- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Bende görülür diye dusunuyorum bugun aricam dr u gene pazartesi cagirdi muayneye o kadar nasil bekleyim : )Bence görünür canim. Doktor bana görünmesi için değerin 1500 olmasını söylemişti. Bi kaç gün sonra gittiğimde görmüştük keseyi.
Sorma zaman geçmiyor sanki. İnşallah güzel haberler alırsın canim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk bebeğin sanırımBende görülür diye dusunuyorum bugun aricam dr u gene pazartesi cagirdi muayneye o kadar nasil bekleyim : )
Evet ilk bebeğim .Sorma zaman geçmiyor sanki. İnşallah güzel haberler alırsın canim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İlk bebeğin sanırım
Vajinal ultrasondan görülmez mi?Zannetmiyorum karından görünmesi için 3000-5000 olmalı en az... yerinde olsam en azından 2-3 gün daha beklerdim
Canım benim inşallah kolay bi gebelik geçirirsin. Sağlıkla alırsın bebişini. Benim de ilk olacak. Çok heyecanlı ve çok mükemmel bi duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklaEvet ilk bebeğim .
Martta bir kimyasal gebelik gecirdim ama allahim gene nasip etti
Benim karından baktı doktor ama.Zannetmiyorum karından görünmesi için 3000-5000 olmalı en az... yerinde olsam en azından 2-3 gün daha beklerdim
Amiiin canim ya evet mukemmel sen kac haftaliksinCanım benim inşallah kolay bi gebelik geçirirsin. Sağlıkla alırsın bebişini. Benim de ilk olacak. Çok heyecanlı ve çok mükemmel bi duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
. Geçenlerde acile gittik orda hesabım şaştı. Normalde 6 hafta 6 gün diye biliyordum. Doktor 7+4 dedi o zaman. Şimdi o hesaba göre 8 haftanın içindeyimAmiiin canim ya evet mukemmel sen kac haftaliksin
Iyiymis canim. Geçenlerde acile gittik orda hesabım şaştı. Normalde 6 hafta 6 gün diye biliyordum. Doktor 7+4 dedi o zaman. Şimdi o hesaba göre 8 haftanın içindeyim
Vajinal ultrasondan görülmez mi?
Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .Vajinal ultrason sakıncalı daha bebek yeni yerleşiyor bu konuda bi çok kişiden olumsuz şeyler duydum o yüzden en doğrusu beklemek.. zaten bir süre sonra görünür riske atmamak lazım.. vajinalden sadece zorunlulukta bakılır mesela bebek 7-8 haftalığa gelipde hala karından görünmezse dış gebelik şüphesiyle bakılır
Benim doktor birsey soylemedi baska doktorlardan duymustumCanımMavi Boncugumm in dediğine göre hareket et. Şimdi ben de şüphelendim. Bebek bu kolay olmuyo. Maazallah dikkat etmek lazım. Benim erken göründü diyecem de doktor mu yanlış söyledi acaba şüphede kaldım.
Benim karından baktı doktor ama.
Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .
Tamam canim. Uyarın icin sagol bende normal birsey saniyorumSakın baktırma canım tavsiye etmem
Zaten gereği yokki şuan zorunlu bi durum yok bebek eğer ilerleyen haftalarda karından hala görünmezse o zaman dış gebelik şüphesiyle bakıyolar doktor şimdiden alttan bakayım derse kabul etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?