kızlar beta hcg değerim katlanmış yuppiii.bebeğim benimle....

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
kızlar bugün 14.günüm değerim 471 olmuş 12.gün 181 di. şubat 12.de kese ve kalp atışlarını görmeye gidicez... Dilerim herkez bu duyguyu yaşar.Acaba tek mi çift mi o beni biraz meraklandırıyor...Sağlıklı olsunda aslında gerisi boş. Ben bu duyguyu 5 yıl bekledim..Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu:gitme:

canım cok sevındım benımde 14gun degerım 440 dı sımdı bende ayın 5 nı beklıyorum bakalım hayırlısı olsun hepımız ıcın bu yıl ugurlu geldı bızlere

şubat 5 demi gidicen görmeye......inşallah 2010 herkeze uğurlu bir yıl olur......seninkide hayırlı olsun canım

12 gün 400 üzerinde olnmalı diıyolar ıkız için 2 den biraz fazla katlamış ama baklım benim 12 gun 95 idi ikizdi ama biri kayboldu eridi
birde ıkız ıkız diye tutturma ıkız gebelikler cok zor erken dogumlar oluyor zor gecıyor allahtan hayırlısını ıste benim annemler hala keşke ıkızolsaydı dıyolar ben cok memnunum tek oldu ıcın

amin inşallah.yokya sağlıklı olsunda tek mi çift mi önemli değil.......şuan benimki 1 aylık mı kızlar........

gözün aydın canım ya allah tamamına erdirsin inşallah senin adına çok sevindim darısı benim ve isteyen herkesin başına inşalllaaaaaahhhhhhhhh..........

tşk.ler. artrit canım bak görürsün sende bu haberi en kısa zamanda vereceksin bizlere sabırsızlıkla bekliyorum.........

deryacım leke gelmişti ya bol bol yat bu ay bela ayı.bende 7haftalık hamileyim.kucağna hayırlısıyla alırsın inş

sevecen1 lekelenmem sadece çrş.günü oldu 2 gündür rabbime şükür birşey yok.....şaun ben 1 aylıkmı hamileyim kızlar...bilen yazsın.....

günün kaç gün geçti
derya.ben sana söylim.bide ne olur ne olmaz yatmaya bak.bende de öle oldu doktor yatmamı söledi

tşk.ler. artrit canım bak görürsün sende bu haberi en kısa zamanda vereceksin bizlere sabırsızlıkla bekliyorum.........

ayyyy canım ya aminnnn inşallah bende herkese bu haberi vermek istiyorum sen benim bu konudaki idolümsün:)) sevgiyle kalll......

en son 31 arallıkta olmuştum adet......16 ocakta transfer yaptılar. normalde 24-25 günde bir oluyorum...ama bu tedavilerde sapıttı. bu yüzden tam kaç günüm geçti bilmiyorum.....

benim günüm geçmeden doktora gittim karnım ağrıyo diye 895.1 di bidaha yaptırmadım sonra karmımda kese göründü geçen gittiğimdede kalp atışını duydum.günlerin biraz sapıttığı için tahmin edemiyorum cnm.doktora gittiğinde o sana söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…