- 12 Aralık 2016
- 611
- 430
- 103
- Konu Sahibi Nefesim1234
-
Allahin iznile Rabbimin izni ile insBen o konuyu daha önce araştırmıştım. Yumurta ve rahim tabakası bazen senkronize olamadığı için düşük olabiliyormuş. Ama çoğu insan da çocuğuna kavuşuyor endişelenme.
Tesekkur ederim Allah razi olsunHayırlı olsun
İnşallah çok sagolun suan sizinki belli oldu mu gebemisinizRabbim ins saglikli sihhatli evlat nasip eder
Az once arkadasa soylemistim sizde okuyon internette arastira bilirsiniz 707 defa allahume ya varis okuyunca Rabbim hayirli evlat nasip ediyormus
Bugun sabah tekrarladim testi dun yaptigimdan birazda belirli cizgi ciktiİnşallah çok sagolun suan sizinki belli oldu mu gebemisiniz
Hadi bakalım hayırlısı olsun darısı bizlereBugun sabah tekrarladim testi dun yaptigimdan birazda belirli cizgi cikti
Kan verdim yarin sonuc ins Allahim hayirlisini versin ins
Allah razı olsunnn inşaAllah kabul etsin Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsinYaa canim benim her bir cumlen inci degerinde oldu simdi bana eger bi kisiyi tanimadan dus edersen kabul olurmus nenem oyle derdi rahmetli mekani cennet olsun rabbim esinle beraber mujdeli haberi almayi nasio etsin ins cok tsk ederim ederim guzel dileklerin icin canim benim haber et banada olur mu duam seninle olacak ins ikimizde hamile oluriz burda hergun kiz miden bulaniyomu kiz uyuyamadim gibi sikayetlerle geliriz en guzel sikayetler bunlar oyle degilmibenim icime dogdu sende mujdeli haberle doneceksin ins
Ahh Rabbim sanada sağlıkla uğrastırmadan huzurla mutlulukla nasip etsin cok mutlu aile olun istediğiniz kadar sırayla Allahım nasip etsin eksikmeden artarak bereketle uzun ömrünüz olsunCanim bende tüp bebege başlıycam benim için de dua edermisiniz bende regl oldugumda işlmelere başlayacağız inşşlah siz nerede tedaviye başlayacak sınız
Dogrudur canim bende cokca yasadigin oldu ama bugun doktoroma gittim testide gosterdim evet gebelik var dedi bu sabah tekrarladim testi bundan biraz daha koyu sekilde silik ciktiMalesef yok gibi duruyor o hayalet çizgi onun gölgesi bende çok yaşadım csnim
Kan verdiniz mi cnmBugun sabah tekrarladim testi dun yaptigimdan birazda belirli cizgi cikti
Kan verdim yarin sonuc ins Allahim hayirlisini versin ins
Evet görünüyorSilik 2. Cizgi goren varmi
Verdim cnm dun bugun sonuc icin aramalarini bekliyorum hayirlisiyla ins bekledigim haberi alirim rabbim isteyen herkesi hayirlisiyla mujdelesinKan verdiniz mi cnm
Ins kan sonucumda positiv cikar dun verdim bugun sonuc icin bekliyorum dua edin olurmuEvet görünüyor
İnşallah hayırlı haberi alırsın haber verIns kan sonucumda positiv cikar dun verdim bugun sonuc icin bekliyorum dua edin olurmu
sonucun çıktı mıVerdim cnm dun bugun sonuc icin aramalarini bekliyorum hayirlisiyla ins bekledigim haberi alirim rabbim isteyen herkesi hayirlisiyla mujdelesin
İnşallah hayırlı haberi alırsın haber ver
Cikti 1.0 negative boyle cikip sonradan positiv goren varmi arkadaslarsonucun çıktı mı
Kaç gün geçti reglinCikti 1.0 negative boyle cikip sonradan positiv goren varmi arkadaslar
Yaa bendee cok sevindim sen erken yapmissin o zamanDogrudur canim bende cokca yasadigin oldu ama bugun doktoroma gittim testide gosterdim evet gebelik var dedi bu sabah tekrarladim testi bundan biraz daha koyu sekilde silik cikti
Bugun kan verdim yarin sonucu alicam hayirlisi olsun ins eger halen bekleme suresindeysen rabbim daha fazla bekletmesin ins sende en kisa zamanda mujdeli haberi alirsin
Evet var silik. Anladığım kadarıyla henüz adet günün gelmemis. İstersen erken gebelik testlerinden al bir bak onlar daha düşük değerleri olcebildigi için daha net çıkabilir.Silik 2. Cizgi goren varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?