- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi nida_bff78
Avukatı misin sanami düştü derdi hadi sende işine bak hak edene cevabini veririm doğru düzgün yorum yapsın bir tarafı ile okumasın senide germesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukatı misin sanami düştü derdi hadi sende işine bak hak edene cevabini veririm doğru düzgün yorum yapsın bir tarafı ile okumasın senide germesin
Aklından zorun mu var? neyle korunuyosun sorusu çok doğal madem istemiyordun düzgün sahip çıkaydın biyerlerine. Kimse sana sormicak nereye bakacağını.Avukatı misin sanami düştü derdi hadi sende işine bak hak edene cevabini veririm doğru düzgün yorum yapsın bir tarafı ile okumasın senide germesin
Hazır ol " işine bak kızım " diyecekAklından zorun mu var? neyle korunuyosun sorusu çok doğal madem istemiyordun düzgün sahip çıkaydın biyerlerine. Kimse sana sormicak nereye bakacağını.
Hazır ol " işine bak kızım " diyecek![]()
Uğraşma bebişim gel
He he tamamNeyle korundunuz demiş ? Demek ki geri çekilme yöntemi kullanmışsiniz. Ben isimdeyim istedigim yorumu yazarım burda korunduk hamile kaldım demeniz için 2 ay öncesinden hap kullanımı düzenli iğneyle veya sağlam kondomla korunduysaniz gebe kalmazdiniz kalanda çok azdır burda konu açıp işinize gelmeyen yorum olunca hadi kizim işine bak şeklinde konusamazsiniz gerçi buna rağmen konuşurum sanane vs cevapları gelecek sizden beklenen yorum![]()
En baştan verdiğim cevapları oku istersen ben ona zaten cvp verdim eşim kendini bilmedi diyorum bana hala diyorkne ile korundun zaten en başta dalga geçiyor benimle diyorki korunma yöntemini söylede bu kadar tedavi görende hamile kalsin iyice dikkatli oku oyle yargıla kimseye hesap verecek değilim adam gibi yorumlar dışındaHe he tamam
Siz hayırdır cetemisiniz bana laf yetiştiriyorssunuz size ne sizi ilgilendirmez benim muhatabım o bayan eke eke konuşmayınAklından zorun mu var? neyle korunuyosun sorusu çok doğal madem istemiyordun düzgün sahip çıkaydın biyerlerine. Kimse sana sormicak nereye bakacağını.
Bilinç kaybı mı yaşıyor yani eşiniz o anda? Kendini bilmedi demissiniz. Eğer bir bilinç kaybından söz ediyorsanız doktora görünmeli, ciddi bir rahatsızlık olabilir (alzheimer başlangıcı gibi).En baştan verdiğim cevapları oku istersen ben ona zaten cvp verdim eşim kendini bilmedi diyorum bana hala diyorkne ile korundun
Cnm ne demek isteğini alamadım yani ben istemeden gebe kaldım onu demek istedim yani tek gecelik oldu eşim bilmedi kendini hani hanım efendi dedi ya erken yumurtlamış olabilirsiniz diye bende tarihini söyledim
Eşim o an zevke geldi o anki keyfinden beni bırakamadi tadı damaginda kalsin istemedi herhalde sonuç ta bu oldu umarim açıklayıci olmuştur erkek işte yapacak bir şey yok sizi bilemem oda sizin sorununuzMerhaba,
Biz de korunuyoruz ama her defasında kondomu unutuyoruz yine de hamile kalamadım. Acaba yanlışı nerede yapıyoruz?
Yani herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyordunuz?Eşim o an zevke geldi o anki keyfinden beni bırakamadi tadı damaginda kalsin istemedi herhalde sonuç ta bu oldu umarim açıklayıci olmuştur erkek işte yapacak bir şey yok sizi bilemem oda sizin sorununuz
Ben başından beri söyledim bunu kendini bilmedi esim dedimYani herhangi bir korunma yöntemi kullanmıyordunuz?
