Kizlar benim gordugumu sizlerde goruyomusunuz lutfen bakarmisiniz 2 cizgi cok silik

Malesef yok gibi duruyor o hayalet çizgi onun gölgesi bende çok yaşadım csnim

Allah razı olsunnn inşaAllah kabul etsin Rabbim isteyen herkese hayırla nasip etsin Cok teşekkür ederimm Allah büyük yazacağım

Canim bende tüp bebege başlıycam benim için de dua edermisiniz bende regl oldugumda işlmelere başlayacağız inşşlah siz nerede tedaviye başlayacak sınız
Ahh Rabbim sanada sağlıkla uğrastırmadan huzurla mutlulukla nasip etsin cok mutlu aile olun istediğiniz kadar sırayla Allahım nasip etsin eksikmeden artarak bereketle uzun ömrünüz olsun Ben kayseride acıbadem hastanesi mustafa taş siz?

Malesef yok gibi duruyor o hayalet çizgi onun gölgesi bende çok yaşadım csnim
Dogrudur canim bende cokca yasadigin oldu ama bugun doktoroma gittim testide gosterdim evet gebelik var dedi bu sabah tekrarladim testi bundan biraz daha koyu sekilde silik cikti
Bugun kan verdim yarin sonucu alicam hayirlisi olsun ins eger halen bekleme suresindeysen rabbim daha fazla bekletmesin ins sende en kisa zamanda mujdeli haberi alirsin

Yaa bendee cok sevindim sen erken yapmissin o zaman

Silik 2. Cizgi goren varmi
Evet var silik. Anladığım kadarıyla henüz adet günün gelmemis. İstersen erken gebelik testlerinden al bir bak onlar daha düşük değerleri olcebildigi için daha net çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…