- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.523
- 798
Ortaokul çocukları dahil en basit aşklarda bile taraflar birbirine "aşkım" diye hitap ediyorken bu kelime hala size özel gibi geliyor mu? Herhangi birine eşim veye karım dese olmaz evet. Aşkım kelimesinin içini fazla doldurmussunuz anlaşılan. Yoğun sevgi duyduğunuz hersey İçin kullanılabilir. Bi insan doğaya aşık olabilir müziğe aşık olabilir... aşk kelimesinin altını cinsel olgularla doldurursaniz dediğiniz doğru olur ama bu çok yanlış olur.
Ayrıca konu sahibinin söylenen kelimelere sizin kadar takıldığıni da sanmıyorum.
Bu her seyi acikliyor, babam da boyleydi, evde bizbize farkli, yanimizda insanlar olunca farkli. Biz bir cozum bulamamistik, siz bulursunuz insallah...Ailesini gorunce surekli 2. Plandayim normalde ilgi gosterir yaptiklarimin farkinda olur ama ailesinin yanina gelince adam 180 derece donuyor
Mesele o değil ki kimse bir numara olma çabasında değil kadın bir dk. Oturmuyor yemek temizlik çocuk derken bi de herif özel ilgi istiyor kadının sevgiye sevkate hepsini geçtim teşekküre ihtiyacı var.. motivasyon gerekk eee erkek sevgili ailesini görünce bi anda tavana çıkarması kadının ruh halini bozuyor... dengeyi kurmak lazım.. bu drumdaki kadın azıcık sevgiyle şekle girmeye hazırdır zaten...Ayda yılda bşr gördüğü üstelik şu an evinde kaldığı ablasını mı pohpohlasın her dakika yanında olan sizi mi? Şu adamların ailelerine değer vermesine, kardeşlerini sevmesine izin verin azıcık yahu. Her zaman bir numara olmak zorunda değilsiniz.
Konu da kucak kucağa oturmak yok, aynı yatağa uzanmak yok iyi okudunuz mu?Hiç kimse çıkıp bana kardeş sevgisi ne olacak bla bla demesin.
Kardeşine, ablasına vs evli olup da aşkım, sevgilim, bitanem gibi hitaplar kullananlardan nefret ediyorum.
Yok kucak kucağa oturtmalar, aynı yatakta uzanmalar falan yaşı küçük falan değil.
Koca kazık olup böyle davrananlara sinir oluyorum!
Hiç sevimli de görünmüyor.
İtici ve saçma oluyor.
Eşinizin sizi hizmetçisi gibi görmesinin görümceyle bir ilgisi yok ki. Görümceniz siz gelmeden önce de eşiniz size karşı vefasız ve kayıtsızmış. Ne değişmiş ki?Mrb kk kadinlari
Su an sinirden evde duramiyorum ama gulmek zorundayim.esim ameliyat oldu 3 ay oldu 3 aydir bebek gibi bakiyorum onu he bakmakta zorundayim evlnirken iyi gunde kotu gunde diyoruZ. Doktorumuz istanbulda kontrol amacli geldik gorumcemde kaliyoruz 3 aydir gorumcem bir kez olsun gelmedi. kardesine gecmis olsuna ama su an ondan kiymetlisi yok esimuz gozunde . Onu opuyo, kokluyo ,askim diyo ;aramiza oturtuyo ,az once yatti esim ablasina abla gel bi opuyim uyumadan ama hic beni cagirmadi .ben yokmusum gibi davraniyor sadece ihtiyaci oldugunda varligim aklina geliyor.su istiyorum ,aciktim ,belimi duzelt gibi.yani bi hizmetci gibi goruyor. Bu durum cok zoruma gidiyor. ya siz soyleyin abartiyormuyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?