- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
- 33
- Konu Sahibi marbling817
-
Sagol canm bakalim yarin doktor basil bakacakHayir kizlar vajinal ultrasonun hiç zarari yok ona kalirsa hamileligi ögrenene kadar ilişki olmuyomu zararli olsa onda olur zaten cok derine girdirmeden bakiyo hemen bence vajinal baktir daha net görürsün bebişini için rahat olsun canim
kimyasal gebelik nasıl bir belirti veriyor canımEvet ilk bebeğim .
Martta bir kimyasal gebelik gecirdim ama allahim gene nasip etti
Valla normal hamile gibi belirtileri vardi düşmesini bile anlayamadim cnm ama ilk hamileliği ogrendigimde kan degerim 27 falandi pek birsey anlayamadim . düşeceği gun cok belim ağrıdıCanım
kimyasal gebelik nasıl bir belirti veriyor canım
Ben sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.
Hayir kizlar vajinal ultrasonun hiç zarari yok ona kalirsa hamileligi ögrenene kadar ilişki olmuyomu zararli olsa onda olur zaten cok derine girdirmeden bakiyo hemen bence vajinal baktir daha net görürsün bebişini için rahat olsun canim
Iliskiyle bu çok farkli şeyler hemen vajinaya biraz girdiriyo hem karindan görünmeyecek kadar küçükse o da. Hem hamileligini geç öğrenenler ilişki yaşıyo bişey olmuyo. Ben sadece arkadasin içi rahat olsun diye yazdim ve benim gibi düşünen birçok kişi var yoksa tercih meselesi canimZararı olmadığı için mi doktorlar ilk 3 ay ilişkiyi yasaklıyor
Bebek rahme tutunurken en hassas dönemdedir o yüzden ilk 3 ay ilişkiden uzak durulması gerektiğini söylerler. İsteyen baktırsın ben çevremden bildiğimi söyledim
Kac haftalik oluyo canim seninkiBiz keseyi 2900 beta hcg de gördük karından canım. Coookk kucucuktu ama . Hakkında hayırlısı olsun.
Benim adetim 5 gun gecti. 2 defa idrar testi yaptim pozitif cikti. Ama daha kan vermedim. Hesabima göre 4+4 haftalik. Erken ultrasyonda görünmez diye daha gitmedim. Gidince kan tahlilinide vercemKac haftalik oluyo canim seninki
Canım ben pco olduğum için adet görmemiştim ama ultrason a göre 5 haftalikti o zaman. Şimdi 13+0 'dayızKac haftalik oluyo canim seninki
Ooo masaallah sen bizden baya büyüksün. 4+4 deyiz. Ultrasyonda görünmez diye haftaya cumaya aldik randevuyu. Ama icim icimi yiyor gitsemmi diye. Sence şuanda erkenmiCanım ben pco olduğum için adet görmemiştim ama ultrason a göre 5 haftalikti o zaman. Şimdi 13+0 'dayız
Bence yarın bile görünür . Beni eşim durdurmustu hep hastanede çalışıyordum her hafta ultrasona girmek istiyordum bi zararı olur kendini fazla kaptirma diye diye engelledi beni hep ikinci kontrolümüzde kalp atışını duyduk o da benim israrimla gittik. Kasik ağrım vardı içerde kanama varmış iyiki de gitmişiz .Ooo masaallah sen bizden baya büyüksün. 4+4 deyiz. Ultrasyonda görünmez diye haftaya cumaya aldik randevuyu. Ama icim icimi yiyor gitsemmi diye. Sence şuanda erkenmi
Mis olsun arkadasim. Sanci ara ara bendedw oluyo. Simdi kurt düştü icimeBence yarın bile görünür . Beni eşim durdurmustu hep hastanede çalışıyordum her hafta ultrasona girmek istiyordum bi zararı olur kendini fazla kaptirma diye diye engelledi beni hep ikinci kontrolümüzde kalp atışını duyduk o da benim israrimla gittik. Kasik ağrım vardı içerde kanama varmış iyiki de gitmişiz .
Hakkında hayırlısı olsun canım tatlı merak bunlar her anın tadını cikarark yaşamak lazımCok g
Mis olsun arkadasim. Sanci ara ara bendedw oluyo. Simdi kurt düştü icime
Ben sakıncalı olmadığını düşünüyorum sonuçta zararlı bişe olsa doktorlar bakamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?