kızlar bi akıl verin bana..

Sevmekcokzor

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
256
166
23
29
merhaba kızlar size bi konuda danısmak istiyorum. biz 5 yıllık evliyiz 2 de cocugumuz var biri 4 yasında diğeri 2. sorunum su eşimle son zamanlarda anlasamamaya basladık. biz kacarak evlendik ve cok seyin üstesinden geldik ama ben yasadıgım onca seyden sonra artık cok yoruldum. 23 yasındayım ve yasadıgım seyler yuzunden bu yasta tansiyon hastası oldum. eşim calısır butun parasını gelir elime sayar hakkını yiyemem ama surekli dısarda arkadaslarıyla.ha var ha yok gibi. onceden sakalasır ederdik şimdi evde olmasına ragmen ben bişey sormadıkça konusmuyor. bana bişeyini anlatmıyor paylaşmıyor. bu durumdan cok sıkıldım cok yoruldum 2 cocugumuda kimsenin yardımı olmadan kendi basıma buyuttum inanın psikolojik olarak çöktüm. üstelik kayınvalidem rahmetli oldugu için kayınpeder bizimle kalıyor. bütün evin yükü bide 2 cocuk.. akşam olunca halim kalmıyor. evde rahat hareket edmiyorum duş alamıyorum kafam estiğinde dısarı cıkamıyorum.. bosanmak istiyorum ama cocukların rahatını bozmakta istemiyorum. lütfen bana bi akıl verin napmalıyım sizce

Esinizin baska kardesleri yokmu.kayinpeder dönüşümlü kalsın.o arada biraz gezer rahat nefes alirsiniz.esinize biraz ailemde kalacagim diyin bir iki ay gitmeyin eve.

Sanırım evlenince Bütün erkekler aynı oluyor. ben de 23 yaşındayım İki çocuğum var Biri 3 diğeri 1 yaşında. Bütün günüm onlarla geçiyor çok şükür bundan rahatsız ya da şikayetçi değilim ama ne olursa olsun insan yoruluyor onları uyutunca da Direk evi topluyorum temizlik yapıyorum eşim gelince zaten onunla konuşacak halim de kalmıyor .ama nedense Yani erkeklerin genelinde böyle bir soğukluk oluşuyor evlendikten sonra Bunun sebebini bilmiyorum bende takmamak gerekiyor herhalde . umursamamak gerekiyor Biz taktığımız için belki beklentide olduğumuz için onların bu hareketleri bizi yoruyor. kayınpederinin için bir şey diyemeyeceğim maalesef Allah yardımcınız olsun Eğer şiddet, aldatma yoksa boşanmayı tavsiye etmem inanın boşanınca her şey güllük gülistanlık olmuyor.

Seninle aynı zamanlar evlenmişiz hemde aynı şekilde kaçarak .
24 yaşındayım 5 yıldır evliyim çocuğumuz yok henuz düşünmedik .
Neden hu kadar acele ettiniz ? Kaçmak hata eve hemen çocuk yapmak x2
Eşimle hala ilk günkü gibiyiz , mesela asla dışarı bensiz çıkmaz eğlenemiyorum diyo aynı benım gibi, arkadaşım yok mesela benim tek arkadaşım eşim 5 yıldır .

Karşınıza alıp konuşun ben artık bunaldım deyin .
Dışarı çıkmak istiyorsan beraber çıkalım deyin ..
Yeter ki konuşun anlatın , he konuştun konuştun anlamadı yapcak bişeyin de yok .
Çocukların mutsuz bir yuvada büyüyeceğine bırak rahatları bozulsun .

Esinizle paylastiniz mi sorununuzu
Paylastiysaniz ve hala degismediyse ya kabulleniceksiniz ya da bosanacaksiniz.

Biraz sessiz kalin gerekirse rol.yapin yuzunuz dusuk olsun ama.surat asmayin yani sanki morali bozuk bitmis hissi verin odadan cikmayin esiniz ille neyinvar diyecektir ama.bunu biraz surdurun

Esinizin baska kardesleri yokmu.kayinpeder dönüşümlü kalsın.o arada biraz gezer rahat nefes alirsiniz.esinize biraz ailemde kalacagim diyin bir iki ay gitmeyin eve.
var 1 tane daha oglu var ama eltimle zamanında anlaşamamışlar oyuzden onlara gitmek istemiyor. aileme gelecek olursa gitmek istiyorum ama aklım evde kalıyor kafama koyup gitsem bidaha dönmem zaten.

aldatma bikere oldu ondada evi terkettim zaten ailem cocuk oldugu için bariştirdi etti yeminler etti zaten bidaha olmayacak diye kabul ettim ama aklımda hep bi şüphe

var 1 tane daha oglu var ama eltimle zamanında anlaşamamışlar oyuzden onlara gitmek istemiyor. aileme gelecek olursa gitmek istiyorum ama aklım evde kalıyor kafama koyup gitsem bidaha dönmem zaten.
Yaşlı insanin halide zor ya.sığamıyor bir yere.genc ise evlendirin onada zor.ama bosanmayi cikarin aklinizdan.adamin ickisi yok kumari ilgisizlik boşanma sebebi olmamalı

Konuyu okudum ama evli değilim o yüzden nasıl tavsiye verilir bilemedim
Çok üzüldüm en küçük hatta evlat gibi gördüğüm kardeşimle yaşıtsın o yüzden gerçekten üzüldüm Rabbim kolaylık versin feraha çıkarsın boşanma ama başka çareler ara diyebileceğim bu

neden acele ettim cunku benim babam cok agresif bi insan cok disiplinli buyuttu bizi cok sıktı her konuda. bikere karsısına alıp neyin var demedi kısacası ailemden hiç sevgi görmedim oyuzden gitmeyi tercih ettim. ilk cocugu istiyerek yaptım cocukları cok sevdigimden. ikincisi zamansız oldu

sabrediyorum isyan etmek istemiyorum ama içim daralıyor artık. napacagımı bilemiyorum yarın doktora gidip sakinleştirici almayı bile düşünüyorum

benim babam da öyle ama 30umda hala bekarım çocuk da cok istiyorum ama keşke bekleseydin

Yaşlı insanin halide zor ya.sığamıyor bir yere.genc ise evlendirin onada zor.ama bosanmayi cikarin aklinizdan.adamin ickisi yok kumari ilgisizlik boşanma sebebi olmamalı
dogru haklısın. kayınpederim yaşlı 78 yasında yasına göre dinç dısarı cıkıp geziyor her işini halledebiliyor ama ben rahat değilim işte ha geldi ha gelecek derken işimi gücümü ayarlayamıyorum

18 yaşında neyin acelesiydi bu? Neden ailenizi karşınıza alarak evlendiniz ki ?

Allah yardimcin olsun
Konustum diyorsun bir süre soguk davran ona sana davrandigi gibi davran sevgisizligi uzerinde bi hissetsin
Baktin hala ayni demek ki önemsemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…