Hap iğne spiral prezervatif geri çekilme hangi yöntemi kullanıyordunuz acaba ? En başta dediniz ya korunuyorduk diyeBen başından beri söyledim bunu kendini bilmedi esim dedim
Cnm ne demek isteğini alamadım yani ben istemeden gebe kaldım onu demek istedim yani tek gecelik oldu eşim bilmedi kendini hani hanım efendi dedi ya erken yumurtlamış olabilirsiniz diye bende tarihini söyledim
İstemeden gebe kaldım diyince, hepimiz korunmanıza rağmen hamile kaldınız sandık. Ondan sorduk.Ben başından beri söyledim bunu kendini bilmedi esim dedim
Dalga geçmemiş işte açık açık sormuş hangi korunma yöntemini kullanıyordun şöyle ki o yöntemi kimse kullanmasın tek ilişki olmuş zaten tarih verseniz erken yumurtlama geç yumurtlama bilirsiniz siz deseniz ki biz geri çekilme yöntemi kullanıyoruz buradaki bazıları bunu korunma yöntemi zannediyor en azından bilir hamile kalinabildiginiEn baştan verdiğim cevapları oku istersen ben ona zaten cvp verdim eşim kendini bilmedi diyorum bana hala diyorkne ile korundun zaten en başta dalga geçiyor benimle diyorki korunma yöntemini söylede bu kadar tedavi görende hamile kalsin iyice dikkatli oku oyle yargıla kimseye hesap verecek değilim adam gibi yorumlar dışında
İstemeden gebe kaldım diyince, hepimiz korunmanıza rağmen hamile kaldınız sandık. Ondan sorduk.
Eşimin zevki yarıda kalmasın diye ses etmedim izin verdim demişsiniz yukarıdaki yorumunuzda, bu istemeden gebe kalmak olmuyor işte. Bile isteye, göz göre göre, ihmal sonucu gebe kalmak oluyor![]()
Tadi damaginda kalsin istemedi herhalde dedim ya Allah aşkına konu nereye geldi benim sorum değerimin yüksek olması yani bu kadar ozelime girecek ne vardi baştaki bana yazan aptala yazdım cvp ben sinir etti beni ben zaten en başta belirttim istemeyek oldu diye konu benim beta hcg den nereye geldiİstemeden gebe kaldım diyince, hepimiz korunmanıza rağmen hamile kaldınız sandık. Ondan sorduk.
Eşimin zevki yarıda kalmasın diye ses etmedim izin verdim demişsiniz yukarıdaki yorumunuzda, bu istemeden gebe kalmak olmuyor işte. Bile isteye, göz göre göre, ihmal sonucu gebe kalmak oluyor![]()
Kendini bilme korunması işte. Anlamıyor musunuz hanfendi. Eşi o gün kendini bilmemiş korunma kalkanı devre dışı kalmış.Hap iğne spiral prezervatif geri çekilme hangi yöntemi kullanıyordunuz acaba ? En başta dediniz ya korunuyorduk diye
Kendini bilme korunması işte. Anlamıyor musunuz hanfendi. Eşi o gün kendini bilmemiş korunma kalkanı devre dışı kalmış.
Ayrıca geri çekilme gurur kırıcı bir şey, muharebe meydanı son asker düşene kadar terkedilmez. Ay yok o zaman da çok kayıpla mağlubiyet olur. Neyse işte ya komutana bağlı her şey.
Kendini bilmeli insan.
Hap ile korunuyorduk bartholin kisti oldu bende sperm enfeksiyon kaptırdığı icin dr yasak etti bende ilacı bırakmıştım 1 buçuk ay falan oldu zaten yeni yeni ilişki serbesti oda bilmediHap iğne spiral prezervatif geri çekilme hangi yöntemi kullanıyordunuz acaba ? En başta dediniz ya korunuyorduk diye