Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın.. Kasıklarımda şişlik ve Ağrı oluyor ara ara , sizlerin durumlar nasıl benim gibi olan var mı
Anladım canım, doğru ondan olsa gerek. Hepimizin farklı farklı geçiyor işte. Her bünye farklı oluyorselam canım.
kusmanın ve bulantının dışında bir şey yok canım.
ama ağrıların sebebi rahmin büyümeye başlaması ve bebeğin kendisine yer açmasıymış.
Benim olması gerekenden biraz yüksekti 3,67 fln dı birbuçuk aydır troid için hap kullanıyorum 1,47 ye düştü şuan hala kullanıyorumBide hamilelikte tiroid değerleri yüksek çıkan varmı
Benim çok yüksek çıktı ve guator varmı diye her defasında soruyorlar .stresten uzak dur diyorlar ama nerde o şans bendeBenim olması gerekenden biraz yüksekti 3,67 fln dı birbuçuk aydır troid için hap kullanıyorum 1,47 ye düştü şuan hala kullanıyorum
Kaç çıktı değeriniz ilaç kullanmaya başladınız mı ihmal etmeyin troid çok önemli hamilelikte. Boğazdan ultrasona girdim bende doktor bi bakalım dedi nodüler tespit edildi ama çok çok küçük boyutta önemli değil dedilerBenim çok yüksek çıktı ve guator varmı diye her defasında soruyorlar .stresten uzak dur diyorlar ama nerde o şans bende
2 defa test yaptilar.doktor 3cu testlerede yüksek çıkarsa ilaca başlayalım dedi.ama tabi ben ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum.orda cok iyi bir doktor varmis orda gorunmeyide dusunuyorum..sizce dogrumu dusunuyorum.Kaç çıktı değeriniz ilaç kullanmaya başladınız mı ihmal etmeyin troid çok önemli hamilelikte. Boğazdan ultrasona girdim bende doktor bi bakalım dedi nodüler tespit edildi ama çok çok küçük boyutta önemli değil dediler
Yani anlamadığım değeriniz yüksekse tekrar tekrar test yapılıp beklemenin hiçbir mantığı yok zaten aynı ilacı veriyor doktor hamilelik olduğu için beklemeyin derim forumlarıda girip okuyabilirsiniz böyle bi durumda domtorlar direk ilaca başlatıyo çünkü çok örnmli2 defa test yaptilar.doktor 3cu testlerede yüksek çıkarsa ilaca başlayalım dedi.ama tabi ben ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum.orda cok iyi bir doktor varmis orda gorunmeyide dusunuyorum..sizce dogrumu dusunuyorum.
Bende hiç anlamadım. Sorduğumuzda testi yeniyelim diyorlar.acaba bebeğe zararlı diyemi ilaç vermiyorlar yada bilmiyorum kafam karışık zaten çok duygusallasmisim.sürekli korku rüyaları görüyorum .haftaya kontrol var ..ozaman herşey belli.olur.Yani anlamadığım değeriniz yüksekse tekrar tekrar test yapılıp beklemenin hiçbir mantığı yok zaten aynı ilacı veriyor doktor hamilelik olduğu için beklemeyin derim forumlarıda girip okuyabilirsiniz böyle bi durumda domtorlar direk ilaca başlatıyo çünkü çok örnmli
Strese giripte bebeği olumsuz etkilemeyin telaş etmeyin rabbimin izniyle birşey olmaz inşallah tek ilacımız dua rabbim bütün evlatları korusun inşallahBende hiç anlamadım. Sorduğumuzda testi yeniyelim diyorlar.acaba bebeğe zararlı diyemi ilaç vermiyorlar yada bilmiyorum kafam karışık zaten çok duygusallasmisim.sürekli korku rüyaları görüyorum .haftaya kontrol var ..ozaman herşey belli.olur.
Inşallah rabbim tüm bebeklerimizi korusun tez vakitte kucagimiza almamıza nasip etsinStrese giripte bebeği olumsuz etkilemeyin telaş etmeyin rabbimin izniyle birşey olmaz inşallah tek ilacımız dua rabbim bütün evlatları korusun inşallah
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bende 4+4 haftalık hamileyim:))
Merhablar bende şuan 5 haftalık hamileyim.doktor babada vinalac verdi.çok kafam karıştı.içinde bir sürü vitamin verdi.bazı sitelerde bu vitaminlerin fazlasıda bebeğe ilk aylarda zarar verir yazıyor.acaba siz kaçıncı haftada kullandınız.bir etki gördünüz mu .gerçekten 2 gündür arama yapmaktan bunaldım netteKızlar folik asit ne kullanıyorsunuz , ben vinalac diye bir ilaç alıyorum diğer vitaminlerde varmış içinde folik asitte aynı oranda varmış
Bu ay bende de aynı şey oldu ama 1 hafta kala fln uzayan akıntım geldı yukurtlama haftası geçmişti yani. Şuan normalde 2 günüm vardı adetime ama yumurtalamam geç olduysa adetimde gecikecek demek kiKızlar bata 4 gün kaldı sol kasıgımda agrı oldu ve vcye gittiğmde yumurta akı kıvamında akıntım geldi 21 catlatma iğnesi oldum bu ovulasyon akıntısı olamaz sanırım. Varmı böyle bi hamilelik belirtisi yoksa ben terardanmı yumurtluyorum