Kizlar beta hcg değerim 2481 kese görülür mu

Benim doktor vajinadan baktı bişey olmuyo. Doktor sizce bebeğimizr zarar gelecek bişey yapar mı. Normal bişey. Duyduğuma göre yurt dışında hep alttan bakıyolarmış.

Benim doktor vajinadan baktı bişey olmuyo. Doktor sizce bebeğimizr zarar gelecek bişey yapar mı. Normal bişey. Duyduğuma göre yurt dışında hep alttan bakıyolarmış.
Himm sende haklısın. Senin kan degerin kacti vajinadan bakarken canim

Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .
Hiçbir sakıncası yok öyle bir şey olsa yasaklanır. Bana 3. Aya kadar vajinadan bakıldı en ufak bir sorun yaşamadım. Şehir efsanesi haline geldiği için sordum sakıncası var mı diye, cinsel ilişki daha tehlikeli onda daha ileri gidiyor ona bakarsan dedi. Ne internette, ne başka bir yerde herhangi bir doktorun sakıncası var dediğini okuyamazsın, ben araştırdım yok öyle bir şey.
Beklemen daha iyi kese göründükten sonra kalp atışını duyuyorsun.

Tesekkurler canim yazdığın icin evet bende bir suru doktora sordum tehlikeli değil diyor

Tesekkurler canim yazdığın icin evet bende bir suru doktora sordum tehlikeli değil diyor
Tehlikeli olduğunu kim uydurduysa çığ gibi büyümüş maşallah, kimsenin diplomalı doktorları taktığı yok ki. Doktoruna güven geri kalan herkese kulağını tıka, sana ya da bebeğine zarar verecek bir şey yapmazlar merak etme.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Amiiin insallah canim sagol

Ben sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.

Aa. Bilmiyordum. Bir sürü insanın vajinada görülmüş o nedenle bende vajinadan bakacaklar diye saniyorum .
Hayir kizlar vajinal ultrasonun hiç zarari yok ona kalirsa hamileligi ögrenene kadar ilişki olmuyomu zararli olsa onda olur zaten cok derine girdirmeden bakiyo hemen bence vajinal baktir daha net görürsün bebişini için rahat olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…