Kızlarrrrrrrrrrrrr bu sene mezun oluyorum. Mezuniyet elbisem hazır ananem sağolsun dikti. Elbise; tül krem rengi, mini, önünde hiç bşy yok kapalı bi v yaka, arkadası sırt dekolteli v kesim iniyor ve astarı sarı renk. Belin tam arkasında da kocaman sarı renk papyon var eminim bu modelleri görmüşsünüzdür. Bunu nasıl kombin edebilirim? Ananem sırt kolyesi dedi ama abartı olacağını düşünüyorum zaten yeterince büyük bi papyonu var. Çanta ve ayakkabıyı ne renk önerirsin? Mersinde okuyorum adana ve mersinde yapıcam alışverişimi. Sarı ayakkabı sırıtır krem çok mu sade olur? Takı olarak kolye saçma olacak diye düşünüyorum ya da tamamen zıt renkler mi olmalı bileklerimi kalın bileziklerle doldurayım ne bileyim fuşya çanta ayakkabı falan? Çok kararsızım karar verdikten sonra bi de bunları bulması var internetten alışveriş yapmıyorum. Topuklu ayakkabı giyemiyorum fakat o güne özel artık giymem gerekecek aslında dantelli babet de giymek isterdim ama babetler de hep ayağımı vuruyor. Dolgu topuk olmaz dersen makul bi topuklu araştırması yapıcam..
Yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim :)
Yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim :)