kızlar benım gıbı kore dızılerı ve kore hayranı varmı ıcınızde

Flower boy bitti.
Skip Beat başladı onu izliyorum.Kore-taiwan ortak yapım.Animesinide izlemiştim.Siwon için izliyorum.

ya ben onu ızlemeye baladım aynen swon ve dong hea ıcın ama bu tayvanlıalr ne sımarık salak dızı yapıyor ya o kız ne salak ya of of yıende ızlıycem ıste

Düşlerim prensi dizisi ilk yayınlandığı günden beri Kore dizilerini izlerini izliyorum.İlk zaman her önüme geleni izlerdim ama artık daha seçici davranıyorum ayda bir ya izlerim ya izlemem.Özellikle komedi dizileri pek ilgimi çekmiyor artık hep aynı hareketler aynı mimikler sıkıyor.Hayatında hiç Kore yada Asya dizisi izlememiş yeni izleyecek olanlara Kore dizisi olarak Düşlerim Prensi -Coffee Prince - i am sorry love you - 49 days - Cain and Abel - What Up Fox ve Full House dizlerini gözü kapalı tavsiye edebilirim.Tayvan dizilerini dilleri yüzünden pek izlemiyorum ama It Started With A Kiss güzeldi.Japon dizisi olarak da Love Shuffle -Hotaru no Hikari - Hana yori dango 1. ve 2. sezon tavsiye ederim.Hana yori dangonun finali film yapmışlardı.Bizim Asmalı konak gibi Hana yori dango filmi diye ararsanız bu çok yerde mevcut.

bu aralar yuchun un dızısını ızlıyorum dehset komık ya bu adam ne yapıyorsa ıyı yapıyor bence eskıde yasayn bır kralın yenı dunyaya yanlıskla gecısı koptum gulomekten

bak kırılodım sana secret garden ve my name ıs kım sam soon u ızlemedıysen eger mutlaka ızle secret garden ve kım sam son korede cıgır acan dızılerden bırı kac kere ızleıdgımı bılmıyorum cunku hıc sıkılmıyorum geberıyorum gulmekten zaten dunyanın en yakısıklı erkegı va rbu ıkı dızıde kım olabılır tabıkı hyun bın

Ben de gülmekten gebermiştim secret garden'da.
Kim sam soon da çok ama çook güzeldi.
Hyun Bin hepsinden de güzeldi.

kızlar evde kore yemegı yapmayı planlıyorum ya japce yapıcam yada jeajamyon yapıcam

Ben evli değilim ama nişanlıyım nişanlımda Kore hastası. Hatta Korece kursunda tanıştık dizi-film çevirisi yapıyordu o zamanlar
Ama şimdi benden ona vakit kalmıyor sadece düzenli olarak dizi filmleri takip ediyoruz..
Yalnız değilsiniz..

Genellikle eski dizileri yazdığım için siz yenileri izlemiyorum sandınız.Kim sam soonu yıllar evvel izlemiştim aklımda tek kalan Kim Sun Ah bana göre çırtlak sesi Kim sam soon çığır açtığı söylemişsiniz.Böyle bir şey okumamıştım ama dediğinize koşulsuz inanırım o yüzden sürekli aynı rolleri oynuyor Kim Sun Ah zeten City Hall dizisinden sonra oynadığı dizileri yada filmleri izlemeyi bıraktım.Secret Garden ilk çıktığı zamanlarda izlemiştim.Güzel diziydi ama bana göre en iyilerden biri değil.Bu ara da beğendiğim Japon dramalarından One Litre of Tears atlamışım.Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak çekilmiştir.Bol göz yaşı döktürür hele ki yaşanmış bir hikaye olması daha da beter ağlatıyor insanı Bu aralar Padam Padam izliyorum yeni dizi arayışında olanlara tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…