- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Aynen.haklisinBenim ilk kan testimde 3627 çıkmıştı o günden 5 gün sonra doktora gittim o zaman kese küçücüktü yani düşünün o 5 günde değerim en az 10.000'e çıkmıştır
Tamam canim. Uyarın icin sagol bende normal birsey saniyorum
Aminnnn Rabbim bizim sag salim kucagimiza almamizi, bebek isteyenlerinde karınlarını doldursun amiinnnBişey değil canım Allah hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... benimde tabi inşaAllah:)
Himm sende haklısın. Senin kan degerin kacti vajinadan bakarken canimBenim doktor vajinadan baktı bişey olmuyo. Doktor sizce bebeğimizr zarar gelecek bişey yapar mı. Normal bişey. Duyduğuma göre yurt dışında hep alttan bakıyolarmış.
2500 Yada 2800 tam hatırlamıyorum. İkiz benim.Himm sende haklısın. Senin kan degerin kacti vajinadan bakarken canim
Değer iki gün sonra ikiye katlıyor iki gün sonra 5000 olur canım zaten bence riske atma 5000 olunca karından gözükürKizlar merhaba
Beta hcg değerim 2481 olmus kese görülür mu?
Peki tatlim kac haftalikti2500 Yada 2800 tam hatırlamıyorum. İkiz benim.
Himm anladim cnm yarin zaten doktora gitcem 5000 in olacakDeğer iki gün sonra ikiye katlıyor iki gün sonra 5000 olur canım zaten bence riske atma 5000 olunca karından gözükür
5 haftalıktıPeki tatlim kac haftalikti
Hiçbir sakıncası yok öyle bir şey olsa yasaklanır. Bana 3. Aya kadar vajinadan bakıldı en ufak bir sorun yaşamadım. Şehir efsanesi haline geldiği için sordum sakıncası var mı diye, cinsel ilişki daha tehlikeli onda daha ileri gidiyor ona bakarsan dedi. Ne internette, ne başka bir yerde herhangi bir doktorun sakıncası var dediğini okuyamazsın, ben araştırdım yok öyle bir şey.Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .
Benimde suan 5 haftalik insallah ikizdir yaa5 haftalıktı
Tesekkurler canim yazdığın icin evet bende bir suru doktora sordum tehlikeli değil diyorHiçbir sakıncası yok öyle bir şey olsa yasaklanır. Bana 3. Aya kadar vajinadan bakıldı en ufak bir sorun yaşamadım. Şehir efsanesi haline geldiği için sordum sakıncası var mı diye, cinsel ilişki daha tehlikeli onda daha ileri gidiyor ona bakarsan dedi. Ne internette, ne başka bir yerde herhangi bir doktorun sakıncası var dediğini okuyamazsın, ben araştırdım yok öyle bir şey.
Beklemen daha iyi kese göründükten sonra kalp atışını duyuyorsun.
Tehlikeli olduğunu kim uydurduysa çığ gibi büyümüş maşallah, kimsenin diplomalı doktorları taktığı yok ki. Doktoruna güven geri kalan herkese kulağını tıka, sana ya da bebeğine zarar verecek bir şey yapmazlar merak etme.Tesekkurler canim yazdığın icin evet bende bir suru doktora sordum tehlikeli değil diyor
Amiiin insallah canim sagolTehlikeli olduğunu kim uydurduysa çığ gibi büyümüş maşallah, kimsenin diplomalı doktorları taktığı yok ki. Doktoruna güven geri kalan herkese kulağını tıka, sana ya da bebeğine zarar verecek bir şey yapmazlar merak etme.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.Vajinal ultrason sakıncalı daha bebek yeni yerleşiyor bu konuda bi çok kişiden olumsuz şeyler duydum o yüzden en doğrusu beklemek.. zaten bir süre sonra görünür riske atmamak lazım.. vajinalden sadece zorunlulukta bakılır mesela bebek 7-8 haftalığa gelipde hala karından görünmezse dış gebelik şüphesiyle bakılır
Bakalim yarin doktor çağırdıVajinal görülür. Karından görünmeyeblir
BencedeBen sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.
Hayir kizlar vajinal ultrasonun hiç zarari yok ona kalirsa hamileligi ögrenene kadar ilişki olmuyomu zararli olsa onda olur zaten cok derine girdirmeden bakiyo hemen bence vajinal baktir daha net görürsün bebişini için rahat olsun canimAa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?