amin Can'ım inşallahİNŞALLAH ALLAHIN izniyle bebeğini sağlıklı sihhatli kucağına alırsın test pozitif cnm tbklrrrdarısı tüm isteyenlerin başına AMİN
Bu testi nerden aldınızkızlar bitane test varmış prediktör hassas test bide onu denemek istiyorum bakalım o teste göre kan testi yapıcam
eczaneden tabiki canımBu testi nerden aldınız
ikinizinde kan grubu pozitif ama yinede söylemeli miyimEsmehan Tebrikler. Bu sonuç pozitif.ama şimdi sırada kese görünmesi ardından kese içinde bebek görünmesi ve kalp atışı geliyor.pozitif sonuç olsa bile bu basamaklar netleşmeden hamileyim diyememistim.her cevabımda mutlaka yazıyorum. Kan grubun negatif eşinin pozitif ise mutlaka bunu doktorun ile konuş.ayrıca progesteron hormonu bebeklerimizin bize tutunmasi için gereken en önemli hormon.bunun eksikliği veya azlığı baştan tespit edilirse kanama vb durumlar oluşmadan ilk aylar atlatılir.lütfen doktorunuza bu testi de yapmasını istediğinizi söyleyiniz.tüm doktorlar folik yazıyor ama bu testi çok azı yapıyor.
ben folik asit kullanıyorum zaten kiEsmehan Tebrikler. Bu sonuç pozitif.ama şimdi sırada kese görünmesi ardından kese içinde bebek görünmesi ve kalp atışı geliyor.pozitif sonuç olsa bile bu basamaklar netleşmeden hamileyim diyememistim.her cevabımda mutlaka yazıyorum. Kan grubun negatif eşinin pozitif ise mutlaka bunu doktorun ile konuş.ayrıca progesteron hormonu bebeklerimizin bize tutunmasi için gereken en önemli hormon.bunun eksikliği veya azlığı baştan tespit edilirse kanama vb durumlar oluşmadan ilk aylar atlatılir.lütfen doktorunuza bu testi de yapmasını istediğinizi söyleyiniz.tüm doktorlar folik yazıyor ama bu testi çok azı yapıyor.
Evet canım 7siydi daha OLMADİM göğüs ağrısı karnimin kenarınin agrimasi kabızlık devam daha adet olmadım 5gun geciyor
şimdi gitmiyorsun anlamadım testin pozitif gibi git doktorunla konuş erkendenkızlar doktora haftaya salı gideceğim ama bu gün yaptığım test bu biraz daha belirginleşti
ben folik asit kullanıyorum zaten ki
İkinizinde pozitif ise sorun yok tabiki.ikinizinde kan grubu pozitif ama yinede söylemeli miyimBegumBB
Bence içme Canım hem bırakmana vesile olur inşaallah.. İstersen sigara bırakma hattı var 171 ara bi onlara danış daha iyi bilgi alırsınpeki kızlar bişey sorcam aranızda sigara içen var mı ben içiyordum adetim gecikeli içmiyorum ama Can'ım içmekte istiyor Nasıl çözülecek bu problem ya
Barsev selamCevap veren yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?