kızlar beta hcg değerim katlanmış yuppiii.bebeğim benimle....

kızlar bende merak ediyorum son adet tarihim 14 aralık tüp bebek tek bebek şimdi ne kadarlık olmuş oluyo netten bakıyorum 6 hafta bna göre 5+5 günlük sizce doktor ultrasonda 3 gün önce 6 ile 7 haftalık falan dedi ama bu ultrason yanıltır sen adet tarihini bize söyle dedi şimdi merak ediyorum hanngisi doğru bir de şubat 5 kalp atışı için çağırdı erken mi vakti mi

çiğdemciğim dr. dediği hafta doğrudur....bence bende 31 aralıkta adet gördüm..16 ocakta transfer yapıldı.12 şubatta bir aksilik olmazsa kalp atışları ve keseyi görmeye gidicez....bende merak ediyorum...kaç haftalık diye ama dr. gittiğinde söyler herhalde. Bu yüzden dr. dediği doğrudur...

Deryahmet benim adet günüm 1 0cak ve transfer 21 ocakta yapildi. Bugün 9. gündeyim. Sen kacinci gün test yaptin.Benim test günüm 4 subatta.Yani toplam 14 gün.Acaba 12. gün yapsam testte cikarmi.Senin adina cok sevindim canim. Ins hersey yolunda gider ve bebegini yada bebeklerini saglikli kucagina alirsin.Görüsmek üzere.

hepinize güzel dilekleriniz için sonsuz tşk.ler. bungee ben 10.gün idrar tetsi yaptım evde pozitif çıktı salı tekrar denedim yine pozitif normal prş.olan tetsimi çrş.günü yaptırdım.181 14.günde 471 çıktı. senin şuan 9 günün sanırım yrın idrarde baksan çıkabilir..he çıkmazsada ümitsizleşme belki geç tutunmuştur....benim çıktı herkezinki çıkacak diye birşey yok canım.umarım herkeze pozitif olur.......şuan işteyim o kadar uykum var ki anlatamam....bir yandan da nefesim daralıyor panik atak hastasıyım......çok stres yaptığım zmana direk derin nefes almakta zorlanıyorum.....

canım gözün aydın inş sağlıkla kucağına da alırsın..tek ve ya çift rabbim sağlık versin yeter..inş 2010 hepimize uğurlu gelir.inş bizim de yüzümüz güler

Amin canım.Allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla sağ salim kucağınada al inşallah...

Bende cok sevindim deryacim hadi insallah :) ben de ayin 7sinde kontrole gidicem bu arada dayanamayip 15. Gunde yine kan yaptim doktor istemedigi halde 1198 cikti acaba ikiz midir benimki de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…