Doğuma Hazırlık Kızlar bi akıl verin yoruldum artık :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Begüm anlamı kadın hükümdar prenses yağmur isminin anlamı bereket

• Ankete Katılan
    36
Merhabalar, oyumu Begumden yana kullandim. Kendi ismim de Begum. Cok severek kullaniyorum. Tabi ki karar sizindir ama size tek tavsiyem cocuga bir tane isim verin. Dogumunuza da az kalmis sanirim. Simdiden gule gule buyutun :)

Son düzenleme:
Merhabalar, oyumu Begumden yana kullandim. Kendi ismim de Begum. Cok severek kullaniyorum. Tabi ki karar sizindir ama size tek tavsiyem cocuga bir tane isim verin. Dogumunuza da az kalmis sanirim. Simdiden gule gule buyutun :)
Begüm olacak inşallah canım gerçekten çok güzel bir isim anlamida çok güzel :))
Sağol güzel dileklerin ve yorumun için :KK54:

Hamileliğimin başından beri isim konusu herkese dert oldu bizden hariç herkes isim koydu isim önerdi bnde herkesin ağzına bakan birisiyim Azra olsun dedik anlamı bakire dediler olsun dedik vazgeçmedik kayinvalide darılır

sonra Azra Begüm kesin dedik bu sefer de tek isim dediler azradan da vazgeçip tek Begüm olsun dedik son karar dedik şimdide kendi annem yağmur diyo başka bişe demiyor agliycam artık kapı süsü yaptırıyorum herşey tamam ama isim ne yazdırcam yapan kişi hala bnden yanıt bekliyo
surda 3 haftadan az kaldı hala isim derdindeyiz eşimin yağmur isminden haberi yok Begüm ismiyle seviyor kızımızı
burda son bı anket yapıp sonuca göre eşime durumu acicam ne olur yardım edin :KK43:((
annenize hiç bir şey demek zorunda degılsınız ismi siz ve eşiniz seçecek eğer eşinizle anneniz arasınd adüşünülürse tabıı ki seçim hakkı eşinizin çünkü onun çocugu . kızmayın ama tavrınız bana cok sacma oldu sizin anneniz mi karar veriyor öyle şey mi olur . baskın olması bile sacma isim önerisi yapabilir bu cok normal onu iş arkadasınızda yapar aynne onun gıbı bır durum ha komsum isim önermiş ha annem bu sadece bır önerı fıkır ama istemekte ne demek ben bu feodal kafaları anlayamayacagım galiba bu nıye senı üzyor ki eşin ve sen ne sevdiyseniz o olmalı tabii kiii

Back
X