Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

kızlar benimde ilk hamileliğim cok tecrübesizim ve 5+4 hamileyim neler yapılmalı neler yapılmamalı tecrübelerinizi anlatırmısınız

MERHABA bende yeni anne adayıyım :) 8+2 ilk hamileliğim aslında birazda sürpriz oldu ve bende çok tecrübesizim :(

merhaba kızlarrr bende 5+4 hamileyim hiççç tecrübemiz yok bence bilgi alıs verisinde bulunalım eminim bir cogunuz öylesiniz

suanda sabahları birzcık oluyr ama rahatsız edici değil dr 6. haftada başlar dedi bakalım

nasıl besleniyorsunuz mesela banyo yaparken kullandımız ürünlerin bi sakıncası varmı deoderant roll-on vs kullanmayın diyorlar kimyasal diye baska dikkat etmemiz gereken bişiler varmı bilmiyorum
hergün 1 yumurta süt yogurt vs. haftada 2 balık bakliyat vs önerdi doktor
birde bişi sorcam bugün birz gözlerim sızlıyr önlem almak için nane limon içsem zararı olurmu

Merhaba. Ben de sanırım 5 haftalık hamileyim. PKO olduğu için net bi tarih veremiyorum. Çok çok yeniyken öğrenmiştim kanda 41 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra 127, 4 gün sonra 593 oldu. Bugün de vereceğim bakalım kaç çıkacak? Doktor bugünden sonra kontrole çağırır muhtemelen. Henüz kese vs bi şey görmedik.

Merhaba. Ben de sanırım 5 haftalık hamileyim. PKO olduğu için net bi tarih veremiyorum. Çok çok yeniyken öğrenmiştim kanda 41 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra 127, 4 gün sonra 593 oldu. Bugün de vereceğim bakalım kaç çıkacak? Doktor bugünden sonra kontrole çağırır muhtemelen. Henüz kese vs bi şey görmedik.
hayırlı olsun canım ins saglıkla ilerler daha cok yeni görünecektir kese de bizde suan kalp atısları için gün sayıyoruz rabbim inş. o duyguları yaşatacak

kızlar Sevinç’lerimizi paylaşalım 3yaşında kızım var ve hiç korunmadığımız halde gebelik olmadı sadece aralıklı 2kimyasal yaşadım ve şu an rabbim herkese nasip etsin 4+3günlük hamileyim varmı aranızda yeni hamile olan
Merhaba ben de 5+1 günlül hamileyim hayırlı olsunn :)

nasıl besleniyorsunuz mesela banyo yaparken kullandımız ürünlerin bi sakıncası varmı deoderant roll-on vs kullanmayın diyorlar kimyasal diye baska dikkat etmemiz gereken bişiler varmı bilmiyorum
hergün 1 yumurta süt yogurt vs. haftada 2 balık bakliyat vs önerdi doktor
birde bişi sorcam bugün birz gözlerim sızlıyr önlem almak için nane limon içsem zararı olurmu
Merhaba bol bol taze meya ve kuru meyva yıyprum kuruyemıs de dahıl. Muz mutlaka yenmesı gereken bı besın hergun ama bende söylemesı ayıp kabızlık basladıgı için ona ek kuru ıncır tuketıyorum bende iştah artısı okadar cok oldu ki gecelerı aşerıyorum resmen ckıp aramaya basladık:))

hayırlı olsun canım ins saglıkla ilerler daha cok yeni görünecektir kese de bizde suan kalp atısları için gün sayıyoruz rabbim inş. o duyguları yaşatacak

İnşaallah duyarsınız kalp atışlarını.. İnşaallah benim de sağlıklı ilerler..

Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.

Merhaba. Keseyi gördünüz mü?
Hayır henüz görmedim ben adete 9 gün kala çpk silik gördum erken testte 4gun kala cok netlestı normal testlere de geçti hcg adetten 2gun once 65.40 adet gunu de 226.2ydı degerım dr.um bıkez baktır dedı zaten en son carsambaydı ıste kan verdıgım ve bana 12gun sonra gel dedı ogune aldık randevumuzu 14mayıs gunler gecmek bılmıyor umarım kalp atısını da duyarız cunku 5.hafta bıtmıs olucak:) bana basta cok gec geldı ama cokerken ogrendıgım ıcın zaman gecmedı normalde 10gun 2hafta sonra fln bakılması gerekıyormus zaten

Hayır henüz görmedim ben adete 9 gün kala çpk silik gördum erken testte 4gun kala cok netlestı normal testlere de geçti hcg adetten 2gun once 65.40 adet gunu de 226.2ydı degerım dr.um bıkez baktır dedı zaten en son carsambaydı ıste kan verdıgım ve bana 12gun sonra gel dedı ogune aldık randevumuzu 14mayıs gunler gecmek bılmıyor umarım kalp atısını da duyarız cunku 5.hafta bıtmıs olucak:) bana basta cok gec geldı ama cokerken ogrendıgım ıcın zaman gecmedı normalde 10gun 2hafta sonra fln bakılması gerekıyormus zaten
aynen bende belki hatırlarsan normal testlerde 8 gun kala öğrenmiştim. dun bat gunumdü 792 cıktı değerım yarında bakalım ılk randevumuza gdicez hayırlısıyla neler olcak acaba ? battan 10 gün sonra mı gitmeliymişiz doktora :))

kese için daha erken diye biliyorum zaten. hayırlısı bakalım bugunku sonucuda yaz bize :)

Back
X