kızlar gribim acile gittim . geçenki adetimde normalden az geldi .nolur nolmaz bi gebelik testide istedim daha önce 3 kaybım var bu yuzden baya pimpirik oldum artık . sonuç 4,5 çıktı şimdi 5 ten yukarısı hamilelikte bu ne ? daha nisan da düşük yaptım 6 ay da bebek düşünme dedi dr.düşünmüyorum da zaten ama bu sonuç nesi bi yardımcı olun
Canım ilaç falan kullanıyorsan onlarda yanıltıcı sonuç çıkarabiliyor. Bi de dediğin gibi 5in altı negatif. Son adet tarihini söylersen daha net yardımcı olabilir herkes
Canım ilaç falan kullanıyorsan onlarda yanıltıcı sonuç çıkarabiliyor. Bi de dediğin gibi 5in altı negatif. Son adet tarihini söylersen daha net yardımcı olabilir herkes
Folbiol ferrozinc yok. Coraspirin olabilir ama düşük ihtimal. Ama 14 mayısa göre beta değerin 4.5sa hamile olma ihtimalin var mutlaka bir kadın doğumcuya görün
Folbiol ferrozinc yok. Coraspirin olabilir ama düşük ihtimal. Ama 14 mayısa göre beta değerin 4.5sa hamile olma ihtimalin var mutlaka bir kadın doğumcuya görün
Evet canım gittimde pek fırsatım olmadı yazmaya 4.2 çıktı şimdide gebelik yok yani Nisan'da düşük yapmıştım büyük ihtimal onun değerleri düşmedi diye düşünüyorum