• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim derdim evlenememiş olmak :(

çevrenizdekiler evlenme isteğinizi bilsin. aile, akraba,aile dostu, arkadaş çevresi... beni evlendirmeye çalışan en az 10 kişi var üstelik evlenmek istiyorum beni birisiyle tanıştırın da demedim ama vazife ediniyorlar. ha evlenebiliyor muyum hayır :) bu kadar çabaya rağmen hala evlenemedim. olmayınca olmuyor. 33 çok geç bir yaş değil ama çocuk istiyorsan acele etmelisin diye düşünüyorum.ben 34 yaşındayım 25-30 arası evlenmediğime pişmanım gerçi aşık olduğum kimse de yoktu ama fırsat yaratabilirdim sevebilirdim.yuva kurmak istesem de şuan çok zor geliyor evlilik çocuk bunların sorumluluğu.

Kaç yıllık öğretmensiniz? Nerden baksanı 8-10 sene olmalı, çıkmıyor mu hala tayin?
Hiç umutsuzluğa kapılmayın lütfen hayırlısını isteyin her zaman, elbet nasibiniz vardır bir yerlerde.

Secici birisi oldugunuz icin bu durumda tek care seceneklerinizi artirmaktan geciyor. Bulundugunuz yerde herhangi bir kulup var mi? Doga sporlari, dans ve benzeri? Bu tur yerlerde yeni kisilerle tanisip hem de kafa dengi birilerini bulabilirsiniz. Eger yoksa, ve aileniz/ arkadaslariniz da bu konuda yardimci olamayacaklarsa evlilik icin ciddi arkadaslik siteleri var, orada secenekler cok olacagi icin size uygun birisini bulma ihtimaliniz de artacaktir. Bu sekilde internetten tanisip evlenen ve mutlu olan bir suru insan var.

Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yani :olamaz: Kültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
Herhangi bir sağlık sıkıntınz yoksa eğer anne olma olayı artık çok ileri yaşlara kadar çıktı biliyorsunuz 45 yaşında komşumuz kaza kurşunu ile üçüncü çocuğunu doğurdu bu yaştan sonra diye diye rabbim nasıp ettiyse eğer hayırlı bı eş zamanı vardır sonrasnda tabiki evladinda eminim kismetinz sizi bı yerde bekliyodur tez zamanda gelsin inşallah gönlünüzce biri.

Şunu söylemek istiyorum doğuda atandığım okulda 6 7 erkek vardı 3 kızdan biriydim kafa yapıma uygun muydu hayır. 3 yıl sonra büyük şehirdeyim okulumda bekar erkek yok bu defa gezilere de katılırım ya da tanışma tekliflerini elimden geldiğince değerlendiririm. Bu iş kısmet işi o kişi karşına çıkmamıştır ben evliliğin seçim olduguna çok inananlardan değilim bence büyük pay kader ve kısmet. Okuldan bir arkadaşım 6 sene doğuda çalışmış yaşı 30u geçmişti geldiği yıl tanıştı evli şimdi yine başka bir arkadaşım 6 sene doğuda 6 sene büyük sehirde çalışmış yaşı 36ydı evlendi. Öğretmen öğretmen evliliği pek görmedim yani kimse okulundan bulmadı

• Beğen
Reactions: 000
33 yaşindaysaniz uzun zamandır çalışıyor olmalisiniz. Aslında İstanbul'a gelebilecek kadar puanınız vardir. Ama eş açısından şunu soyleyim hem doğu da hem İstanbul da görev yapmış biri olarak doğuda evet bekar insan çok ama öğretmenlerin geneli bayan olduğu için erkek sayısı zaten çok az. Olan da kız çokluğundan hepsinin egosu tavan yapmış bana kız mı yok biri olmazsa biri olur kafasında. İstanbul'da da genç öğretmen çok ama çoğu insan batıya evlenip geldiği için buralarda birini bulmak daha zor. Ben açıkçası öğretmen birini de istemiyorum bı itici oluyorlar. Tabi nasip işi ama. Buna benzer bı konuyu bende açtım hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor diye. Sanırım bu yaptığımız işten de kaynaklı. Çünkü sabahtan akşama kadar girdugumuz insanlar gene öğretmenler farklı meslek dallarından insanlarla muhatap degiliz. Öğretmenler de de erkek sayısı çok az ve egoist. Bı de öğretmenler de ilginç bı şekilde evlilik yarışı var anlayamadım. Benim çevremdekileri çoğu insan 22 de atandı 23 de evlendi. Çok acele ediyorlar evlenmek için. Ve ben bu yaşımda evde kaldığımı düşünüyorum çünkü yasitim olan erkeklerin çocuğu var şu an . :(

