Kızlar beş aydır hamile kalamıyorum bi akıl verin

Normalde Regl Zaman'ı sancınız çok mu ben Regl sancısını hafif atlattığım için hamile kalınca Kaş'ım Ağrı'sı çok yaşamadım

kızlar benim bu gün bi damla kahverengi akıntım oldu akşam üstü acile gidip kan testi yaptırdım hamileyim kan değerim 120 çıktı tam beş haftalık sizce bu değer Nasıl

Normalde Regl Zaman'ı sancınız çok mu ben Regl sancısını hafif atlattığım için hamile kalınca Kaş'ım Ağrı'sı çok yaşamadım
Benim normalde regl zamani gelmeden agrim olmaz ogun sokulurken agrim olur. Ama aklimi tek karistiran yarin gunum olmasina ramen atesimin hala istikrarli 37 olmasi

kızlar dün kan verdim sonucu 120 çıktı tam 5 haftalık hamileyim darısı bekleyenlerin başına inşallah
Canim hamilelik dönemindeyken Beta HCG hormonu her iki günde bir artış gösterir. Bu artış, bir önceki Beta HCG hormon değerinin tam iki katı olacak şekildedir. Eğer yapılan kan tahlili sonucu hamile kadındaki Beta HCG hormon değeri iki kat artış göstermiyorsa bir problem olduğu anlamına gelir. Degerlerin sonucunu Dr.a danismak lazim mutlaka...

Benim yaptigim 4test ayri markalar bu hafta 2gun arayla yaptim ve daha belirgindi ikinci cizgi doktor folikast yazdi once sonra uktrasnda bakti kalinlasma var ama kese yok suanda dedi sonra kan testi ve sonuc negatif o an oraya bayilacagimi sandim ertesi gunu ozel pokilinkte kan testi tekrar yaptirdim sonuc yine negatif bekliyorum suanda Rabbim sen bilirsin dedim ayrica doktor baba adet sokturucu verdi onuda almadim suan bekliyorum. Allah yardimciniz olsun nasil bir duygu iyi biliyorum ustelik ben esime soylemeden kan tahlili yaptirdim nedeni benim uzulmem onu yikar.Allah yuregimizin istedigini en tez zamanda nasip etsin insallah amin.

kızlar hamileyim ama çok az kahverengimsi bi akıntım geldi bu normal mi bana bi söyler misiniz korkuyorum kasıklarımda ağrıyor

Arkadaslar adet gunum ama olmadim test aldim yaptim tek cizgi ama atesim 37.2 hic ogun icinde test yapip cikmayan varmi

kızlar bhcg değerim 120 den 88 e düşmüş gebeliğim sonlanacak galiba@ barsev06

kızlar hamileyim ama çok az kahverengimsi bi akıntım geldi bu normal mi bana bi söyler misiniz korkuyorum kasıklarımda ağrıyor
Benimde ilk ayımda hafif akıntı şeklinde kanamam oldu doktoru aradım sormak için yerleşme kanaması olabilirmi diye yanına çağırdı o korkuyla birşey oldu sanıp gittim bana durup dururken ne kadar evhamlısın demişti,:) güler misin ağlar mısın :) yerleşme kanaması normal ama kan şeklinde topaklanma falan varsa doktora gitmen gerekir yerleşme hafif kahverengi oluyor. İğne veya ilaçla halledilebilir birşey

bu konuyu senin gibi anlayışsız insanlar yorum yapsın diye açmadık heralde burda bişeyler paylaşıyoruz abartıp abartmamamız gerektiğinide sana soracak Değilim içiniz fesat bari gidin şurdan
Gercekler acidir maalesef.. 5 ay a uzulen insan nerde yasiyor? Ilk denemede hamile kalacagini mi saniyor? Tibbi fizyolojik gercekleri ogrenmenin yaşi olmaz arkadasim...

Gercekler acidir maalesef.. 5 ay a uzulen insan nerde yasiyor? Ilk denemede hamile kalacagini mi saniyor? Tibbi fizyolojik gercekleri ogrenmenin yaşi olmaz arkadasim...
sanane kardeşim burda senin gibi abuk sabuk yorum yapsınlar diye bişey paylaşmıyoruz herhalde şimdi buradan ayrılabilirsin neye üzülüp üzülmryeceğimi sana soracak Değilim demi hadi güle güle@arabesk01

ama benimki öyle olmadı bir haftadır aranızda yokum gebelik kan değerlerim her gün yükselmek yerine düştü ve gebeliğimi bu gün ilaçla sonlandırdılar bebeğim gitti ve ben onu tutamadım inşallah bidahaki sefere diyorum her şeyde bir hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…