- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 113
- 34
- Konu Sahibi Nefesim1234
-
Hayır gelisimine bir etkisi yok tamamen o ay senin geç yumurtlamis olmanla.alakalidir bu durum. Yani mesela bazı ay döngü 30 gün sürer bazen 34 gün. Aslında olay 4 gün geç yumurtlamissindir bundandır bu. Belki de sen şimdi günüm geçti diyorsun ama geçmemiştir yani anladın mı? O yüzden öyle bir sorun yok takılma. Önemli olan dış gebelik veya boş gebelik olmasın o da ultrasonda görülür.Ola bilir canim ama bende polikistik over var
Gec dollenme bebegin gelisiminde sorun yasatiyormu bu konuyla ilgili cok mersk ediyorum bilginiz varsa rica etsem soylermisiniz
Canım hakkında hayırlısı inşallah bekliyoruz seni hemde dua ediyoruzzzIns kan sonucumda positiv cikar dun verdim bugun sonuc icin bekliyorum dua edin olurmu
Canim kan sonucum 1.0 cikti negativ dedi doktor ama ben halen kendimde suphe ediyorum dogru duzgun regl olmadim kimyasal gebelik olsa kan vermeden 3 saat once evde tekrarlamistim biraz daha belirgin silik cikmisti ayni gun kan vermistim oyle olsa beta degeri azda olsa yuksek cikardi bence hani testlerde sorun var diycem ama ikisidemi sorunlu dedim biraz daha bekliycem hatta her pakette iki tane vardi yani ikiser paket almistim 4 tane testim var ikisini yaptim silik cikti diger ikisinden birini suya tuttum 20 sn sadece 1 cizgi cikti digerinide kiz kardesim denedi ondada 1 tane cizgi cikti hic bisey anlamadim eger siz anladiysaniz lutfen banada anlatinCanım hakkında hayırlısı inşallah bekliyoruz seni hemde dua ediyoruzzz
Canım bunda birşey var ama nedir sen sabır et bekle canım inşallah gebesindir ama gebe olmAyada bilirsin her türlü hazırlan sonra uzulme benim gibi 2 gün sonra tekrar kan ver belli olurCanim kan sonucum 1.0 cikti negativ dedi doktor ama ben halen kendimde suphe ediyorum dogru duzgun regl olmadim kimyasal gebelik olsa kan vermeden 3 saat once evde tekrarlamistim biraz daha belirgin silik cikmisti ayni gun kan vermistim oyle olsa beta degeri azda olsa yuksek cikardi bence hani testlerde sorun var diycem ama ikisidemi sorunlu dedim biraz daha bekliycem hatta her pakette iki tane vardi yani ikiser paket almistim 4 tane testim var ikisini yaptim silik cikti diger ikisinden birini suya tuttum 20 sn sadece 1 cizgi cikti digerinide kiz kardesim denedi ondada 1 tane cizgi cikti hic bisey anlamadim eger siz anladiysaniz lutfen banada anlatin
Aynen canim bekliycem ozel klinige gitmistim yaptimistim testi ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle heryerr gidip beta icin test yaptiramiyosun maalesef turk klinigi vardi ords yapmistim zaten kafam iyice allak bullak oldu ya desem kan vermeye gitmeden once yapmistim evde idrar testini bi kac gun sonra beta degerim dusmus kimyasalden suphelencem ama kan vermeye gittigim gun yaptim idrar testinide acaba gec dollenmemi oldu bazen idrarda cikip kanda cikmiyor bazen idrarda cikmayip kan cikiyor ama bi kac gun dsha vekliycem test yapmadan hastaneye gitcem bakalim hayirlisiCanım bunda birşey var ama nedir sen sabır et bekle canım inşallah gebesindir ama gebe olmAyada bilirsin her türlü hazırlan sonra uzulme benim gibi 2 gün sonra tekrar kan ver belli olur
Şizofren değilsem ben de görüyorum sanki ama emin olamadım hayırlısı inşallah.Silik 2. Cizgi goren varmi
Vallah kardesim bende şizofren olmadigima emin iki defa yaptim 1 gun aralik ikiside silik cikti kan verdim 1.0 cikti halen regl olmadim karnimda anlamsizca bi siskinlik var karin alt bolgemde bi huzursuzluk var bi kac gun daha bekleyip hastaneye gitcemŞizofren değilsem ben de görüyorum sanki ama emin olamadım hayırlısı inşallah.
