Kızlar beş aydır hamile kalamıyorum bi akıl verin

Canım had den bahsediyosan yorumlarındaki üsluba da dikkat et olur mu? Herkes özelde gebelik testi yaptıracak maddi imkana sahip olamayadabiliyor maalesef... Herneyse bence insanları uyarmak adına bişeyler yapmaya çalışıyosan gerginlik yarıtıcak bir terslikte olmamanı öneririm o zaman daha anlaşılır olabilirsin.. Hak yeme konusunda da insanlara bu şekilde ithamlarda bulunmanda hiç hoş değil ayrıca..

Ben üslubuma dikkat ederek yazdım zaten. Sizin gibi demek sizin gibi davranan insan demek, ne var bunda?

O kadar zengin degilseniz bir gün daha bekleyip gereken şekilde de yapabilirsiniz tahlilinizi bunu söylemek anormal mi? Gerçekten sinir bozucu boşuna acilin meşgul edilmesi. Anlayabiliyorum heyecanlısınız, güzel haber almak istiyorsunuz ama bunu başkalarının hakkını gasp ederek yapmamak gerek.

Düşünün ki o acilde 2 ay önce test yaptirip haberini aldığınız bebeğiniz Allah korusun !!düşüyor....kanamanız geldi..ve sizin önünüzde iki tane sizin daha önce geldiğiniz gibi bekleyen kişiler var... ve ACİL olan sizin işiniz iken onların gebelik testi ile ilgilenen acil doktoru veya hemşiresine ne tepki verirdiniz?

Ben taraf tutmuyorum.... empati kurun belki anlarsınız diye bu yazıyı yazdım.

ya sen artık yorum yapmasan herkesi kızdırıyorsun

kızlar günaydın ya ben yarın hcg yaptıracağım bana dua edin oldu mu inşallah bebiş vardır çünkü geçen perşembe yaptırdığım testte negatif çıkmıştı hesap konusunda hiç iyi Değilim bilen biri varsa bana yardım edebilir mi

ins hamilesindir cnm son adet tarihin ne zamandi.hesap konusunda üstüme yoktur artik kurdu oldum bu islerin :))

kac günde bir adet oluyorsun cnm eger ki 30 günde birse 4+5 hamile olman lazim suan idrar testi de yapsan cikmali eger geç dölenme olmadiysa

canim kan tahlilide yaptirmissin simdi gördüm aslinda cikmaliydi dölenmeden bir hafta sonra bile cikiyor yani almanyada yasiyorum ben burda belli oluyor hcg degeri bebek dolendikten sonra yukselmeye basliyor

Cok abartiyorsun.. ben de 3.5 yildir her tedaviyi denedim..olmuyor... 5 ay nedir ki! Dr lar 1 yil deneyin once diyor... abartma !

Cok abartiyorsun.. ben de 3.5 yildir her tedaviyi denedim..olmuyor... 5 ay nedir ki! Dr lar 1 yil deneyin once diyor... abartma !
bu konuyu senin gibi anlayışsız insanlar yorum yapsın diye açmadık heralde burda bişeyler paylaşıyoruz abartıp abartmamamız gerektiğinide sana soracak Değilim içiniz fesat bari gidin şurdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…