Teşekkür ederim çok sağolun inşallah dediniz gibi olmuşturMerhaba . Çok normal . Döllenme olmuşsa özelliikle kasık ağrıları yanma gibi olabiliyor.Beldede ağrı olabiliyor. Ama şuan kanda ve idrarda düşük çıkar yada hiç çıkmayabilir. En az 12 gün beklemek gerekiyor. Ner olması için.
Benimkide 5 temmuzdu. 6 temmuzda çatladı sadece çatladıpı günğn akşamı deneme oldu. Aynı gidiyoruz eğer tutmuşsaBenim yumurtlamam 6 temumuzdu kanda cikmadi biraz daha bekleyin derim
Ay benimki de 5 temmuzda oldu ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Ne zaman test yapacaksınızBenimkide 5 temmuzdu. 6 temmuzda çatladı sadece çatladıpı günğn akşamı deneme oldu. Aynı gidiyoruz eğer tutmuşsa
Benimde yuruken kasık ağrım olurdu ani bir bel ağrım oldu hamileydim umutlandirmak istemem regl benziyorda belirtiler inşallah senin bebeğin vardır biraz daha bekle yumurtlamadan 13 gün sonra ben hem kanda hemde testte gördüm biraz daha vaktin var inşallah tutmusturMerhbaa kızlar ben yumurtlayı 10 Temmuz'da gördüm ama yumurtla sonrası geçmeyen kasık ağrısı ve sağ kasığımda kramplar var 1 senedir çocuk düşünüyoruz yumurtlama günlerini de Değerlendirdik sizce normal mi bu özellikle yürürken hı ise diyorum test yapsam ne zaman belli olur
Benimde yururken birden bacaklarima ozellille kalca bolgesine ve karin bolgeme agri oluyo belim agriyo sanki ama.sidettli degil agrinin varligini hissediyirum sadece midem kotu oyle seyler yasiyirum akinti falan filan yok hic gogus agrimdda yokBenimde yuruken kasık ağrım olurdu ani bir bel ağrım oldu hamileydim umutlandirmak istemem regl benziyorda belirtiler inşallah senin bebeğin vardır biraz daha bekle yumurtlamadan 13 gün sonra ben hem kanda hemde testte gördüm biraz daha vaktin var inşallah tutmustur
Evet ayni hadi ins diyelimBenimkide 5 temmuzdu. 6 temmuzda çatladı sadece çatladıpı günğn akşamı deneme oldu. Aynı gidiyoruz eğer tutmuşsa
Ben adetimi beklemeyi düşünüyorum. Aslında 12 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ama 20 temmuzda bir sonraki adetim eğer olmazsam gidip direk kan testi yaptırıcam hayırlısı inşallahAy benimki de 5 temmuzda oldu ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Ne zaman test yapacaksınız
Akıntım vardı göğüs ucu hasasiyetim vardı midem de öyle bir sorunum yoktu halen yok da 6 haftalık olduk bakalımBenimde yururken birden bacaklarima ozellille kalca bolgesine ve karin bolgeme agri oluyo belim agriyo sanki ama.sidettli degil agrinin varligini hissediyirum sadece midem kotu oyle seyler yasiyirum akinti falan filan yok hic gogus agrimdda yok
Biraz bel ağrısı var bende de halsizlik de var. bakalım hayırlısıBen adetimi beklemeyi düşünüyorum. Aslında 12 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ama 20 temmuzda bir sonraki adetim eğer olmazsam gidip direk kan testi yaptırıcam hayırlısı inşallah
Sizde belirti varmı hiç. Kasık ve bel ağrısı felan birme göğüs hassasiyeti. Ben yürüyeniyorum yanıyor kasıklarım sanki. İlk hamileliğimde de aynısını yaşadığım için hamile olduğumu düşünüyorum .
Biraz evvel kanamam oldu çok endişeliyim. Neden olduğunu anlamadım reglime 4 gün var. Ve reglim saat gibidir. Günü gününe olurum. Lekelenmeyle başlar.Önceki hamileliğimde yerleşme kanaması felan yaşamadığım için öyle birşeymi onuda bilmiyorum. Acaba düşük mü yapıyorum evham yaptım şuan. Doktoramı gitsem.Biraz bel ağrısı var bende de halsizlik de var. bakalım hayırlısıben de adetten önceki gün test yaparım bekleyemem kesin.
Her gebelikte yerleşme kanaması olmaz bende de olmamıştı olmadığı için endişelenmiştim. Ama bir annenin her gebeliği de aynı olmaz belki bu sefer de yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Ama bence de bir Dr görmeli özellikle şiddetli ağrı varsa ve kırmızı parlak kanamaysa.Biraz evvel kanamam oldu çok endişeliyim. Neden olduğunu anlamadım reglime 4 gün var. Ve reglim saat gibidir. Günü gününe olurum. Lekelenmeyle başlar.Önceki hamileliğimde yerleşme kanaması felan yaşamadığım için öyle birşeymi onuda bilmiyorum. Acaba düşük mü yapıyorum evham yaptım şuan. Doktoramı gitsem.
İnşallah kötü bir şey yoktur da sadece yerleşme kanamasıdırBiraz evvel kanamam oldu çok endişeliyim. Neden olduğunu anlamadım reglime 4 gün var. Ve reglim saat gibidir. Günü gününe olurum. Lekelenmeyle başlar.Önceki hamileliğimde yerleşme kanaması felan yaşamadığım için öyle birşeymi onuda bilmiyorum. Acaba düşük mü yapıyorum evham yaptım şuan. Doktoramı gitsem.
Ya inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş inşallahBenimde yuruken kasık ağrım olurdu ani bir bel ağrım oldu hamileydim umutlandirmak istemem regl benziyorda belirtiler inşallah senin bebeğin vardır biraz daha bekle yumurtlamadan 13 gün sonra ben hem kanda hemde testte gördüm biraz daha vaktin var inşallah tutmustur
İlginiz için çok teşekkürederim. Düşünmeniz yeter. Bugün o kanama devam etmedi. Prodoector marka erken gebelik testi aldım öğleden sonra yaptım negatif çıktı. Sanırım vucudum bana oyunlar oynuyorHer gebelikte yerleşme kanaması olmaz bende de olmamıştı olmadığı için endişelenmiştim. Ama bir annenin her gebeliği de aynı olmaz belki bu sefer de yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Ama bence de bir Dr görmeli özellikle şiddetli ağrı varsa ve kırmızı parlak kanamaysa.
Benim de adetime 6 gğn var bugğn ile beraber ama kasımlarda sürekli bir yanma şekli mi desem tam tarif edemiyorum ama ilk hissettim batmadan ziya de yanma oluyor yürürken özellikle, ara da da ols ahafif bel ağrım var başka bi belirtim yok test için bellesem mi bilemedimBen adetimi beklemeyi düşünüyorum. Aslında 12 gün sonra idrar testinde çıkıyormuş. Ama 20 temmuzda bir sonraki adetim eğer olmazsam gidip direk kan testi yaptırıcam hayırlısı inşallah
Sizde belirti varmı hiç. Kasık ve bel ağrısı felan birme göğüs hassasiyeti. Ben yürüyeniyorum yanıyor kasıklarım sanki. İlk hamileliğimde de aynısını yaşadığım için hamile olduğumu düşünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?