Kızlar beş aydır hamile kalamıyorum bi akıl verin

Kızlar mrb benim bu ay 13 ay olucak olmazsa gene ve doktora gideceğim daha önce gittiğimde bir yıl sonra detaylı bakarız demişlerdi yumurtalık rahim ve hormonlar normal dedi doktor.13 aylık sürede iki kere kimyasal gebeliğim oldu normalini bulamadım reglim 4 gün sonra ve yine adet olacağım sanırım offf

Can'ım inşallah yakın Zaman'da sende hamile kalırsın

Valla bende 8aydır kalamıyorum.deliye döndüm sinirden.
Allsh kolaylık versin isteyene önce karnında sonra kucağınga görebilmeyi nasip etsin

Merhaba kızlar ben şuan 12 haftalık hamileyim ben hamile kalmadan önce bir kadın doğuma gittim yumurtalıklarıma baktı herşey yolunda dedi imom omega diye bir ilaç var multi vitamin folik asit var içinde ona başladım çok şükür ilaca başladıktan bir ay sonra hamile kaldım.

Hamile kalmaya karar verdiğim andan itibaren süt ceviz badem hem kendim hem eşime yedirdim. Allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşallah sağlık sıhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Ben bu şekilde hamile kaldım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Kızlar merhaba bende esmahan gibi 2yillik evliyim beş aydır bizde çocuk istiyoruz bende hiç korunmadim hep eşim kullandı ayın 7sinden beri ben de hasta olmuyorum akıntım dun fazla gelince hasta oldum sandım ama hasta olmamisim goguslerim sis agriyor kabızlık başladı karnimin kenarı agriyor 4gun gecikmem var biraz önce test yaptım tek çizgi çıktı sizce ne yapmalıyım ?

Bizde 8 aydır korunmuyoruz
bebeğin olmaması herzaman bir hastalıktan kaynaklı değildir ama tabi tedbir amaçlı gitmekte fayda var bendede bişey çıkmadı ama nasip demekki ALLAH ne zaman yazdıysa o zamanı beklememiz gerekiyor... bide ben hep adetin 10. ile 22. gününe kadar deniyorum 8 ayda denk gelmedi demekki yada yumurtlamam başka bi günde oluyor sabır ALLAH a sığınmaktan başka yapacak bişeyimiz yok inşallah yakın zamanda hepimiz kavuşuruz hayırlısıyla

Canım inşallah hepimize rabbim nasip eder amin bana oneriniz nedir ne yapmalıyım sizce

Canım inşallah hepimize rabbim nasip eder amin bana oneriniz nedir ne yapmalıyım sizce

Benimde 2 gün gecikti ama henüz test yapmadım canım şu hassas test ne oluyor? O daha mı iyi onu mu alsam bendede bu aralar akıntı var ama göğsümde hiçbişey yok sen bence bi kaç gün bekle yine olmazsan yaparsın ben bugüne kadar hiç test yapmadım ALLAH inşallah hayırlı olanı nasip etsin sana bana ve tüm isteyenlere...

Amin canım o hassas testi bilmiom canım da insan sabırsız olduğu için bekleyemioki inşallah bu kez hamileyimdir ya ilk kez bole oldu ayın 7sinden 7sine 1ay mi oluyor bu adet hesaplama sini pek beceremiomda yani diom acaba 34.gunum mu oluo şuan kafam karıştı

7'si miydi adet günün? O zaman bugün senin 33. günün sabır bacım sabır bak bende 8 aydır bekliyorum ALLAH verincede sebebi vardır vermeyincede.... biz yeterki hayırlısını dileyelim inşallah bizede nasip olur ferah tut içini

Ayzammm selam;
Adet gecikmesi yaşayıp test tek çizgi ise iki cevap var.
1.geç döllenme oluşmuş olabilir bir kaç gün daha gecikince testi tekrarla.
2.kafaya çok fazla takınca bebek olayını stres kaynaklı gecikme yaşayabilirsin.

canım sen. bi kan testi yaptır ama biraz daha bekle bi kaç gün sonra git ben hala doktora gitmedim bi kaçgün daha bekleyeceğim hayal kırıklığı yaşama benim gibi

ben şu an hatta belki bir haftayı geçmiş süredir kabızım hamile olma ihtimalimden dolayı ilaç veya bağırdakları harekete geçirecek bişeyde yiyip içemiyorum napcaz yaa

Canim merhaba
Oncelikle allah gonlune gore saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin en kisa zamanda insallah.
Ben de iki yillik evliyim ve ilk zamanlar biz de sizin gibi esim sayesinde korunduk hicbir sekilde ekstra bi yontem hap vs kullanmadik. 1,5 yil dolduktan sonra gectigimiz agustos ayinda gercekten bi bebek istedigimize karar verdik ve calismalara basladik ilk zamanlardan itibaren stres esimi de beni de esir aldi.
Artik gercekten iliski bizim icin eziyet haline gelmisti heray ayni huzun..
ben zaten karar verdigimiz an doktora gittim herhangi bi aorun olup olmadigini ogrenmek icin,gayet saglikliydim.
Sonunda adetime 10 gun kala subat ayinda esimi de doktora gitmeye ikna ettim ve hicbir sorun olmadigi cikti ortaya. Ve su ise bak ki o gun zaten hamile oldugumu 20 gun sonra ogrendik son adet tarihim 31 ocak ve suan bebisimizi bekliyoruz cok sukur :)
Gercekten senin stresin,etrafin hala cocuk yok mu diye bastirmasi ve o denemeler inan bana cok buyuk etken. Biz kesin bir sorun var deyip pes etmisken hamile oldugumu ogrendim :)
Lutfen strese kapilma herseyi akisina birak ve rahat olmaya calis.
Goreceksin hersey daha guzel olacak.

ne güzel anlatmışsın

ben şu an hatta belki bir haftayı geçmiş süredir kabızım hamile olma ihtimalimden dolayı ilaç veya bağırdakları harekete geçirecek bişeyde yiyip içemiyorum napcaz yaa
cnm kayısı kurusu dene çok iyi geliyor bendede aynı sorun vardı geçti veyahut kayısı pestilide deniyebilirsin İNŞALLAH sağlığına kavuşursun

kızlar doktora haftaya salı gideceğim ama bu gün yaptığım test bu biraz daha belirginleşti

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…