kızlar bende başardım

ay canım gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
darısı bizlere sanırım Senın bebiş değil bebişlerrrrrrrrrrrrr geliyor :) gamyoncuiremsu

Oh oh maaşallah çok güzel Allah çifter çifter vermiş sanırım.Sonuna kadar hep böyle mutlu ol inşallah.Allah isteyen herkese versin sağlıkla.

canım benim 5 yumurtam oluştu. sağda 1 solda 4 tane. önce decapeptyl kullandım adet olunca 300 lük gonal f kullandım. darısı başına canım

hayırlarla ve uğurlarla sonuna kadar inşallahhhhhhhh.

canım gonal f yi kaç gün kullanmamız gerekiyor ya en taze hamiş sensin. bilgin vardır.ben de lucrin kullanıyorum şu anda haftaya gonal kullanacağım ama kaç gün bilmiyorum.

:teytey:canım arkadaşım o kadar mutlu oldumki sana anlatamam.allah tamamına erdirsin inş.bu yolda birlikte ilerledik biliyorsun inş en kısa zamndada bende bu mutlu haberi sizinle paylaşabilirim burdan.a.s.bu arada sanırım ikizler yolda......:dance::sm_cool:

hanımlar bende tüp bebek yaptırdım şu an üç haftalık gebeyim 3 ay nelere dikkat etmeliyim beni aydınlatırsanız sevinirim birde arkadaşlar bahsetmişler 6 haftalık düşüyo falan diye çok korktum nelere dikkat etmeliyiz biraz bilgi verirseniz sevinirim

canım ben 9 gün gonal f kullandım . ama bildiğim kadarıyla 10 günden fazla kullanılmıyormuş. kendine iyi bak canım çok sağol

canım benim çok sağol inşallah darısı sana ve tüm isteyenlerin başına . kusura bakma nete çok fazla giremiyorum sürekli yatıyorum inşallah hayırlısı olur ve devam eder. sende arkamdan gelirsin :teytey:

Bu bugün KK 'da aldığım 3. hamilelik haberi ne kadar güzel yaaa...Bereketmi geldi ne?Bizede bulaştırın arkadaşlar bereketinizi tamammı?Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah,sağlıklı mutlu huzurlu nice nice nice nice yıllar geçirin hep beraber Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…