- 20 Haziran 2020
- 91
- -2
- 8
- 36
- Konu Sahibi nida_bff78
Beta hcg 4 haftalık iken 10000 olması normal mi çok yüksek mi sizce??
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm açıkçası bilmeden hamile kaldım esimle korunduk 1 kere oldu olduğumu geceyi de biliyorum 26 eylulde olduk sadece tam yumurtlama günümdü inan çok şaşkınım ben yarın dr gidim en iyisiÇoğul gebelik olabilir. Ya da çok erken yumurtlamış olabilirsiniz. Yüzbin çok yüksek.
Bu arada 10000 bin ben fazla yazmisimBenim 5 haftalık iken 5500 civarıydı ki benim ikiz gebelik. Hakikaten çok yüksek ama belki test yanlış olabilir
26 eylülse sonuc da onbin normal gayet. Nasıl bi korunma tarifini verin de tedavi gören arkadaslar da korunsunlar aynı şekil.Cnm açıkçası bilmeden hamile kaldım esimle korunduk 1 kere oldu olduğumu geceyi de biliyorum 26 eylulde olduk sadece tam yumurtlama günümdü inan çok şaşkınım ben yarın dr gidim en iyisi
Cnm ne demek isteğini alamadım yani ben istemeden gebe kaldım onu demek istedim yani tek gecelik oldu eşim bilmedi kendini hani hanım efendi dedi ya erken yumurtlamış olabilirsiniz diye bende tarihini söyledim26 eylülse sonuc da onbin normal gayet. Nasıl bi korunma tarifini verin de tedavi gören arkadaslar da korunsunlar aynı şekil.
Neyle korunuyodunuz?Cnm ne demek isteğini alamadım yani ben istemeden gebe kaldım onu demek istedim yani tek gecelik oldu eşim bilmedi kendini hani hanım efendi dedi ya erken yumurtlamış olabilirsiniz diye bende tarihini söyledim
Değeriniz ve tarihiniz buysa 6 haftalık olması lazım sanırım doktorunuz daha iyi bilir tabiki. Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsinCnm açıkçası bilmeden hamile kaldım esimle korunduk 1 kere oldu olduğumu geceyi de biliyorum 26 eylulde olduk sadece tam yumurtlama günümdü inan çok şaşkınım ben yarın dr gidim en iyisi
Hanımlar benim 2 gün önce 15.5 2 sonra 40.70 pazartesi yine kan vericem sizce normalmiBeta hcg 4 haftalık iken 10000 olması normal mi çok yüksek mi sizce??
Geri çekilmeyle falan korunduysaniz o kurunma yontemi değil ve insan gibi yorum yapana da hadi kızım işine bak demekte büyük saygısızlıkHadi kızım sen işine bak
Normal çıkmış iki gün sonra tekrarlayın2 gün önce 15.5 2sonra 40.70 normalmi
Arkadaşım iki günde mi 15 den 40 oldu ilişkiden kaç gün sonra ki kanda 15 ciktiHanımlar benim 2 gün önce 15.5 2 sonra 40.70 pazartesi yine kan vericem sizce normalmi
Merhaba benim 7 Ekim'de iğne sonrasi birliktelik oldu. İki hafta sonra 14. Gün 30 çıktı yarın 16 gün tekrar kan vericem gün aralığına göre değerim iyi mi 14 gün sonrası 30 çıkmasıNormal çıkmış iki gün sonra tekrarlayın
Hadi bakalım inşallahMerhaba benim 7 Ekim'de iğne sonrasi birliktelik oldu. İki hafta sonra 14. Gün 30 çıktı yarın 16 gün tekrar kan vericem gün aralığına göre değerim iyi mi 14 gün sonrası 30 çıkması
Amin inşallahHadi bakalım inşallahdeğerin güzel iki gun sonra tekrar yüksek çıksın sağlıklı ilerliyor demek bu
Geri çekilmeyle falan korunduysaniz o kurunma yontemi değil ve insan gibi yorum yapana da hadi kızım işine bak demekte büyük saygısızlık
Avukatı misin sanami düştü derdi hadi sende işine bak hak edene cevabini veririm doğru düzgün yorum yapsın bir tarafı ile okumasın senide germesinGeri çekilmeyle falan korunduysaniz o kurunma yontemi değil ve insan gibi yorum yapana da hadi kızım işine bak demekte büyük saygısızlık
Neyle korundunuz demiş ? Demek ki geri çekilme yöntemi kullanmışsiniz. Ben isimdeyim istedigim yorumu yazarım burda korunduk hamile kaldım demeniz için 2 ay öncesinden hap kullanımı düzenli iğneyle veya sağlam kondomla korunduysaniz gebe kalmazdiniz kalanda çok azdır burda konu açıp işinize gelmeyen yorum olunca hadi kizim işine bak şeklinde konusamazsiniz gerçi buna rağmen konuşurum sanane vs cevapları gelecek sizden beklenen yorumAvukatı misin sanami düştü derdi hadi sende işine bak hak edene cevabini veririm doğru düzgün yorum yapsın bir tarafı ile okumasın senide germesin