Biz baska sehirdeyiz esim ameliyat oldu gorumcem hastaneye gelmedi daha sonrada evimize gecmis olsuna gelmediHem görümcede kalıyorsunuz hem görümce nereye gelmedi
Gormemezlıkten gelın benceMrb kk kadinlari
Su an sinirden evde duramiyorum ama gulmek zorundayim.esim ameliyat oldu 3 ay oldu 3 aydir bebek gibi bakiyorum onu he bakmakta zorundayim evlnirken iyi gunde kotu gunde diyoruZ. Doktorumuz istanbulda kontrol amacli geldik gorumcemde kaliyoruz 3 aydir gorumcem bir kez olsun gelmedi. kardesine gecmis olsuna ama su an ondan kiymetlisi yok esimuz gozunde . Onu opuyo, kokluyo ,askim diyo ;aramiza oturtuyo ,az once yatti esim ablasina abla gel bi opuyim uyumadan ama hic beni cagirmadi .ben yokmusum gibi davraniyor sadece ihtiyaci oldugunda varligim aklina geliyor.su istiyorum ,aciktim ,belimi duzelt gibi.yani bi hizmetci gibi goruyor. Bu durum cok zoruma gidiyor. ya siz soyleyin abartiyormuyum ben
Evt haklisin belkide. Ama bizde biraz yapilanlar karsisinda degerli oldugumuzu hissetmk istiyoruz . Ama tabiki ducuncenize saygim varAyda yılda bşr gördüğü üstelik şu an evinde kaldığı ablasını mı pohpohlasın her dakika yanında olan sizi mi? Şu adamların ailelerine değer vermesine, kardeşlerini sevmesine izin verin azıcık yahu. Her zaman bir numara olmak zorunda değilsiniz.
Guzel bir mantik aslinda.Gormemezlıkten gelın bencebısı ısterse de duymayın kardesıne soyle o yapsın deyın ))
Bakamiyosun tabi benim ablamHaklisiniz, bunu guzel bir dille aciklayabilir misiniz esinize acaba? O sizi takdir etmiyorsa siz agzindan laf alabilirsiniz işte askim sana iyi bakamadim falan deseniz, hic olur mu oyle sey daha ne yapacaksin mi diyecek bakalim. Aklima bu geldi şuan
benım esımde normalde umursamıyor gıbı yapar ama ama aılesı soz konusu olunca ısler farklılasır hele bı ıkızı var onun canı sıkılsın bızımkıde sıkılır, bırsey olsun hemen mrk eder, bana gostermedıgı sevgı gosterılerını onlara yapar , bazende esım hasta falan olur hemen ararlar ıyı mısın bısı olursa ara sankı gelıpte bakacaklar ben hıc ıplemem, ustume dusenı yaparım, varsa yanlıs gordugum bısı lafımı da soylerım, cekılırım kenara..Guzel bir mantik aslinda.deniyicem ama ters tepmesinden korkuyorum.
bu konuda yalni olmadigima sevindim acaba benki psikopatim diyordum. Ya ablasi kucagina oturuyor bizimkide sozde ilgi gosteriyor askim bocegim bitanem cok sinirlerim bozuluyor yaaHiç kimse çıkıp bana kardeş sevgisi ne olacak bla bla demesin.
Kardeşine, ablasına vs evli olup da aşkım, sevgilim, bitanem gibi hitaplar kullananlardan nefret ediyorum.
Yok kucak kucağa oturtmalar, aynı yatakta uzanmalar falan yaşı küçük falan değil.
Koca kazık olup böyle davrananlara sinir oluyorum!
Hiç sevimli de görünmüyor.
İtici ve saçma oluyor.
Yaaaaaa peki herzaman mi boyleydi, yani ailesini gorunce sizi boyle ikinci plana mi atar hep?Bakamiyosun tabi benim.anne
Bakamiyosun tabi benim ablam
bana bakar dimi ablam diyor . Sozde saka yapiyor
Iste o zamn ben kotu oluyorumKonu sahibi yerinde olsam hizmet falan etmem bu durumda, aşkını çağır o yapsın derim valla.
Konu sahibi yerinde olsam hizmet falan etmem bu durumda, aşkını çağır o yapsın derim valla.
Ailesini gorunce surekli 2. Plandayim normalde ilgi gosterir yaptiklarimin farkinda olur ama ailesinin yanina gelince adam 180 derece donuyorYaaaaaa peki herzaman mi boyleydi, yani ailesini gorunce sizi boyle ikinci plana mi atar hep?
Iste sen soyleyebiliyorsun en azindan ben onuda yapamiyorumbenım esımde normalde umursamıyor gıbı yapar ama ama aılesı soz konusu olunca ısler farklılasır hele bı ıkızı var onun canı sıkılsın bızımkıde sıkılır, bırsey olsun hemen mrk eder, bana gostermedıgı sevgı gosterılerını onlara yapar , bazende esım hasta falan olur hemen ararlar ıyı mısın bısı olursa ara sankı gelıpte bakacaklar ben hıc ıplemem, ustume dusenı yaparım, varsa yanlıs gordugum bısı lafımı da soylerım, cekılırım kenara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?