Kızlar Beta hcg 4 haftalık iken 100000 olması normal mi çok yüksek mi sizce

Hap ile korunuyorduk bartholin kisti oldu bende sperm enfeksiyon kaptırdığı icin dr yasak etti bende ilacı bırakmıştım 1 buçuk ay falan oldu zaten yeni yeni ilişki serbesti oda bilmedi
Bunu söyleseniz herşey çözülecek geçmiş olsun hap bir gün aksatilsa o ay gebelik ihtimali olur siz bir buçuk ay ilacı bıraktığınız için korunmuyor oluyorsunuz

Tadi damaginda kalsin istemedi herhalde dedim ya Allah aşkına konu nereye geldi benim sorum değerimin yüksek olması yani bu kadar ozelime girecek ne vardi baştaki bana yazan aptala yazdım cvp ben sinir etti beni ben zaten en başta belirttim istemeyek oldu diye konu benim beta hcg den nereye geldi
Çok ayıp ama aptal falan. Tamam konunuza detaylar girmiş olabilir ama böyle mi tepki vermeliyiz?

Hcg değeriniz 10.000 ve kaç haftalık değeri bu?

4 haftalık 10.000 de yüksek gibi. Çoğul gebelik olabilir.

Tadi damaginda kalsin istemedi herhalde dedim ya Allah aşkına konu nereye geldi benim sorum değerimin yüksek olması yani bu kadar ozelime girecek ne vardi baştaki bana yazan aptala yazdım cvp ben sinir etti beni ben zaten en başta belirttim istemeyek oldu diye konu benim beta hcg den nereye geldi
Yine avukatı mısın diyeceksin neden hakaret ediyorsunuz ? Yanlış birşey demedi demedik hiç birimiz kendinizi ifade edemiyorsunuz sonra hakaret edip yükseliyorsunuz ne gereği var

Dalga geçmemiş işte açık açık sormuş hangi korunma yöntemini kullanıyordun şöyle ki o yöntemi kimse kullanmasın tek ilişki olmuş zaten tarih verseniz erken yumurtlama geç yumurtlama bilirsiniz siz deseniz ki biz geri çekilme yöntemi kullanıyoruz buradaki bazıları bunu korunma yöntemi zannediyor en azından asıl bi korunma tarifini verin de tedavi gören arkadaslar da korunsunlar aynı şekil.

Edep her insanda bulunmaz ki.
Off size laf anlatmak deveye hendek atlatmak uğraşamam derdim yok lafmi yetiştirecem herkes isine geldiği gibi anlıyor

Cnm açıkçası bilmeden hamile kaldım esimle korunduk 1 kere oldu olduğumu geceyi de biliyorum 26 eylulde olduk sadece tam yumurtlama günümdü inan çok şaşkınım ben yarın dr gidim en iyisi
👆
Off size laf anlatmak deveye hendek atlatmak uğraşamam derdim yok lafmi yetiştirecem herkes isine geldiği gibi anlıyor
Eşimle korunduk, çok şaşkınım falan derseniz korunmadiginiz halde tabi anlatamazsınız.

Arkadaşlar iki gün önce 30 du buhun verdim 27 çıktı benim gibi olan var mı lütfen güzel bişey söyleyin doktorum kimyasal gebelik olabilir dedi 😭

Eşim o an zevke geldi o anki keyfinden beni bırakamadi tadı damaginda kalsin istemedi herhalde sonuç ta bu oldu umarim açıklayıci olmuştur erkek işte yapacak bir şey yok sizi bilemem oda sizin sorununuz
Vay anam vay :confused:

Nasil bir kukuymuş seninki abla ya dksklala
Hiçbirimizde yok bu şekil bir şey:KK53:

Tadi damağinda kalsın istememiş 🤤🤤🤤🤤🤤

Arkadaşlar bugün kan verdim 27 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi 😭

Back
X