Herkese merhabalar. Ben 33 yaşında bir öğretmenim. Yıllarım doğunun küçük köy ve ilçelerinde çocuklara öğretmenlik yaparak geçti. Yaptığım işi çok seviyorum ve tabiki de ekonomik özgürlüğüm açısından işimi bırakma gibi bir durumum asla söz konusu değil. Fakat bir türlü büyük bir şehire nakil yaptıramıyorum. Ben kendim istanbul da doğup büyüdüm ve bu kültüre alıştım. Ondan dolayı küçük yerlerde hem tanışıp kafa dengi olabileceğim bir erkek bulamadım hem de işin doğrusu hiç erkek yok yani :olamaz: Kültür çatışması da yaşıyorum. Yaşım da 33 oldu. Çok üzülüyorum yani. Ben ne zaman evleneceğim de ne zaman anne olacağım diye söylenip duruyorum. Kızlar sizce hala şansım var mıdır? Yaşım geçmiş kendimi yaşlanmış, yıpranmış hissediyorum. Ne dersiniz?
Eskiden olsa evde kaldi derlerdi fakat suan zaten evlilik yasi 30 oldu 40ina kadarda cocuk rahatlikla dogurabilirsn.henuz gec kalmamissnz merak etmeyn;)

33 yaşindaysaniz uzun zamandır çalışıyor olmalisiniz. Aslında İstanbul'a gelebilecek kadar puanınız vardir. Ama eş açısından şunu soyleyim hem doğu da hem İstanbul da görev yapmış biri olarak doğuda evet bekar insan çok ama öğretmenlerin geneli bayan olduğu için erkek sayısı zaten çok az. Olan da kız çokluğundan hepsinin egosu tavan yapmış bana kız mı yok biri olmazsa biri olur kafasında. İstanbul'da da genç öğretmen çok ama çoğu insan batıya evlenip geldiği için buralarda birini bulmak daha zor. Ben açıkçası öğretmen birini de istemiyorum bı itici oluyorlar. Tabi nasip işi ama. Buna benzer bı konuyu bende açtım hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor diye. Sanırım bu yaptığımız işten de kaynaklı. Çünkü sabahtan akşama kadar girdugumuz insanlar gene öğretmenler farklı meslek dallarından insanlarla muhatap degiliz. Öğretmenler de de erkek sayısı çok az ve egoist. Bı de öğretmenler de ilginç bı şekilde evlilik yarışı var anlayamadım. Benim çevremdekileri çoğu insan 22 de atandı 23 de evlendi. Çok acele ediyorlar evlenmek için. Ve ben bu yaşımda evde kaldığımı düşünüyorum çünkü yasitim olan erkeklerin çocuğu var şu an . :KK43:
Kesinlikle katılıyorum benim de arkadaşlarım batıya gelebilmek için erken evlendi şuan çoluk çocuk sahibi hepsi belki benim de kafa yapıma uyan biri olsaydı bende evlenirdim ama cidden kısmet ve ben öğretmen erkek istemezdim bakalım

Kesinlikle katılıyorum benim de arkadaşlarım batıya gelebilmek için erken evlendi şuan çoluk çocuk sahibi hepsi belki benim de kafa yapıma uyan biri olsaydı bende evlenirdim ama cidden kısmet ve ben öğretmen erkek istemezdim bakalım

merakimi mazur gör, neden ögretmen erkek istemezdin?

