kızlar bende hamileyim...

krokan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
706
8
118
Antalya
2 yıllık evliyim..ilk yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım.1 yıldır istiyorduk ve korunmuyorduk ama bir türlü olmuyordu.yumurtlama günlerine özen gösteriyorduk..hatta hsg çektirmeyi falan düşünmüştüm bir sorunmu var diye ama çok şükür bir sorun olmadığını anladım..p
azartesi günü öğrendimki hamileymişim..önce idrar testi yaptım ve ikinci çizgi gayet belirgin çıktı..kan tahlilindeki değerde1449,9 çıktı..
5 haftalık hamileyim..
bugün doktora gittim kese göründü..2 hafta sonra tekrar gidicem..inşallah kesem boş çıkmaz
allah isteyen herkese nasibetsin..tam ümitlerimizin kırıldığı anda verdi allahım..sizde ümidinizi hiç kırmayın..

masallah...bgn ogrendigim 5.hamile haberi zemuszemus
tebrik ederim canimm...hayirli olsun bebisin...ne guzel cok bekletmemis bebisin:ecrin_bebek:

tebrik ederim canım...
hcg ne kadar da yüksek..ikiz olmasın kız olumunekankayizsmile
canım sağlıkla kucağına al inşallah...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallh bugun yazan yazana hamıle haberını:) darısı bıze ınş...saglıklı bır sekılde kucagına alman dılgıylen bızede duanızı eksık etmyın

canım tebrikler sağlıla inş darısı bizim başımıza

Tebrikler canım
Kendini sıkıntıya sokma bebişine de yansımasın..
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar ikiz değilmiş benim..doktora gittim tekmiş:)bide 7.6 mm...
7+1 oldu bugün..günler geçmek bilmiyor sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…