Kızlar bi bakabilirmisiniz

Yaaa neyse üzülmeyin hala adet olmadıysanız belki geç döllenme olabilir. Pes etmek yok adet de olsanız bir dahaki aylar sizi bekliyor Bakalım ben de bekleyeceğim henüz 4 günüm var.

Yaaa neyse üzülmeyin hala adet olmadıysanız belki geç döllenme olabilir. Pes etmek yok adet de olsanız bir dahaki aylar sizi bekliyor Bakalım ben de bekleyeceğim henüz 4 günüm var.
Teşekkürederim güzel kalbin ve iyi dileklerin için.Benim yumurtam çatladıktan sonra birliktelik oldu. Geç döllenme olduğunu sanmıyorum. Nasip değilmiş üzülmedim desem yalan olur ama Allah ne eylerse güzel eyler

Rica ederim ne demek. Tabii ki üzülüyor insan ama Allah bilir doğru zamanı. İnşallah isteyen ve hak eden herkese nasip olur

Benim adetime 9 gün var şuna silik bir çizgi çıktı 7 dakikada doğruluk payı nedir bilmiyorum bekleyeceğim. Belki şeninde çıkar

Benim adetime 9 gün var şuna silik bir çizgi çıktı 7 dakikada doğruluk payı nedir bilmiyorum bekleyeceğim. Belki şeninde çıkar
Canım 4 gün vardı adetime. Ama bugün oldum zaten o kafamı karıştırdı. Şuan yine pembe pembe olmaya devam ediyor. Anlamadım zaten hiç yaşamadım daha evvel böyle birşey. Beraberlikten sonra 10 gün geçmiş oldu. Ben de silik bile çıkmadı. Silikte olsa varsa gebesindir hayırlısı olur inşallah. Tebrik ederim.

Ya inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah
Tekrarla sana canım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…