Kızlar ben size hikayemi anlatıyim aklınızda bulunsun

ykyk

B<3E
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
275
71
38
kızlar ben lise 1 de iken asırı zayıftım hatta nasıl 35 kilo civarıydım böyle 1.58 falan dı galiba boyum o zamanlar..
yani denemediğim hiç bişey kalmamıştı inanın bütün herşeyi denemiştim burayada yazabilirim en son doktora gittim böyle verdiği yemeklerden yedim sağlıklı yavas yavas aldım ama yok yani gene zayıf gene zayıf bi moralim bozulsa direk gene zayıflıyordum ve suratım zayfılıktan kemikli böyle bembeyaz falan duruyordu okuldaki hocalarım bile annemi aramışlar kızınız hasta olabilir doktora götürün falan diye böyle toğlum baskısı olunca kendimizi kötü hisseiyoruz biliyorum sonra artık bende düşündüm internetten eczaneme bi ürün getirttirdim onunla 1ayda 10 kiloyu geçmiştir belki direk aldım kilo harikaydı ilk zamanlar sonra vvucudum çatladı.. üzgünüm ve kilo popoma gitti deliricem İ siz siz olun böyle ürünlerle değil sağlıklı kilo alın onu uyarmak için söyledim :))) yavaş yavaş alınki çatlamayın..

bende almak istıyorum ama alamıyorum. boyum 1:69 kılom 54 flnn alınca da popodan alıyorum. bir de kilo almak için yemeklerden sonra bal ile çörek otuunu karıştırıpp yiyomuşsunn bu şekilde lanlarr war.. ne kadar doğru bılmıyorumm?????

yemekten sonra bala çörek otunuu karıştılıpp yenılıyomuşş kilo almak için??

Kesinlikle ilaçlara ne kadar doğal deselerde gerçek yemeklerin yerini tutmuyor. benimde boyum 182 54 kiloydum cici bebe+süt ve pekmez yiyerek 1haftada 57 kiloya çıktım ve hiçbir şekilde çatlak falan oluşmadı hem sağlıklı hemde kalıcı

şu an ne durumdasın canım kilo olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…