- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Aslında evlenmek istemiyor gibi görünmüyorum ama sert bir duruşum var. Belki insanlar bundan çekiniyordur.Ben de 33 yaşında evlendim, eşim de 1 yaş küçük benden :) ama gerçekten çok olgun bir insan. Ben de sizin gibi aman yaşı benden büyük olsun diye düşünüyordum ama, eşim böyleyken bile benim enerjime yetişemiyor:)
Bir de evlenmek istioyrsaniz bunu etrafa hissettirmek gerekiyor ki, size önerilen kişiler olsun, ya da sosyal medyadan da bulabilirsiniz. Birbirini normal hayatta bulamayan çok kişi nette tanışıyor, ve güzel evlilikler de oluyor. Evlenmek istemiyor gibi görünmeyin :) Allah iyi bir insanla karşılaştırır inşallah
Tayin yapamadım. Benden sonra atanan arkadaşlarım 1 ay bile durmadan eş durumu ile istedikleri yerlere gittiler. Ben bekar olmanın bedelini ödemiş gibi oldum. Siz de ne güzel 33 de evlenmişsiniz. Nasıl oldu bu evlilikBoyle kucuk yerlerde genc ogretmen cok daha fazladir.Kismet olmamis demek.Sinifci misiniz ? Tayin isi bu sebeple mi olmuyor ? Gerci istanbula isteseniz cikma ihtimali yik mu ?Ben de 33'te evlendim.10 sene köylerde calistim hep.Anlayabiliyorum seni.
Ciddi bir imajım var evet. Ama bu bençm yapım yani değiştiremem kiHayatta ne olacağı hiç belli olmaz...aşkın karşına nerede çıkacaği da öyle.Ben eşimle 15 sene önce sanal ortamda tanıştım.Bir arkadaş açıklise sınavında yedek gozetmendi...sınav binasindan sorumlu polis memuru ile kantinde tanıştılarBir de aşka kapalı ,çok ciddi kadın imajinda olma derim. İnsan bekar akrabası olsa tanıştırmayı teklif edemiyor ...cekiniyor o zaman
Ne güzel yaBen de 33 yaşında evlendim, eşim de 1 yaş küçük benden :) ama gerçekten çok olgun bir insan. Ben de sizin gibi aman yaşı benden büyük olsun diye düşünüyordum ama, eşim böyleyken bile benim enerjime yetişemiyor:)
Bir de evlenmek istioyrsaniz bunu etrafa hissettirmek gerekiyor ki, size önerilen kişiler olsun, ya da sosyal medyadan da bulabilirsiniz. Birbirini normal hayatta bulamayan çok kişi nette tanışıyor, ve güzel evlilikler de oluyor. Evlenmek istemiyor gibi görünmeyin :) Allah iyi bir insanla karşılaştırır inşallah
Tayin yapamadım. Benden sonra atanan arkadaşlarım 1 ay bile durmadan eş durumu ile istedikleri yerlere gittiler. Ben bekar olmanın bedelini ödemiş gibi oldum. Siz de ne güzel 33 de evlenmişsiniz. Nasıl oldu bu evlilik
Çok güzel ya keşke ben de sizin gibi olabilsemOho cok gonderdim ben de oyle.Arkalarindan hep el salladik benim gibi bir arkadasim daha vardi.Kendimizle dalga geciyorduk artik köye muhtarliga adayligimizi mi koysak ne diye :)Aynen daha yeni evlendim 8 ay falan oldu.Ayrilli barisli ,bitirmeli toparlamali ve suruncemeli bir iliskim varla yok arasindaydi.Yetti artik dedik ve evlendik.Supriz ve ani oldu.Tayin donemi yaklasiyor.Mutlaka deneyin.
Neden?Çok şanslısın
Kardeşime alalım seni.Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yaniKültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
Evliliğe bence çok fazla anlam yükleniyor. Hayal edildiği gibi harika bir şey değil malesef. En azından ruhunu tatmin edecek bir işle meşgulsün.Neden?
Ben de sizinle aynı konumdayım. Kendi kültürümden farklı kucuk bir yerde öğretmenim.Benim gibi 2 3 arkadaşım daha var .Artuk dalgaya vurduk es durumuolmadan tayin de çıkmıyor . Muhtarlığa adaylığınızı koyalım nasıl olsa buradayız uzun süre diye dalgaya alıyoruz birbirimizi :)Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yaniKültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yaniKültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
demekki nasib te seni bekliyor bir yerde zaman mekanla alakasi yok o seni bulur sen merak etme yeterki gonlunun kapilarini acHerkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yaniKültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
Benim bir tanidigim 38 yasinda evlendi ikide cocuk yapti cok mutlu suan. Insallah sizde cok mutlu olursunuz. Ama benim simdiki aklim olsa evlenmezdim ve hayatimi yasardim. Ama evlilikte mutlu olamassiniz diye bisey yok tabi, bu benim icin gecerli malesef. Insallah allah hayirlisini verir ve cok mutlu olursunuz. Yasiniz coo gec bir yas degil inanin.Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yaniKültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?