merakimi mazur gör, neden ögretmen erkek istemezdin?
Çünkü öğretmenlik de erkek sayısı az kadın sayısı oldukça fazla. Hal böyle olunca erkekler daha şanslı oluyor. Ve bı kız için emek vermiyorlar uğraşmiyorlar. En ufak bir sorunda çekip gidiyorlar. Yada biseylere başlamak için ugrasmiyorlar. Çünkü o olmasa nasılsa bir sürü seçenek var. Her şey önlerine hazır gelsin fedakarlık yapmasin istiyorlar. Tabiki istisnalar vaddir. Ama çoğu böyle ne yazikki

Yaşınız şuanki şartlara bakarsak gayet iyi ve ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz. Sabredin elbet bir gün kısmetiniz sizi bulacaktır

Çok güzel ya keşke ben de sizin gibi olabilsem😍 Eşinizle nasıl tanıştınız, kaç yaşındaydı eşiniz? Çok merak ettim hikayenizi😍

Oyle destansi bir hikaye degil ya :) 1 yas buyuk benden.O da ogretmen.Arkadaslar vasitasiyla tanistirildik.Uzaktan uzaga yuruttuk bir sure iliskiyi.Insallah size de nasip olur hayirli biri.

Evlenmiş olmak için de evlenmek doğru değil,hayatınızı daha da zora sokabileceğiniz birisi olursa birde gene değerli zamanınızdan kaybolmuş olacak.

Sadece sunu yazmak istedim evliligi ruh esi veya ask evliligi kafa dengi biriyle yapmak istiyorsaniz bu is cok zor ve ancak nasipse oluyor.

Cevreye cik ortam yap diyenlere sunu yazmak istedim.
Nice yuzlerce kisiyle is yapan meslegi geregi cokca insanla tanisan veya cok sosyal insanlar var.
Manken unlu kadin erkek yazarlar var.
Hepsinin eserlerinde neredeyse hep yalnizlik ve aci vardir.
Cunku onlar asik olucaklari ve tamamlanacaklari ruh eslerini ariyorlar.
Bu isler kolay degil.
O zaman ne zengin guzel insanlar yalnizim diye haykirip aci cekmezlerdi.
Yazarlar sairler yalniz olmezlerdi..

Herkesin kendine göre farklı dertleri var tabii, umarım kısa sürede hayırlı bir ilişkiniz olur. Biz eşimle 24 yaşındayız Bizim durumumuz da çok farklıydı birbirimizi çok seviyorduk çok aşıktık ama okullarımız vardı ne bir birikimiimiz vardı, ne de bir ev geçindirecek çocuk yapabilecek gelirimiz. Okul bitecek iş bulunacak terfi alacak geliri artacak hayaller hayaller di hep. Eşim daha fazla dayanamadı okulunu yaktı ve polislik mülakatına girdi kazandı. Eğitimi biter bitmez şark görevine atandı. Ve ben ona o kadar çok aşığım ki 6 ay sonra evlendik. şark görevinde yanında oldum bilmediğimiz bir şehir Yeni ortam Yeni insanlar yeni bir kültür Şimdi başka bir şehre geldik yine çevremiz tamamen değişti. buraya da tam alıştık derken yine başka bir yere gideceğiz emekli olana kadar böyle devam edecek hayatımız. Ama olsun Ben onunla her yere giderim...

Canım büyük il olamsasa küçük illerin merkezlerine tayin işte...

Orada küçük ve kapalı bir çevrede birileriyle tanışman haliyle çok zor .

Yeteri kadar puanın olmuştur, bu yıl gelebilecek yerlere tayin iste bence...

Şimdi millet 40 yaşında evleniyor, çocuk sahibi oluyor. Ben 28 yasında evlendim erken evlenmişim bence. Yani şöyle söyliyim benım 4 tane cocukluk arkadasım var 31 yasında hepsi bekar. İş yerinde yardımcım var 33 yaşında o da bekar.. Yani kısmet herşey.

• Beğen
Reactions: 000
Back
X