- 12 Aralık 2023
- 246
- 21
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfin zehra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonda görünmeyebiliyor bazen, bilgisayardan baktığınızda görünebilir. Ben de telefondan görünmediği her zaman bilgisayardan baktığımda görüyorum
Canim doktor dedi bir satte cikar bir sat oldu gitim sonra dokrorlar degişmişti bana dedi sifie yok dedi yani normal degil ha 0 tek cikmiş heeketemi cikiyor bende tekmi bilmiyomkiTelefonda görünmeyebiliyor bazen, bilgisayardan baktığınızda görünebilir. Ben de telefondan görünmediği her zaman bilgisayardan baktığımda görüyorum
Canim cevap vere bilirmisinTelefonda görünmeyebiliyor bazen, bilgisayardan baktığınızda görünebilir. Ben de telefondan görünmediği her zaman bilgisayardan baktığımda görüyorum
Gebelik şüphen mi vardıCanim doktor dedi bir satte cikar bir sat oldu gitim sonra dokrorlar degişmişti bana dedi sifie yok dedi yani normal degil ha 0 tek cikmiş heeketemi cikiyor bende tekmi bilmiyomki
Bak cnm tes yaptim hata dedim belki boyasi akmistir suda duktum gecmediGebelik şüphen mi vardı
5 den küçük değer gebelik yok adet olmadan önce filan test yaptırdıgımda 1.2 filan cıkıyordu ama hiç 0 cıkmadı
Belki labaratuvardan labaratuvara değişiyordur
Adetin kaç gün geçiktiBak cnm tes yaptim hata dedim belki boyasi akmistir suda duktum gecmedi
5 6 gun cnmKan tahlilini tekrarla canm
Adetin kaç gün geçikti
Yani mide yanmasi akinti var en son kave rengli lekelenme olduKan tahlilini tekrarla canm
Adetin kaç gün geçikti
Tekrarla testini canm 6gün geçikmeye değer baya yüksek cıkması lazım .Yani mide yanmasi akinti var en son kave rengli lekelenme oldu
Enfeksiyon belirtisi de olabilirYani mide yanmasi akinti var en son kave rengli lekelenme oldu
Sen
Tekrarla testini canm 6gün geçikmeye değer baya yüksek cıkması lazım .
Lekelenmen baya oldumu
Canim iki damla geldiSen
Tekrarla testini canm 6gün geçikmeye değer baya yüksek cıkması lazım .
Lekelenmen baya oldumu
Yerleşme kanamasıdr belkiCanim iki damla geldi
Hiç bilmiyorum ben kan verdiğimde telefondan göremezsem bilgisayardan görebiliyordum, bende hiç 0 diye bir sonuç çıkmadıCanim cevap vere bilirmisin