- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
O yüzden zaten huzursuzluğunuzun sebebi , bnm eşim de geldi şuan oyun oynuyor , değil benle konuşmak TV bile izleyemiyor.aldatma bikere oldu ondada evi terkettim zaten ailem cocuk oldugu için bariştirdi etti yeminler etti zaten bidaha olmayacak diye kabul ettim ama aklımda hep bi şüphe
Allah yardimcin olsun
Konustum diyorsun bir süre soguk davran ona sana davrandigi gibi davran sevgisizligi uzerinde bi hissetsin
Baktin hala ayni demek ki önemsemiyoröyle yapıcam artık. peki madem önemsemiyor neden kaçırdı 5 yıldır tüm zorluklara üstesinden beraber geldik ben hala pes etmedim ona ne oluyor? sadece calısıp para kazanmakla olmuyor bu yüzden cok sinirleniyorum ve katlanamıyorum
o mevzu cok onceden oldu unuttuk gibi ama aklımda hep acaba varO yüzden zaten huzursuzluğunuzun sebebi , bnm eşim de geldi şuan oyun oynuyor , değil benle konuşmak TV bile izleyemiyor.
Hepsi odun bende alım telefonu onunla ilğilememiyorum.
evet hatta bugun oyuzden kavga ettik daha dün dipbucak temizlik yapmama ragmen babasının carsaflarını değiştirmemi istedi temiz dememe ragmen ısrar etti yaptım sonra halıyı süpür dedi bende sinirlendim ben hizmetçimiyim onu yap bunu yap kalk sen yap dedim koptu kıyamet. ben haksızlıga hiç gelemem ve hiçbir lafın altındada kalmam kocam olsa bileEşin rahat battı deyip gülüyor ama kayınpederle tüm gün o ilgilenmiyor babasına bi zahmet o bakıversin şu erkeklerin karısını hizmetçi görmesine sinir oluyorum
aynen bizimkide geldi dısardan hiç selam bile vermeden aldı eline teli ah su sosyal medya bitirdi coğu ilişkilerio mevzu cok onceden oldu unuttuk gibi ama aklımda hep acaba var
Aynen öyle çok beklentisine olmamak gerekiyor .aynen bizimkide geldi dısardan hiç selam bile vermeden aldı eline teli ah su sosyal medya bitirdi coğu ilişkileri
ah be ah o aldatma olduğunda geri dönmeyecektinaldatma bikere oldu ondada evi terkettim zaten ailem cocuk oldugu için bariştirdi etti yeminler etti zaten bidaha olmayacak diye kabul ettim ama aklımda hep bi şüphe
aynen öyle o bana nasıl davrsnırsa bende aynısını yapıcam artıkAynen öyle çok beklentisine olmamak gerekiyor .
evet bu yüzden anneme cok kızıyorum beni o zorladı bazen söylüyorum yüzüne ah be kızım sabret rahatlıyacaksın hep böyle sürmez kayınpederin yaslı sabret diyor.ah be ah o aldatma olduğunda geri dönmeyecektin
Ben öyle yapıyorum kendime dikkat ediyorum .bakım yapıyorum ,onu pek takmıyorum .aynen öyle o bana nasıl davrsnırsa bende aynısını yapıcam artık
cok tesekkur ederim dedikleriniz cok dogru. hatta az önce geldi selam vermedi bende vermedim hatta bi süre hiç bakmadım yüzüne netle ugrastım konusmadım. baktı olmuyor niye konusmuyorsun gelsene yanıma diyor işe yarıyo galiba :)Ben öyle yapıyorum kendime dikkat ediyorum .bakım yapıyorum ,onu pek takmıyorum .
Eve geliyor telefonu alıyor bende alıyorum elime .
Empati yapmasını sağlamak için . olmuyor o ayrı tabi ben yapıyorum sen yapma edasında.
Kızıyor ne yapıyorsun telefon ile diyor ,sen ne yapıyorsan diyorum .
Bi minik işe yarıyor bir süre bırakıyorlar .
Sabredin dua ile inşallah .
Kp de var o da zor sizin için .
Allah kolaylık versin.
evet kp zor biraz ama napalım bakacak başka kimse yok idare edicez artıkBen öyle yapıyorum kendime dikkat ediyorum .bakım yapıyorum ,onu pek takmıyorum .
Eve geliyor telefonu alıyor bende alıyorum elime .
Empati yapmasını sağlamak için . olmuyor o ayrı tabi ben yapıyorum sen yapma edasında.
Kızıyor ne yapıyorsun telefon ile diyor ,sen ne yapıyorsan diyorum .
Bi minik işe yarıyor bir süre bırakıyorlar .
Sabredin dua ile inşallah .
Kp de var o da zor sizin için .
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?