Kızlar beş aydır hamile kalamıyorum bi akıl verin

Esmehan Tebrikler. Bu sonuç pozitif.ama şimdi sırada kese görünmesi ardından kese içinde bebek görünmesi ve kalp atışı geliyor.pozitif sonuç olsa bile bu basamaklar netleşmeden hamileyim diyememistim.her cevabımda mutlaka yazıyorum. Kan grubun negatif eşinin pozitif ise mutlaka bunu doktorun ile konuş.ayrıca progesteron hormonu bebeklerimizin bize tutunmasi için gereken en önemli hormon.bunun eksikliği veya azlığı baştan tespit edilirse kanama vb durumlar oluşmadan ilk aylar atlatılir.lütfen doktorunuza bu testi de yapmasını istediğinizi söyleyiniz.tüm doktorlar folik yazıyor ama bu testi çok azı yapıyor.

ikinizinde kan grubu pozitif ama yinede söylemeli miyim BegumBB

ben folik asit kullanıyorum zaten ki

Kızlar inşallah hamileyimdir bu kez ya o zaman bugün benim 34.günüm mu oluyor 5gun geçiyor cumartesi 7sinden beri hasta olmuyorum

peki kızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı ben içiyordum adetim gecikeli içmiyorum ama Can'ım içmekte istiyor Nasıl çözülecek bu problem ya

peki kızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı ben içiyordum adetim gecikeli içmiyorum ama Can'ım içmekte istiyor Nasıl çözülecek bu problem ya
Bence içme Canım hem bırakmana vesile olur inşaallah.. İstersen sigara bırakma hattı var 171 ara bi onlara danış daha iyi bilgi alırsın

Arkadaslar ben siteye yeni uye oldum bende 9 aydir deniyorum ama malesef olmuyor. Adetime 3 gun var vajinada batma olmaya basladi. 15 gundurde sol kasigimda batma var. Atesimi dil altindan olctugumde 37 koltuk altindan 36.1 bu aydami acaba kirmizi kart gorucem. Yoksa bir umut varmidir

Cevap veren yokmu
Barsev selam
Kasık batmalari gebelik için işaret oluşturabilir. Benim öyle olmuştu. Hayatımda yaşamadım böyle bir ağrı. 1 bucuk hafta boyunca deli gibi ağrıdı kasigim.bu ağrı yumurtanın Rahime geçiş aşamasında yasanildigi düşünülmekte.Bazı bayanlar çok ciddi hissediyor.Ben de onlardan biriymişim.İnşallah o ağrı bende olduğu gibi senin içinde bebiş habercisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…