Kizlar beta hcg değerim 2481 kese görülür mu

Bence görünür canim. Doktor bana görünmesi için değerin 1500 olmasını söylemişti. Bi kaç gün sonra gittiğimde görmüştük keseyi.

Zannetmiyorum karından görünmesi için 3000-5000 olmalı en az... yerinde olsam en azından 2-3 gün daha beklerdim

Vajinal ultrasondan görülmez mi?

Vajinal ultrason sakıncalı daha bebek yeni yerleşiyor bu konuda bi çok kişiden olumsuz şeyler duydum o yüzden en doğrusu beklemek.. zaten bir süre sonra görünür riske atmamak lazım.. vajinalden sadece zorunlulukta bakılır mesela bebek 7-8 haftalığa gelipde hala karından görünmezse dış gebelik şüphesiyle bakılır

Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .

Benim karından baktı doktor ama.

1500 değerle karından zor görünür ama senin göründüyse bilemem
Eğer karından görünmezse hemen vajinal baktırmamak lazım en doğrusu beklemek değer yükseldiyse görünecektir zaten... tabi dış gebelik değilse

Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .

Sakın baktırma canım tavsiye etmem
Zaten gereği yokki şuan zorunlu bi durum yok bebek eğer ilerleyen haftalarda karından hala görünmezse o zaman dış gebelik şüphesiyle bakıyolar doktor şimdiden alttan bakayım derse kabul etme

Tamam canim. Uyarın icin sagol bende normal birsey saniyorum

Benim ilk kan testimde 3627 çıkmıştı o günden 5 gün sonra doktora gittim o zaman kese küçücüktü yani düşünün o 5 günde değerim en az 10.000'e çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…