Kızlar benim derdim evlenememiş olmak :(

Ben de 33 yaşında evlendim, eşim de 1 yaş küçük benden :) ama gerçekten çok olgun bir insan. Ben de sizin gibi aman yaşı benden büyük olsun diye düşünüyordum ama, eşim böyleyken bile benim enerjime yetişemiyor:)
Bir de evlenmek istioyrsaniz bunu etrafa hissettirmek gerekiyor ki, size önerilen kişiler olsun, ya da sosyal medyadan da bulabilirsiniz. Birbirini normal hayatta bulamayan çok kişi nette tanışıyor, ve güzel evlilikler de oluyor. Evlenmek istemiyor gibi görünmeyin :) Allah iyi bir insanla karşılaştırır inşallah

Aslında evlenmek istemiyor gibi görünmüyorum ama sert bir duruşum var. Belki insanlar bundan çekiniyordur.

Tayin yapamadım. Benden sonra atanan arkadaşlarım 1 ay bile durmadan eş durumu ile istedikleri yerlere gittiler. Ben bekar olmanın bedelini ödemiş gibi oldum. Siz de ne güzel 33 de evlenmişsiniz. Nasıl oldu bu evlilik

Ciddi bir imajım var evet. Ama bu bençm yapım yani değiştiremem ki

Ne güzel ya

Tayin yapamadım. Benden sonra atanan arkadaşlarım 1 ay bile durmadan eş durumu ile istedikleri yerlere gittiler. Ben bekar olmanın bedelini ödemiş gibi oldum. Siz de ne güzel 33 de evlenmişsiniz. Nasıl oldu bu evlilik

Oho cok gonderdim ben de oyle.Arkalarindan hep el salladik benim gibi bir arkadasim daha vardi.Kendimizle dalga geciyorduk artik köye muhtarliga adayligimizi mi koysak ne diye :)Aynen daha yeni evlendim 8 ay falan oldu.Ayrilli barisli ,bitirmeli toparlamali ve suruncemeli bir iliskim varla yok arasindaydi.Yetti artik dedik ve evlendik.Supriz ve ani oldu.Tayin donemi yaklasiyor.Mutlaka deneyin.

Çok güzel ya keşke ben de sizin gibi olabilsem Eşinizle nasıl tanıştınız, kaç yaşındaydı eşiniz? Çok merak ettim hikayenizi

Kardeşime alalım seni.

Ben de sizinle aynı konumdayım. Kendi kültürümden farklı kucuk bir yerde öğretmenim.Benim gibi 2 3 arkadaşım daha var .Artuk dalgaya vurduk es durumuolmadan tayin de çıkmıyor . Muhtarlığa adaylığınızı koyalım nasıl olsa buradayız uzun süre diye dalgaya alıyoruz birbirimizi :)

Bir kere şansınızın bittiğini kim söyledi ki?
Böyle saçma sapan lafları söyleyenlere inanmayın.
Evet anne olmak istiyorsunuz ama anlayışlı,sevgi dolu, huzurlu, mutlu bir anne olmanız için de size uygun bir eş adayına ihtiyacınız var.
Eğer sırf evlenmiş olmak için size uygun olmayan biriyle evlenirseniz hata yaparsınız.Sonra kaos gibi ev ortamında yetişen çocuk/çocuklar yıllar yılı çocukluk travmalarını atlatamıyor.
Hayırlısı olsun. Bazen olmayanda da vardır bir hayır öyle düşünün.

Bu arada çevrenize, akrabalarınıza evlenme niyetinde olduğunuzu söyleyin.Belki birileri ile tanıştırırlar..

Yok mu okulda falan eşi subay olan öğretmen. Arkadaşlarıyla tanıştırsınlar. Subaylar hep böyle evleniyor. Tayin falan da sorun olmaz mis gibi olur.

En sevdiğim konu :) Merak etme nasibinde varsa bulunduğun yer engel olmaz . Bunlar sadece vesvese . Yok köydeyim yok dağdayım kimle tanışcam da evlencem . Nasipte yoksa büyükşehire gelsende bişey değişmez . İnsan hiç evlenmeyince ve otuzu geçince bir panik oluyor ama İnan boşuna . Ve ben bu tür konulara kurduğum klasik cümleyi gene kuracağım . Evlilik bir başarılı değildir . Hayırlısı olsun hakkınızda

Ben eşimle doğu görevimde tanışmıştım. Hayat kimleri nerelere sürüklüyor. Doğudayım, kafa dengi kimse yok diye düşünmeyin. Siz kendinizi yaşlı,şimdiden bitik vs şeklinde düşünürseniz etrafa da öyle enerji yayarsınız.

Ben büyük sehirdeyim yine olmuyor yine olmuyor aileniz istanbuldaysa onlar uygun birini bulur belki görücü gibi. Ben görücüye inanmiyordum taki bir arkadaşım evlenip mutlu olana kadar

demekki nasib te seni bekliyor bir yerde zaman mekanla alakasi yok o seni bulur sen merak etme yeterki gonlunun kapilarini ac

Benim bir tanidigim 38 yasinda evlendi ikide cocuk yapti cok mutlu suan. Insallah sizde cok mutlu olursunuz. Ama benim simdiki aklim olsa evlenmezdim ve hayatimi yasardim. Ama evlilikte mutlu olamassiniz diye bisey yok tabi, bu benim icin gecerli malesef. Insallah allah hayirlisini verir ve cok mutlu olursunuz. Yasiniz coo gec bir yas degil inanin.

Öncelikle "evde kalmak, internetten tanışmak için x sitesine kaydolmak vb" vizyonsuz cümleler kurmadığınız için teşekkür ederim.

33 yaş evlilik için geç ya da erken değil. Şu an zamanıdır yani. Artık çağımızda evlenme yaşı budur. Normali budur.

Bu sebeple size önemli bir tavsiyede bulunacağım. Gördüğünüz her bekar erkek için aklınızdan "acaba bu mu" sorusunu çıkarmanız. Çünkü bu düşünce dışarıya bir elektrik yayar. Ve bu elektrik genelde çok itici gösterir sizi.

Sizin yapmanız gereken bu konuyu kafaya takmamaya çalışmak. Elbettr senelerdir yalnız olmaktan sıkıldınız. Anlıyorum. Benzer yolları ben de yürüdüm. Ama küçük şehirde nasip kısmet yok da büyük sehirde var diye düsünmeyin.

Allah sizin nasibinizi belli etmiştir. Bunu hızlandıramazsiniz geciktiremezsiniz. Bu kişiyi de degistiremezsiniz.

Ha nasilsa nasibim bu diye ,yaşım da belli diye bir evlilik yapmayın . Unutmayın ki (inanıyorsanız) ayette diyor ki :"biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kildık"

Nasip; istenen değil hep verilen
Nasipse gelirmiş çinden yemenden.

Allaha dua edin. Kalbinize göre birini karşınıza çıkarması için.

Ve bu konuyu stres yapmaktan vazgeçin.

Allah kalbinize göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…