• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kizlar beni goren olursa bi bakin fikir verin

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

3kucukask

1 buyuk 3te kucuk askkk
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
265
139
48
Fikirleriniz benim icin onemli koltuk takimima doseme yapmak istiyorum
Kenarlari deri diger kisimlar kumas gri siyah karisimi saglm koltuklar evlendigimde esim 3 yil onceden almisti
Simdi size soruyorum ustune ortu seriyorum biktim ortuden doseme yapsam ne kadara mal olur yapan varmi sizce ne yapayim iki uc yil bekleyip yenisinimi alsam
Ne diyorsunuz

Renk konusunda siyah gri karışımı yaptırma bence, soft renkler olsun kesinlikle. Yıprandı mı, neden döşeme yaptırmak istiyorsun anlamadım.

ne kadar olur tam bilmiyorum ama 1000-1500 arasıdır.evim güzel evim kısmında koltuklarımı kaplattım gibi başlıklar vardı sanki. bi o bölümlerede bakın.

Eski oldugu icin mi yaptiracaksin neden oldugunu anlayamadim..
Ortuyu yiprandigi icin mi ortuyorsun onu da anlamadim
Ben koltuklarimin ustune polar ortuyorum mesela mor koltugumun ustunde kenarlari pembe ipten overlok yaptirdigim mor polarim var..Pembe rengi kucuk yastiklarla ayni renk olsun diye...
Ortu ortmeyi seviyorum hem sik duruyor hem de temizlik kolay, zirt virt koltuk silemem
Ayrica disari kiyafetleriyle oturulmasindan hoslanmadigim icin de sik sik yikamasi daha basit...
Doseme yaptirsan kolay temizleyecek misin? Cocugun da var sanirim

Annemler Yaklasik 5 sene once yanlis hatirlamiyorsam 1000 tlye yakin bir fiyata koltuklarin dosemesini degistirmislerdi.
eger suanda imkaniniz varsa kaplamakla veya beklemekle gecirmeyin zamaninizi.
Kaplamada tutacak miktarin uzerine biraz daha ekleyip, istediginiz gibi koltuk alabilirsiniz.

kaplatmak çok maliyetli diye biliyorum modelini çok seviyorsanız birşey diyememde yenisi daha mantıklı duruyor bence

Bende kapatmayı düşündüm ama çok maliyetli oluyor kose takımı için 2000 tl ye yakın fiyat çıkardılar. Bence yirtilana kadar kullanip yenisini alın.

Back
X