- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 632
- 43
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Evet mart yanlış yazmışımşubat yazmışsın ama mart değil mi?
Yarın 14.gün bana 14.gün bak demişlerdi ama bilmiyorumN nisanurs98 çatlatmadan 14 gün sonra aşılamadan 12 gün sonra belli oluyor genelde sonuç.
tedavi görünce adet günün değişir. genellikle çatlatmadan 14 gün sonra adet olunuyor.
şubat yazmışsın ama mart değil mi?
Bu sabah ilk idrarla yaptığım teste bakN nisanurs98 çatlatmadan 14 gün sonra aşılamadan 12 gün sonra belli oluyor genelde sonuç.
tedavi görünce adet günün değişir. genellikle çatlatmadan 14 gün sonra adet olunuyor.
çok damlatmışsın idrarı amaBu sabah ilk idrarla yaptığım teste bak
Kurumuş hali bu ilk baktığım da belirmişti uyudum kalktım şimdi baktım 3 damla damlatmıştım aslındaçok damlatmışsın idrarı ama
Canım önce sıfırlanıp yani ignenin etkisi geçiyor gebelik varsa yükselme oluyor 5 i geçince gebelik var deniliyor ama yükselmiş biraz inşallah vardır eger regl olmazsanız tekrar kan verirsinizKızlar merhaba benim kafam çok karıştı
5 Şubat çatlatma iğnesi vuruldu
7 Şubat aşılama yapıldı
Cuma kan verdiğim de beta 0 çıktı (Aşılamanın 8.günü)
Salı günü 1.20 çıktı (Aşılamanın 12.günü)
Adetime 2 gün kaldı sizde yükselme olur mu ? Böyle değerden yükselen oldu mu hiç acaba ?
O çizgilerin olduğu yere mi dört damla su damlatayım4 damla su damlat bakalım nasıl olcak test.
Hadi ya yüksele şansı var mı sizce adetime 2 gün var dün kan verdim bugün de ilk idrarla evde test yaptım böyle çıktıCanım önce sıfırlanıp gebelik varsa yükselme oluyor 5 i geçince gebelik var deniliyor ama yükselmiş biraz inşallah vardır
idrarı damlattığımız yere yapO çizgilerin olduğu yere mi dört damla su damlatayım
Test bozuk olabilirmi ıslanmış fazla idrar damlatmış olabilirmisin ama bi çizgi var gibi sankiHadi ya yüksele şansı var mı sizce adetime 2 gün var dün kan verdim bugün de ilk idrarla evde test yaptım böyle çıktı
Yaptım şimdi ne kadar beklicem şusnds bi değişiklik yok henüzidrarı damlattığımız yere yap
Kurumuş hali bu sabah böyle değildi kuruyunca olmuş 3-4 damla damlattım aslında çok da damlatmadımTest bozuk olabilirmi ıslanmış fazla idrar damlatmış olabilirmisin ama bi çizgi var gibi sanki
Ben gördüm canım kaçıncı gün bugünKızlar hayalet çizgiyi gören var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?