- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ömrümün sonuna kadar para sacmasına göz yumamam öyle çok zengi,nde deiliz ikimizin maaşının toplamı 3,500 1,650 kredi 500 anneme veriyorum bebeğime bakıyor evime gelip gdyor yol parası veryor e ne kalıyor zaten kızlar zenginlik içinde yaşamıyorum ki ben kardeşine veriyor kardeşinin karısıda çalışşsın ozman kocaman çocugu emiyo dye calısmıyor. ben 3 aylık bebeğimi bırkp işe girdim borçlar var dye
Aynı düşünceye sahibiz hem konu sahibine hen eşine hem kaynına hem eltisine herkese gıcık oldum şuanBaşkasının sırtından geçinen, başkasının karısının çalıştığı parayı utanmadan cebine indirenlere haram zıkkım olsun. Sen çocuğunu bırak çalış, onun karısı kıçını büyütsün. Sana da aferin
Kardeşine para yedirir derken ne demek istedin. Kardeşi çalışmıyor mu?kızlar ağlanıcak halime gülüyorum napim şimdiye kadar çok ağladım artık ağlamaya halim yok.
biz eşimle uzun süre sevgililik sonucu evlendik 3 yıllık evliyiz 1 çocuğum var.
sevgililik sürecinde ben böyle kimseyi kırmayan nazik kibar bi bayanımdır arkdaşlarım öyle der.
eşim biraz hırt hört sinirlenen kızan ve hep benim dediğim olucak ben en doğruyu karar modunda aşırı özgüvenli ve tuttuğunuda koparan bi adam. sevgililk sürecinde her tartışmada haklıda olsam ağlardım barışırdım küs klmaya dayanmazdım hep ben alttan alırdım vazgeçilmez olduğunu hissettrdim çok fazla.
hal böyle olunca eşim artık istemedği bişey olunca kızar küser ben özür dleyene kdar konuşmaz ben hep dilerim grur yapsam neolck der barışır gönlünü alırm. ama artık olmuyo kızlar aşamadığımız evlendiğmizden beri aynı sebepten kavga ettiğimiz ve herkes tarafından haklıolduğum ama eşimin asla haklıoldğumu kabul etmedği sorunumuz var. bu konu üstüne geçen aksam yine kvga ettik ben cinnet geçirdim ve ağzıma geleni saydım ama konu cok ciddi evimizin rızkını kardeşine yediriyor hemde ben küçücük bebeğimi bırakıp işe gdyorum borç ödeyelim dye konu hep bu tek kvga sebebimiz.neyse kızlar eşimle bu sefer ikimizde birbirimize küstük bu sefer dik durmak kararlıolmak istyorum ve eşimin hayatı çok zor her kişi evlenmez kızlar ben mesleği olan gayet ıyı huylu normal bi bayanım ama eşim bni öyle kırıyorki bana kendimi değersiz hissettrdi hep şimdi bunu eşime gösterme zamanı ban destek verin neler yapablirm bu küslüğe nasıl sabır edebilrim ondan vazgeçebileceğimi nasıl göstereblirim lütfen yardımlarınızı bekliyorum. yazım hatası olmuşsa hoşgörün rahat yazamıyorum kızlar.
İşte tekrar onu yap canım bak demekki sen kendini tutsan gelecekkesinlikle sevgiliyken bir kez ayrıldık 3 gün hiç aramadım ertesi gün kapıma gelmişti :S sonra yine aynı saf ben oldum bana kendmi ezik hissettrdi hep :S
Bende de aynı durum sevgilimle bayanlar bütün bunlar venüsün geri gitmesinden kaynaklı allah belasını versin o venüsünBu konuyu takipteyim. Bende de var aynısından. Üç gündür küs. Güçlüyüm bu kez. Nereye kadar gidecekse oraya kadar. hadi bakalım...
peki 15 gnün sonunda eşinmi geldi barışmay abenim eşimde bana küs şuan ben konuşsamda o konuşmaz zaten kendini haklı çıkarmak içinCiddi manada 2 sefer eşimle konuşmak için adım atmadım biri bibimi istemedi ilk başlardaterk ettim
10 gün sürdü biride geçenlerde ağzından o kadar yıl sonra küfürlü laf çıktı o da 15 gün sürdü normalde hiç uzatmam hiç birşeyi hemen konuşuruz ederiz ama kesin çizgilerim vardır
Sen de öyle yapıcaksın konuşmayacaksın zor oluyor ama oluyor yani![]()
evet cnm doğru dıyosun eşimde bana küs ama oda beni cezaladnıryor ve çok inat ben dha baskın gelmem lazımAaa ayni benim durumum canim bundan bende de var hakaden cok zor karakterler hep hakli olan onlar ben kavga ettigimde uyumam aglarim özür dilerim oda hic bi sey olmamis gibi devam ederdi neyse bi ara boyle kavga ettik gene beyfendi benden ozur bekliyor canim ne kadar yansada 8 gun boyunca ayni evde ses tonumu bile duymadi yemegink cayini veriri arkami doner uyumaya giderdim uyumadim odaa bi dert nese kendisis dizeye geldi sonra kendi kedime demek ki ben boyle yapinca kendimi cok degersizlestirmism canim sana tavsiyem uztune gitme onu kendinle cezalandir yokmus gibi
evet canım haklısın dedim zaten neolcaksa olsun dedim evde bırbrımızın suratına bakmıyoruz çocuklaoynuyoruz çocuık olmsa ses tonumu bıle duyamazdı evdeBen çok yıprandım artık kaldıramıyorım de ne yemek ne ev işi yap dışarda ye eve git evde iştahım yok kafam dolu de rol kes azıcık eşim dünyalar iyisi bir insandır çocuğum için deme döverim seni azıcık korkut adamı kadın dinen bile parasını eşine vermekle yükümlü değilken eşin rızkınızı kardeşine yedirsin kararlı ol surat yap küslük yapma ama konuşmada böyle olmuyo her şey oluruna varsın de bak nasıl yola geliyo
doğru dıyosun smdıye kdar hep eziklik yaptım hep haram zıkkım olsun hakkım şimdiden snada yok zaten para flan eşimede yok kendisi nasıl öduyosa ödesinEnayi misin kızım sen bak iyice sinir oldum eziklik yapma akıllı ol kocana haddini bildir yada çık işten madem öyle işte böyle kardeşine bakacağına çalış eşine çocuğuna bak de eltinden neyin eksik
eveeet burçlarımızdada eşimin burcunda ne yazıyor blıyomusun, evdeki çıkan gerginlikte bencillik yapmayın flan fıstık yazıyor. benim burcumdada evliliğini masaya yatırıp düşüneceksin kendi istekleri farkedeceksin yazıyorrr =))Bende de aynı durum sevgilimle bayanlar bütün bunlar venüsün geri gitmesinden kaynaklı allah belasını versin o venüsün![]()
pısırık dei eşim okadar dimdik bi adamdır ki acayip çevresine karşı ağırlığı saygınlığı var. ama gel ki kardeşine ailesine yok asla yok onların karşisinda ezik bi insana dönüşüyo çnkü bunu hep ezmişler ilk kez değeri bende gördü bana yaptığına bakBorcu ne kadar.hos ne kasarsa ne.niye onda kalsın. Siz söyleseniz verse parayı.kocaniz pısırık belliki.veya kv kp yok mu? Onlarla konuşulmadı mi?