- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
çalışıyor ama biz iki kişi çalısyoruz dye surekli eşimden maddi destek istyorKardeşine para yedirir derken ne demek istedin. Kardeşi çalışmıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyor ama biz iki kişi çalısyoruz dye surekli eşimden maddi destek istyorKardeşine para yedirir derken ne demek istedin. Kardeşi çalışmıyor mu?
bırakmam cnm 2 salak yzuunden ben emek verdğim işimi asla bırakmam sanki evde otrunca bska hiç bir sorun kalmayacakIsini falan birak diyenlere aldanmayin lutfen insanlar kendi hayati icin calisir kocasi icin degil o sizin guvebceniz esinizde ne hali varsa gorsub
evet cnm zaten öyle farkındayım artık ve konuşmucam istediği kadar küs kalsın asıl ben ona küsüm iyice ezdirdim kendimi nesi var sa vazgeçilmicek hayrı bööyle süprizli romantıkte deil nesine bukadar yandım ezdırdım kendmı bilsemYukarı da bir arkadaşın dediği gibi: Deli deliyi görünce değneğini saklarmış.
Adamın artık huyuna gitmeyi bırak.Bugüne kadar yapmışsın yapacağını.
Madem konuşmuyorsun, onu evde yok say. Görmezden gel.
Net ol ve dik bir duruş sergile..ve kesinlikle geri adım atma.
Kendineazıcık değer ver artık.Kimse bulunmaz ve vazgeçilmez değil.
Bu düşünceyi kafandan çıkarmakla başla.
evet cnm zaten öyle farkındayım artık ve konuşmucam istediği kadar küs kalsın asıl ben ona küsüm iyice ezdirdim kendimi nesi var sa vazgeçilmicek hayrı bööyle süprizli romantıkte deil nesine bukadar yandım ezdırdım kendmı bilsemYukarı da bir arkadaşın dediği gibi: Deli deliyi görünce değneğini saklarmış.
birbirimize destek olalım cnm eşinde snaa küsmü pekiBu konuyu takipteyim. Bende de var aynısından. Üç gündür küs. Güçlüyüm bu kez. Nereye kadar gidecekse oraya kadar. hadi bakalım...
E msjin başında yazdım ya ben barışmadımpeki 15 gnün sonunda eşinmi geldi barışmay abenim eşimde bana küs şuan ben konuşsamda o konuşmaz zaten kendini haklı çıkarmak için
anladım cnm sonrasında neoldu eşin gelip özürmü diledi nasıl barıştınızE msjin başında yazdım ya ben barışmadım![]()
bundan snra dediğin gbi olucak zaten canım. bakalım tek maaşıyla hem borcu ödeyip hem eve bakabilecekmi görücez biraz sıkıntıya düşsünde kıymetimi anlasınparanızıın bir kuruşunu bile vermeyin sizde. eşiniz bir eve tek maaşla yetsin yetebiliyorsa sonra düşünür mü bakalım kardeşini
Dedim ya benimki asiri inatci ama onemli olan onun inadini kirmaniz yoksa hep boyle devam eder sizde hep degersiz bi sekilde hakli olmaniza ragmen ozur dileyeceksiziniz ama bunu yapmniz lazimevet cnm doğru dıyosun eşimde bana küs ama oda beni cezaladnıryor ve çok inat ben dha baskın gelmem lazım
evet canım kırmam lazım kararlıyım bu sefer çünkü bu kavga konusu eften püften deilDedim ya benimki asiri inatci ama onemli olan onun inadini kirmaniz yoksa hep boyle devam eder sizde hep degersiz bi sekilde hakli olmaniza ragmen ozur dileyeceksiziniz ama bunu yapmniz lazim
Detaya gerek var mı sonuçta o adim attı barıştık gittianladım cnm sonrasında neoldu eşin gelip özürmü diledi nasıl barıştınız
hayır detay sormamadaki amaç nasıl barışılıyo onu merak ettim direk gelip lafmı atıyolar ondan sordumDetaya gerek var mı sonuçta o adim attı barıştık gittiSenin eşin zaten adım atmıyor şimdilik ama sen dayanamadığım için bekle emin ol barışmak için uğraşır
![]()
hayır detay sormamadaki amaç nasıl barışılıyo onu merak ettim direk gelip lafmı atıyolar ondan sordum
evet cnm laf atar atmaz barışsam neolcak bu sefer derki laf attımmı barışıyo der yapacağını yaparIlk laf attığında hemen boynuna atlanmiyor ki. Mesela laf atinca sogumaz benim icim yemek hazirlar esim ya da gelirken cikolata alır, gelir sarilir oyle barisirim ben. Sizin mesele basit değil bir de. Adama kabul ettirmeden indirmeyin yelkenleri.
haydi değiştr değneğinnle :)
Genelde bi anda gelip sarılıp öperhayır detay sormamadaki amaç nasıl barışılıyo onu merak ettim direk gelip lafmı atıyolar ondan sordum