Kızlar bhcg değerim 198 bi bakarmısınız....

realisttt

sibel&naz
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.853
4
116
45
İstanbul
bugün transferin 11. günü transfer toplama işleminden 3 gün sonra yapılmıştı. şimdi kesin hamilemiyim, olmama ihtimalim nedir? ve artık nelere dikkat etmem gerekiyor? bu aşamadan sonra nasıl olumsuzluklar yaşanabiliyor? ultrason kontrolü teee 9 mayısta ölüyorum meraktan. :emir_bebek::emir_bebek:

tebrik edrim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına hamilelerin duası kabul olurmuş bizlerede dua ett inşallah bizde böyle mutlu oluruz.yarrın transfer günüm inşallah bende 12 gün sonra pozitif sonuç alırım

tebrik ederim realisttt umarım güzel bir 9 ay geçirip bebegini kucagına alırsın nerede tedavi olmuştun tekrar gözün aydın tebrik ederim

hatırladım kadıköy şifada bende yeni orada tedavi oldum benimde tahlil günüm 23 nisandı bende pozitif sonuç aldım çok şükür allah tüm isteyenlere bu mutluluğu yaşatsın

amiinn kızlar. darısı tüm isteyenlere. şimdi benim keseyi görmeme ihtimalim nedir. ve bu sonuç böyle çıkıp kese yoksa nelerden kaynaklı olabiliyor?

canım çok tebrik ederim.artık olumsuzlukları düşünmek yok.keseyi görmeme ihtimalin diye birşeyde yok.böyle şeyler düşünme.ayyy ne güzel bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın.buna odaklan.kendine iyi bak.

amiinn kızlar. darısı tüm isteyenlere. şimdi benim keseyi görmeme ihtimalim nedir. ve bu sonuç böyle çıkıp kese yoksa nelerden kaynaklı olabiliyor?

bismillahh nie bunları düşünüpte şimdiden kendini sıkıyorsun şuan sen bebeklerini taşıyorsun ve bunları düşünüpte onlarıda sıkma değerin çok güzel ikiz ihtimalide olabilir bence keyfini sür..kaydirigubbakcemile5

REALİST
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
hayırlı olsun seni hep takip ediyordum.
bak kaygılar hep boşunaymış. hayırlısı olsun. bu sonuçla elbette hamilesin.
ALLAH tamamına erdirsin...
bende bekliyoum 4 mayıs tarihini inşaallah.
bende sana iyi haberler veririm...

REALİST
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
hayırlı olsun seni hep takip ediyordum.
bak kaygılar hep boşunaymış. hayırlısı olsun. bu sonuçla elbette hamilesin.
ALLAH tamamına erdirsin...
bende bekliyoum 4 mayıs tarihini inşaallah.
bende sana iyi haberler veririm...

canım yaa çok sağol inşallah sendende güzel haberler alırız sonra burda bebişlerimizi konuşuruz:1hug:

bismillahh nie bunları düşünüpte şimdiden kendini sıkıyorsun şuan sen bebeklerini taşıyorsun ve bunları düşünüpte onlarıda sıkma değerin çok güzel ikiz ihtimalide olabilir bence keyfini sür..kaydirigubbakcemile5

:) dimi ya bebişlerim var artık.. ohoo süper :emir_bebek: :emir_bebek: sağlıklı olsunda tekti ikizdi hiç önemli değil ama gönül bukadar beklemeden sonra ikiz istiyo:)

canım çok tebrik ederim.artık olumsuzlukları düşünmek yok.keseyi görmeme ihtimalin diye birşeyde yok.böyle şeyler düşünme.ayyy ne güzel bebeğinin kalp atışlarını duyacaksın.buna odaklan.kendine iyi bak.

çok heycanlıyımmm 12 gün zor geçti ama bu 12 gün daha keyifli geçecek. çok sağolun kızlar sevincimi paylaştığınız için. hepinize tek tek teşekkür ederim.senağlama (mutluluktan bu)

Back
X