Vallah kardesim bende şizofren olmadigima emin iki defa yaptim 1 gun aralik ikiside silik cikti kan verdim 1.0 cikti halen regl olmadim karnimda anlamsizca bi siskinlik var karin alt bolgemde bi huzursuzluk var bi kac gun daha bekleyip ve ikinci yaptigim test kan testine gitmeden 3 saat onceydi kafam karisik vallaŞizofren değilsem ben de görüyorum sanki ama emin olamadım hayırlısı inşallah.
Vallah kardesim bende şizofren olmadigima emin iki defa yaptim 1 gun aralik ikiside silik cikti kan verdim 1.0 cikti halen regl olmadim karnimda anlamsizca bi siskinlik var karin alt bolgemde bi huzursuzluk var bi kac gun daha bekleyip ve ikinci yaptigim test kan testine gitmeden 3 saat onceydi kafam karisik valla
Isik vurmus sanki resimlerde belli olmuyor silik cikinca ama sen eline aldiginda goruyosan var demektir canim bendede oyle oldu o silik gordugumde annemlere gonderdim yok kizim gorunmuyor demisti ama ben ve esim elimizde goruyorduk aslinda iciniz ferah tut Rabbim verirse 1 hayir vermezse bin hayr var derlerEki Görüntüle 2904793
Peki siz bunlarda bişi görüyor musunuz ben görmedim ama merak ettim.
Ama 8.hafta yazanda biraz silik goruyorum canimEki Görüntüle 2904793
Peki siz bunlarda bişi görüyor musunuz ben görmedim ama merak ettim.
Tatlım sonucun nasıl oldu hadi gebeyim de yaaa gebesindir canım benimde adetime 16 gün kaldı adet oldugumda tüp bebek yapacagız eger gebe olursam eşim kurban kesecekAma 8.hafta yazanda biraz silik goruyorum canim
Canım sonucun nasıl oldu iyimisin inşalah hayrılı haberini bekliyorumAynen canim bekliycem ozel klinige gitmistim yaptimistim testi ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle heryerr gidip beta icin test yaptiramiyosun maalesef turk klinigi vardi ords yapmistim zaten kafam iyice allak bullak oldu ya desem kan vermeye gitmeden once yapmistim evde idrar testini bi kac gun sonra beta degerim dusmus kimyasalden suphelencem ama kan vermeye gittigim gun yaptim idrar testinide acaba gec dollenmemi oldu bazen idrarda cikip kanda cikmiyor bazen idrarda cikmayip kan cikiyor ama bi kac gun dsha vekliycem test yapmadan hastaneye gitcem bakalim hayirlisi
Vallah halen regl olmadim canimCanım sonucun nasıl oldu iyimisin inşalah hayrılı haberini bekliyorum
Cnm merhaba merak ettim ins hayirlisiyla guzel haberi mujdeni aldin miİnşaAllah bebeğin seninledir Rabbim bu mutluluğu yaşatsın size. Bende 2 aşılama sonrası cuma günü tüp bebek için doktorumuzla görüsmeye gideceğiz hamilesin muhtemelen duan kabul olur banada dua eder misin eşimle bizde cok istiyoruz
Merhaba ben daha yeni başladım şuan vitaminler kullanıyorum ve adetimin 2. Günü tedaviye baslauacak inşaAllahCnm merhaba merak ettim ins hayirlisiyla guzel haberi mujdeni aldin mi
Vallah benimki biraz karisik :) halen bekliyorum regl olmadim gogus hassisiyetim devam ediyor test yapmadim elim gitmedi yine negativ olacak diye varsada cikar zaten dedim bekleyelim sabirla bekliyorum bakalim :) cok sevindim sizin adiniza rabbim ins emeklerini bosa cikartmaz ins en kisa zamanda guzel haberini burdan yazarsin canim kardesim Allah gonlune gore versin dikkat et kendineMerhaba ben daha yeni başladım şuan vitaminler kullanıyorum ve adetimin 2. Günü tedaviye baslauacak inşaAllahSen yapmadın mı test inşaAllah vardır Rabbimin izniyle
Siiznde mi tüp bebek tedavisiMerhaba ben daha yeni başladım şuan vitaminler kullanıyorum ve adetimin 2. Günü tedaviye baslauacak inşaAllahSen yapmadın mı test inşaAllah vardır Rabbimin izniyle
Görüyorum tabi :) kan ne zaman vereceksin canımSilik 2. Cizgi goren varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?