Kızlar beş aydır hamile kalamıyorum bi akıl verin

Tatlım kanında ckmadysa degılsındır stresten gelmemıstr benımde ıkı yıldır olmadı ben dr ıcın bır sene bekledım sen bu hataya dusme hemen gt knyrollerını yaptr esınede baktr bı srun cıkmazsa yumurta takıbı ve catlatma ıgnesı yaptr sakın bekleme ck zor bu ısler ınsallah en kısa zamanda olur bebegın

B Bamteli34 askininaskisi @Pinkhouselife61 baksanıza silik çıktı durum bu sizce hamile miyimdir bu gün pazar olmasa hemen doktora gideceğim
Hadi hyrli olsun diyelim.daha cok yeni benim ilk gebeligimdede biyle hayalet cizgi idi devlette acilden yada bi ozele gidip bi beta hcg baktirin.folic asit baslayin hmn.olmadi yrn bi dra gidin.daha kese vs diye hmn gorunmez bunlarada takilmayin:)sorunsuz bir baslangic ve surec sizin olsun

kızlar size bahsettiğim testin sonucu da bu

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 124
Siz şaka mısınız? Acilde gebelik testi yaptırmak nasıl bir bencilliktir ben anlamıyorum. O kadar merak ediyorsanız gidin parasini verin özelde yaptırın, ya da normal insanlar gibi hafta içini bekleyin. Gerçekten hasta olan insanlar sizin yüzünüzden mağdur oluyor be keyfi kullanım yeri mi aciller?

Reactions: K_G
tantanis her konuda bu kadar hassasmısın merak konusu bu bir ikincisi buda bir sağlık meselesi başına gelmeden anlaman mümkün değil bende kendimi yoramayacağım böyle şeylerden rahatsızlık duyuyorsan aramızdan ayrıl çok basit

Evet hassasım. Malesef sizin gibilerle aynı ülkede yaşıyorum, acile gerçekten acil bir durum yüzünden gittiğimde gereksiz yere bekletiliyorum aranızdan ayrılmam mümkün değil yani. Ben uyarımı yapayım siz yine hak yemeye devam edeceksiniz keyfiniz bilir. Acil servis sizin gebeliginizi öğrenmeniz için calismiyor bu acillik bir sağlık meselesi değil. Ikisini ayıramıyor musunuz?

Ya merak ediyorum da kaç kez acile gittiniz ve gebelik öğrenen biri yüzünden bekletildiniz. Sizin gibiler falan lütfen üslubunuza dikkat edin. Ayrıca burada yine bi sağlık konusundan bahsediliyo hastaneye gitmek o sırada poliklinik açık değilse acilden giriş yapmak da tabii hakkı.. kız belki gebeliğini o an öğrenmese ilaç içmek zorunda kalacağı bi sorunla karşılaşacak yada dikkatsiz davrancak...

Abartmayın gebelik riski olan insan riskli ilaç alacaksa mantıklı her insan gibi doktora danışır bu ekstrem bir durum. Söylediğiniz gibi bir hak yok, acile hangi durumlarda gidileceği bellidir. Grip olunca da bugün poliklinik kapalı diyerek acile gidelim isterseniz?

Söyleyeyim hemen, geçtiğimiz aylarda annemi acile götürdüm, sarı alana alınacaktı ama o da ne? Kayıt sırasında önündeki insana neden acilde gebelik testi yaptıramayacağı anlatılmaya çalışıldığından biz bekletildik! Hanımefendi 5 yıl önceki gebeliğini de acilde öğrenmiş, bu yüzden acile gelmişmiş. Elbette test yapılmadı ama bunu anlaması bile epey uzun sürdü.

Ailemde çok fazla sağlıkçı var bu arada. Gerekli gereksiz okadar fazla meşgul ediliyor ki aciller onlar da şikayetçi durumdan. Tepkim yalnızca size değil yani, her işi zamanında ve yerinde halledin. Yalan söylemenizi gerektiren bir durum varsa yaptığınız şey illegaldir, bunun da bir sebebi vardır değil mi?

ufak at Can'ım yaa sen çok biliyorsan özele kendin git hadi bence herkesi gerdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…