- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
eger test yaniltmiyorsa kesinlikle hamilesin ins@Bamteli34askininaskisi @Pinkhouselife61 baksanıza silik çıktı durum bu sizce hamile miyimdir bu gün pazar olmasa hemen doktora gideceğim
hoşçakaaaalllHak hukuk bilmediğiniz gibi had de bilmiyorsunuz. Ben de gelmiş laf anlatmaya çalışıyorum. Hadi iyi günler.
Allah herkese nasip etsin inşallah canım beklemek çok zor inşallah sende hamile kalırsın inşallah bende hamileyimdircanim ben 10 aydir hamile kalamiyorim
amin canım sagol egerki hamilesen bana da herkese dua et hamilelerin duasi kabul olurmus ben allahtan ümit kesmiyorum ins bir gün anne olacam bendeAllah herkese nasip etsin inşallah canım beklemek çok zor inşallah sende hamile kalırsın inşallah bende hamileyimdir
inşallah Can'ım benim etmezmiyim hiç bu zorluğu görmüş biri olarakamin canım sagol egerki hamilesen bana da herkese dua et hamilelerin duasi kabul olurmus ben allahtan ümit kesmiyorum ins bir gün anne olacam bende
Canım had den bahsediyosan yorumlarındaki üsluba da dikkat et olur mu? Herkes özelde gebelik testi yaptıracak maddi imkana sahip olamayadabiliyor maalesef... Herneyse bence insanları uyarmak adına bişeyler yapmaya çalışıyosan gerginlik yarıtıcak bir terslikte olmamanı öneririm o zaman daha anlaşılır olabilirsin.. Hak yeme konusunda da insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmanda hiç hoş değil ayrıca..Abartmayın gebelik riski olan insan riskli ilaç alacaksa mantıklı her insan gibi doktora danışır bu ekstrem bir durum. Söylediğiniz gibi bir hak yok, acile hangi durumlarda gidileceği bellidir. Grip olunca da bugün poliklinik kapalı diyerek acile gidelim isterseniz?
Söyleyeyim hemen, geçtiğimiz aylarda annemi acile götürdüm, sarı alana alınacaktı ama o da ne? Kayıt sırasında önündeki insana neden acilde gebelik testi yaptıramayacağı anlatılmaya çalışıldığından biz bekletildik! Hanımefendi 5 yıl önceki gebeliğini de acilde öğrenmiş, bu yüzden acile gelmişmiş. Elbette test yapılmadı ama bunu anlaması bile epey uzun sürdü.
Ailemde çok fazla sağlıkçı var bu arada. Gerekli gereksiz okadar fazla meşgul ediliyor ki aciller onlar da şikayetçi durumdan. Tepkim yalnızca size değil yani, her işi zamanında ve yerinde halledin. Yalan söylemenizi gerektiren bir durum varsa yaptığınız şey illegaldir, bunun da bir sebebi vardır değil mi?
Ben üslubuma dikkat ederek yazdım zaten. Sizin gibi demek sizin gibi davranan insan demek, ne var bunda?Canım had den bahsediyosan yorumlarındaki üsluba da dikkat et olur mu? Herkes özelde gebelik testi yaptıracak kadar zengin değil maalesef... Herneyse bence insanları uyarmak adına bişeyler yapmaya çalışıyosan gerginlik yarıtıcak bir terslikte olmamanı öneririm o zaman daha anlaşılır olabilirsin..
ya sen artık yorum yapmasan herkesi kızdırıyorsunBen üslubuma dikkat ederek yazdım zaten. Sizin gibi demek sizin gibi davranan insan demek, ne var bunda?
O kadar zengin degilseniz bir gün daha bekleyip gereken şekilde de yapabilirsiniz tahlilinizi bunu söylemek anormal mi? Gerçekten sinir bozucu boşuna acilin meşgul edilmesi. Anlayabiliyorum heyecanlısınız, güzel haber almak istiyorsunuz ama bunu başkalarının hakkını gasp ederek yapmamak gerek.
ins hamilesindir cnm son adet tarihin ne zamandi.hesap konusunda üstüme yoktur artik kurdu oldum bu islerin :))kızlar günaydın ya ben yarın hcg yaptıracağım bana dua edin oldu mu inşallah bebiş vardır çünkü geçen perşembe yaptırdığım testte negatif çıkmıştı hesap konusunda hiç iyi Değilim bilen biri varsa bana yardım edebilir mi
canımsın yaa son adeti 7 nisanda gördüm o gün bu gündür bişey yok 12 nisanda bittiins hamilesindir cnm son adet tarihin ne zamandi.hesap konusunda üstüme yoktur artik kurdu oldum bu islerin :))
Cok abartiyorsun.. ben de 3.5 yildir her tedaviyi denedim..olmuyor... 5 ay nedir ki! Dr lar 1 yil deneyin once diyor... abartma !Selam kızlar iki yıllık evliyim şimdiyevkadar hep eşim korundu gebe kalmamak için ne doğum kontrol hapınkullandım ne başka bişey yaptım beş aydır uğraşıyoruz sonuç negatif son adet tarihimin ilk günü 7 nisan adet olmadım gebelik testi yaptım negatif perşembe gün yani 5 mayısta kan tahlili yaptırdım negatif ve hala adet olmadım sizce testleri erken yapmış olabilir miyim bi yardım edin çok üzülüyorum
bu konuyu senin gibi anlayışsız insanlar yorum yapsın diye açmadık heralde burda bişeyler paylaşıyoruz abartıp abartmamamız gerektiğinide sana soracak Değilim içiniz fesat bari gidin şurdanCok abartiyorsun.. ben de 3.5 yildir her tedaviyi denedim..olmuyor... 5 ay nedir ki! Dr lar 1 yil deneyin once diyor... abartma !
Can'ım 28 günde adet oluyorum ama geçen hafta kanda bişey çıkmadıkac günde bir adet oluyorsun cnm eger ki 30 günde birse 4+5 hamile olman lazim suan idrar testi de yapsan cikmali eger geç dölenme olmadiysa
ins hamilesindir cnm yarin kanda kesin sonuc cikar bize de haber verirsn. Gec dölenme olduysa cikmamistir. Idrar testi yapsana tekrarCan'ım 28 günde adet oluyorum ama geçen hafta kanda bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?