İlginiz için çok teşekkürederim. Düşünmeniz yeter. Bugün o kanama devam etmedi. Prodoector marka erken gebelik testi aldım öğleden sonra yaptım negatif çıktı. Sanırım vucudum bana oyunlar oynuyor hamile değilim yani
Yaaa neyse üzülmeyin hala adet olmadıysanız belki geç döllenme olabilir. Pes etmek yok adet de olsanız bir dahaki aylar sizi bekliyor Bakalım ben de bekleyeceğim henüz 4 günüm var.
Yaaa neyse üzülmeyin hala adet olmadıysanız belki geç döllenme olabilir. Pes etmek yok adet de olsanız bir dahaki aylar sizi bekliyor Bakalım ben de bekleyeceğim henüz 4 günüm var.
Teşekkürederim güzel kalbin ve iyi dileklerin için.Benim yumurtam çatladıktan sonra birliktelik oldu. Geç döllenme olduğunu sanmıyorum. Nasip değilmiş üzülmedim desem yalan olur ama Allah ne eylerse güzel eyler
Teşekkürederim güzel kalbin ve iyi dileklerin için.Benim yumurtam çatladıktan sonra birliktelik oldu. Geç döllenme olduğunu sanmıyorum. Nasip değilmiş üzülmedim desem yalan olur ama Allah ne eylerse güzel eyler
Merhbaa kızlar ben yumurtlayı 10 Temmuz'da gördüm ama yumurtla sonrası geçmeyen kasık ağrısı ve sağ kasığımda kramplar var 1 senedir çocuk düşünüyoruz yumurtlama günlerini de Değerlendirdik sizce normal mi bu özellikle yürürken hı ise diyorum test yapsam ne zaman belli olur
Canım 4 gün vardı adetime. Ama bugün oldum zaten o kafamı karıştırdı. Şuan yine pembe pembe olmaya devam ediyor. Anlamadım zaten hiç yaşamadım daha evvel böyle birşey. Beraberlikten sonra 10 gün geçmiş oldu. Ben de silik bile çıkmadı. Silikte olsa varsa gebesindir hayırlısı olur inşallah. Tebrik ederim.
Benimde yuruken kasık ağrım olurdu ani bir bel ağrım oldu hamileydim umutlandirmak istemem regl benziyorda belirtiler inşallah senin bebeğin vardır biraz daha bekle yumurtlamadan 13 gün sonra ben hem kanda hemde testte gördüm biraz daha vaktin var inşallah tutmustur