- Konu Sahibi kirmizisiyah
-
çocuk yok hayır en azından bir apartmana düzgün bir muhite istiyorum. şimdiki ev iki katlı zeminde oturuyorum hafif rutubet var ve daralıyorum gökyüzü görememekten balkonum yok muhit çok kötü çıkıp yürüyecek bi yer yok
yok aynı sokaktayız onlar başında ben sonunda. eşimle hiç bi sorunum yok burdaki sorunları okuyunca gül gibi adam ama kızlar boşuna mı okudum boşuna mı çalışıyorum evim istediğim gibi olmayacaksa. ki çocuk düşüünüyoruz o olunca işi bırakmayı düşünüyorum eşimin iyi güzel sorun yok taşınsakta işini değiştirmesine gerek yok bu kadar aile odaklı olmasını anlamıyorum gene görüşsün gideceğimiz yer 20 dakıkalık yer amacım onu illede ailesinden ayırmak değil ama gencim oturdugum yerde işnsanlar çok cahil çalışmama bile tuhaf bakanlar varistemiyorum kısacaa ne zmana konuyu açsam ille ikna edici sebepler sayıyo ama içim istemiyo kabullenemiyorum burda yaşamayı
açıkçası ailesinin düğünüm dahil bana hiç bir faydası olmadı. bi yere gitsen gözleri üstünde habire laf sokmalar bitmiyor. bende çalışmayıp evde bebekle kaldığımda onlarla fazla içli dışlı olmakistemiyorum
sanmıyorum yakaç yıl oldu ikna olmuyo yani ille tatsızlıkmı gerek. birde şundan korkuyorum gitsem hersey daha kötü olsa aramız bozulursa diye ama hakkım bu benim ya benim hayatım bu ilk ayrılan o olmayacakki zaten şehir değiştirmiycez ilçe bile değiştirmiycez ki diretmelimiyim bilmiyorum
artık en son oraya varacak iş ama doğrusu hangisi onu bilmiyorum hiç bir zmaan zorlukla birşey yaptırmayı svemedim. bazıları kavga eder dediğini yaptırırya benim için öyle olunca hiç kıymeti kalmıyo. ama bu konu ciddi anlamda canımı sıkıyo
rabbim istediğin gibisini en hayırlı şekilde versin seni o kadar iyi anlıyorumkiKelin ilacı olsa başına sürermişaynı dertten bende de var. Baktım olmuyor dedim ki ya bu deveyi ya bu diyarı misali... Ama dua ediyorum hep Rabbim büyük bir kapı açar elbet..
bu akşam bi kez daha deneyeyim şansımı bakalım olmadı dua ederek Allahtan bi sebep bekliycezyanı tek taraflı mutluluk olmaz zaten... esınle egrısıne dogrusuna konus o zman butun herseyıyle ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?