynı hemen hemen yeşil büyük boy salon bitkisi kullanın renkli yapay çiçek vs orta sehpada

benmde salonum aynı tonlarda ama ben boy aynası kullanıyorum pinterest aynalardan bide ahşap gibi renkli dekorasyonlarda rengi kırdım pampas koydm bir köyşeye yere mumluk koydm gibi gibi

bi defa çok eşyan var, küçük alanda kalabalık yaratır. mümkünse bi kaç eşyayı başka odaya al, salonunu ferahlat.
bütün eşyaların birbirine takım. genelde tasarımcılar her parçayı farklı kullanır ya da aksesuarla farklılaştırır.
senin evinde renk ve yaşanmışlık yok gibi duruyor.
farklı tekstürler kullanıcan. deri, kadife, kumaş vs. bir araya getirince enerji gelir
bitki koy, yağlıboya tablo koy - hatta sen soyut tablo yap, senin için anlamlı olan bi şeyler koy, seyahatten alınma bibloydu, seramikti. renkli minderler koy. perdelerine bi kat da renk kat, perde aksesuarları koy.
çok özenerek almışsın belli, güzel günlerde otur. ama evine enerji kat

Back
X