Canım sıkma canını görünür o gerekirse alttan baktır inşallah sağlıkla ilerler bizede haber ver iyi düşün iyi olsun
Çok şükür gördüm karından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sıkma canını görünür o gerekirse alttan baktır inşallah sağlıkla ilerler bizede haber ver iyi düşün iyi olsun
Hayırlı olsun cnm gözün aydınEvet karından keseyi gördük çok şükür haftaya tekrar çağırdı kalp atışı bakacağız![]()
Teşekkür ederim çok şükür içim rahatladıHayırlı olsun cnm gözün aydın![]()
Maşallah çok güzel özelden mi bakıldı alttan muayene değil di mi
Darısı benim başıma inşallah pazartesi bende görürümTeşekkür ederim çok şükür içim rahatladı![]()
Evet özel hastaneye gittim karnımdan baktı hatta ultrasonu tutmasıyla kesenin görülmesi bir oldu annesi bak burda dediMaşallah çok güzel özelden mi bakıldı alttan muayene değil di mi![]()
Ay iyi iyi sevindimEvet karından keseyi gördük çok şükür haftaya tekrar çağırdı kalp atışı bakacağız![]()
Kıyamam sana sağlıcakla ilerlesin ve sağ salim kucagina al makineden gorunmemis bak maşallah bebişin senjnleymis inşallah kucağında alirsin sağlıkla yanlız çok yorma kendini iş güç çok kendini yorma gözün aydın tatlım gerçekten baştan sona okudum ve bu haberi görmeyi bekliyordum gerçekten çok sevindimEvet özel hastaneye gittim karnımdan baktı hatta ultrasonu tutmasıyla kesenin görülmesi bir oldu annesi bak burda dedi
Yok zaten vücudum kendini belli ediyor Azcık belim ağrıyınca yatıyorum hep ayaklarımı uzatıp yatıyorum inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz içinKıyamam sana sağlıcakla ilerlesin ve sağ salim kucagina al makineden gorunmemis bak maşallah bebişin senjnleymis inşallah kucağında alirsin sağlıkla yanlız çok yorma kendini iş güç çok kendini yorma gözün aydın tatlım gerçekten baştan sona okudum ve bu haberi görmeyi bekliyordum gerçekten çok sevindim![]()
MaşallahEvet özel hastaneye gittim karnımdan baktı hatta ultrasonu tutmasıyla kesenin görülmesi bir oldu annesi bak burda dedi