• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi akıl werin

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
meraba kızlar
eski sewgilimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.eski de değil yani hiç ayrılamdıkki.benden tamammen kopmadan şimdi birisiyle görüşüyor.ewlencem falan diyo onu sewmiyorum diyo sonra seni çok özledim die beni arıyo.ailesi ewlen die baskı yapıyo çocuğa.sen dedim ewlenmek zorunda deilsin yani ewdekalma gibi bi ibare yok erkekler için.bitmeyen yada biter bitmez yeni bi ilişkiye başlarsan onda beni arasın dedim arıyorum zaten dedi.
onla evlense mutlu olmicak.bi de bana anlatıyo şöyle yapcaz böyle yapcaz die.dedim intikam mı alıyosun nedir yani.bana diyoki ben senden hiç bişeyimi saklamam herşeyi biliyosun filan.
yarın öbür gün yine özledim dicek dimi.demicem diyo ama ağladığından falan bahsetti.
ne yapıyım kızlar...

meraba kızlar
eski sewgilimin ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.eski de değil yani hiç ayrılamdıkki.benden tamammen kopmadan şimdi birisiyle görüşüyor.ewlencem falan diyo onu sewmiyorum diyo sonra seni çok özledim die beni arıyo.ailesi ewlen die baskı yapıyo çocuğa.sen dedim ewlenmek zorunda deilsin yani ewdekalma gibi bi ibare yok erkekler için.bitmeyen yada biter bitmez yeni bi ilişkiye başlarsan onda beni arasın dedim arıyorum zaten dedi.
onla evlense mutlu olmicak.bi de bana anlatıyo şöyle yapcaz böyle yapcaz die.dedim intikam mı alıyosun nedir yani.bana diyoki ben senden hiç bişeyimi saklamam herşeyi biliyosun filan.
yarın öbür gün yine özledim dicek dimi.demicem diyo ama ağladığından falan bahsetti.
ne yapıyım kızlar...

Ne yapmalısın?
Hımmm....
Ben olsam telefonlarına çıkmam,mesajlarına cevap vermem.
Ne yapayım böyle garip insanı hayatımda?

üff salla gitsin . başkasınla mutlu olmaz biliyorum diyorsun ee senlede değil demek ki başkasınla görüşebiliyor . bence hiç konuşma artık onla . bırak ne hali varsa görsün . ne bu ya çocuk oyuncağı mı . seni seviyorum ama onla evlenicem oldu başka .

Onunla konuşmamalısın.

Ne istediğinden bihaber insandan hayır mı gelir?

Sana neymiş onun ne yaptığından, oldu olacak her şeyimi biliyorsun diye evlilik tarihlerini de sana sorsun.

Allah Allah...

Nikah şahitleri olmak ister misin?
Ne garip insanlar var:26:

ben bu tip olaylarda hep diğer hiçbişeden haberi olmayan zavallı kızı düşünürüm.o napsın yaaa ona haksızlık bu..

madem seni seviyor, onu sevmiyor, niye ailesine seninle evlenmek istedigini söyleyip onu birakmiyor?
ben böyle birine ADAM demem!

evet biliyorum ekimde nişancaklarmış haziranda da evleniriz dio.bana anlatıyo yani bunu.2 gün önce konuştuk.ağladı saatlerce hıçkıra hıçkıra ağladı.onu ağlarken ilk kez gördüm beni sevdiğini söyledi durdu.gitme diyorum o vakit napacak bilmiyorum.ne istediğini de bilmiyorum.2 hafta görüşmedik sora aradı çok özledim falan dedi.napıcammm açmıyım mı ya çok sewdim

Mal ya bu harbi salak.ben anlamıyorum ya ney benim günahım.beni arıo canım seviyorum diyo sora da evlenecem diyo.evlenme o zaman diyorum artık çok geç dio.bırakıyorum onu artık yoruldum

seni el altında tutmak istiyor olmasın, evlendikten sonra da gelir senin yanına seni özledim vs. diye. o zaman da görüşecekmisin? şimdiden postayı koy kendini kullandırtma ve bir hemcinsine de bu ihaneti yapma.

noktayı koydum bugün.arasada umrumda deil.o üzülsün beni üzdüğü için.pişman olacakta iş işten geçmiş olacak...

Back
X