Kizlar benim gordugumu sizlerde goruyomusunuz lutfen bakarmisiniz 2 cizgi cok silik

Evet var çok hafif
Once ben hayal cizgi goruyorum zannettim ama esimde gorunce ayni cizgiyi ikna oldum bugun kan testi yapcaktim doktor yoktu kaldi eve gelirken test alayim dedim bi yapayim en ucuzundan aldim bu sefer diger defalarda en pahalisindan aliypdum cikarsa bundada cikar dedim ve hemen 2.cizgi cikmaya basladi silik bi sekilde

Iyiki varsiniz iyiki cok istiyoruz esimle daha onceki hamileligimde kotu olay yasadigimiz icin bebegimizi kayip ettik ins simdi Rabbim gonlumuze gore verir
Iyiki varsiniz iyiki cok istiyoruz esimle daha onceki hamileligimde kotu olay yasadigimiz icin bebegimizi kayip ettik ins simdi Rabbim gonlumuze gore verir
İnşaAllah bebeğin seninledir Rabbim bu mutluluğu yaşatsın size. Bende 2 aşılama sonrası cuma günü tüp bebek için doktorumuzla görüsmeye gideceğiz hamilesin muhtemelen duan kabul olur banada dua eder misin eşimle bizde cok istiyoruz

Oyy canim benim rabbim insallah gonlunuzdekini size verir bitanem insallah burda bebisin oldugunu ileride dogdugunun haberinide verirsin bizlere bizde cok istiyoruz daha onceki hamileligimde bebegim erken dogdu kayip ettik inanirmisin esimle korkudan sevinemedik tam kesinlessin ins oyle sevincimizi yasayalim dedi bi dua gormustum internette Bi duaya denk gelmistim sende baka bilirsin 707 defa allahume ya varis okuyunca Allahin izni ile hayirli evlat sahibi olunur diye oku kardesim can veren Allah ins kabul olur

Sağlıkla kolaylıkla huzurla mutlulukla geçir hamileliğini ve sonrasını Allah birliğinizi dirliğinizi bozmasın Herşey imtihan inşaAllah vardır gebeliğin ve cok sağlıklı geçirirsiniz bu dönemi Allahın izniyle okuyacağım tüp bebeğe başlamadan bana öyle iyi geldi ki bu yazın Rabbimde senin gönlünü dizsin

Yaa canim benim her bir cumlen inci degerinde oldu simdi bana eger bi kisiyi tanimadan dus edersen kabul olurmus nenem oyle derdi rahmetli mekani cennet olsun rabbim esinle beraber mujdeli haberi almayi nasio etsin ins cok tsk ederim ederim guzel dileklerin icin canim benim haber et banada olur mu duam seninle olacak ins ikimizde hamile oluriz burda hergun kiz miden bulaniyomu kiz uyuyamadim gibi sikayetlerle geliriz en guzel sikayetler bunlar oyle degilmi benim icime dogdu sende mujdeli haberle doneceksin ins

İnşallah sağlıklı sıhhatli yavruşun olur. Fakat regl geçmesine rağmen gölge gibi çıktıysa sanırım geç döllenme olabilir
Ola bilir canim ama bende polikistik over var
Gec dollenme bebegin gelisiminde sorun yasatiyormu bu konuyla ilgili cok mersk ediyorum bilginiz varsa rica etsem soylermisiniz

Ola bilir canim ama bende polikistik over var
Gec dollenme bebegin gelisiminde sorun yasatiyormu bu konuyla ilgili cok mersk ediyorum bilginiz varsa rica etsem soylermisiniz
Ben o konuyu daha önce araştırmıştım. Yumurta ve rahim tabakası bazen senkronize olamadığı için düşük olabiliyormuş. Ama çoğu insan da çocuğuna kavuşuyor endişelenme.

Canim bende tüp bebege başlıycam benim için de dua edermisiniz bende regl oldugumda işlmelere başlayacağız inşşlah siz nerede tedaviye başlayacak sınız

Bende varım kardeşim benimde bebegim olmuyo bizde tüp bebege başladık ve buay bekliyoruz şimdi o kardeşimizin dedigi duayı bu saatte herkes için okuyorum kimler bebek istiyorsa rabbim bizlere hayırlısıyla nasip etsin

Canim bende tüp bebege başlıycam benim için de dua edermisiniz bende regl oldugumda işlmelere başlayacağız inşşlah siz nerede tedaviye başlayacak sınız
Rabbim ins saglikli sihhatli evlat nasip eder
Az once arkadasa soylemistim sizde okuyon internette arastira bilirsiniz 707 defa allahume ya varis okuyunca Rabbim hayirli evlat nasip ediyormus

Allah razi olsun kardesim rabbim kabul etsin ne cok sevindim kardeslerime eger bi parca yardimci ola bildiysem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…