Kızlar benim neyim var? Ne olur yardım..

belkı hayatınızda ki boşluktandır. Belkı çok fazla duşunuyorsunuzdur, kendınızı dınlıyorsunuzdur. bence kafanızı dagıtmaya çalışın. bu daralma ışınden uzaklaşın hemen bır ılgı alanı yaratın kendınıze. sevgıler

Canım bu herkeste olabiliyoo bende de olur.Keşke öyle yapmasaydım keşke onu demeseydim keşke gitmeseydimm falan filan.
Psikolojik zamanla geçerra.s

kızlar galiba şu dönemdeki havalardan galiba bendedde aynı sorun var of ya yokmu bunun bir ilacı
sorun yokken sorun yaratıp etrafımdakileri uzaklaştırıyorummmmmmmm kendimden

canım ya yalnız olmadığımıda gördüm yine bende böleyim ya ama naptıysam düzeltemedim kendimi of of of

Bence o durum bütün kadınlarda var ama herkesteki ölçüleri farklı

Ben de aynen anlattığın gibiyim. Çok mutluyken birdenbire ağlamaya başlıyorum

Kafamda nerden geldiğini bilmediğim türlü türlü düşünceler geziyor

Bunlar doğal şeyler aslında, o an içinden öyle gelmiş öyle davranmışsın. Sorun bunları takman,

biliyorum biraz zor oluyor ama hiç takmamayı dene, bir süre sonra gerçekten işe yarıyor :teselli:

Bence kendinle çok fazla başbaşa kalıyorsun. Kendini çok dinliyorsun ve pişmanlıklar yaşıyorsun. Halbuki pişman olacak bir şey yok. Hobiler edin kendine yapmaktan zevk alabileceğin şeyleri yap daha önce yapmadığın şeyleri yapmaya çalış kafanı biraz rahat bırak. Paranoyak olmak iyibirşey değil. Hastalık boyutuna ulaşabilir. Dikkat etmelisin.
Sevgilerimle...

Back
X