• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bi bakar mısınız nolur ya :(

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
selam arkadaşlar . direkt konuya gireyim bi kac saat önce bi mekana arkadaşımla eğlenmeye gittim. yan masada orta yaslarda bi bayanla tanıştık sohbet muhabbet filan kadının sezgileri cok kuvvetliymiş söylediği düşündüğü bi şey mutlaka gerçekleşirmiş gerçekleşmediği görülmemiş filan. enerji merkezinde mi ne calısıyomus. bana dediki 3 ay ya da 3 yıl içinde gerçek askı bulacaksın bende dedimki benim zaten bi sevgilim var (yaklaşık 1 yıldır gayet güzel giden bi beraberliğim var) oda ondan öğreneceğin cok sey var edinmen gereken tecrübeler var sakın ayrılma ondan o sana mutsuzluğu yasatacak hayatı öğretecek yerine gelen ise tam istediğin gibi biri dedi. ya anlayacağınız kadın tüm enerjimi aldı biliyorum böyle seyleri ancak ALLAH bilir ama yinede takmamak elde değil sizce haklı olabilir mi ne yapmalıyımmm

kadın kendisini önemsetmeye çalışarak, dinletmeye çalışarak egosunu tatmin etmiş inan buna....
insanların özel hayatları en hassas noktalarıdır, senide ordan yakalamış...

"o kimki benim geleceğimi bana söylüyor, kimki benim erkek arkadaşımı eleştiriyor, bana tarih verebiliyor" diyebilmelisin...

buraya yazdığına göre inanmışsın ama yapma, o kadını gecenin bi eğlence piyonu gibi gör ve gülüp geç bence...

Son düzenleme:
Allah askina sizde diyorsunuz boyle seyleri Allah tan baska kimse bilemez!! Bitti yani...
21. Yuzyil dayiz ve hala fala buyuye inanan insanlarin olmasi beni cok uzuyor !!!
Kimse kizmasin bana fala inananlara cahil gozuyle bakiyorum !!!

Bu tür insanlarin her dedigi dogru degil cnm, tamam bazen dogru cikiyor ama bazende cikmiyor yani. gecen ay bende öylesine fal baktirdim (ilk kez) pek fazla inanmazdim böyle seylere ama kadin fincanima bakti ve resmen sen birinden ayrildin dedi ve o kisinin 5 harfli isminin 4 harfini söyledi sok oldum :/ bazi seyleri bildi ama herseyi degil ;) takma kafana bence

Bu tür insanlarin her dedigi dogru degil cnm, tamam bazen dogru cikiyor ama bazende cikmiyor yani. gecen ay bende öylesine fal baktirdim (ilk kez) pek fazla inanmazdim böyle seylere ama kadin fincanima bakti ve resmen sen birinden ayrildin dedi ve o kisinin 5 harfli isminin 4 harfini söyledi sok oldum :/ bazi seyleri bildi ama herseyi degil ;) takma kafana bence

ama siz fal baktırmışsınız, bu kız fal baktırmamışki:)
kadının biri yüzüne bakıp hiç tanımadığı bilmediği bi kıza ben böyle hissediyorum şu şu olucak diye felsefe yapıyor,
buna fal bile denmez bence...

Son düzenleme:
kadın kendisini önemsetmeye çalışarak, dinletmeye çalışarak egosunu tatmin etmiş inan buna....
insanların özel hayatları en hassas noktalarıdır, senide ordan yakalamış...

"o kimki benim geleceğimi bana söylüyor, kimki benim erkek arkadaşımı eleştiriyor, bana tarih verebiliyor" diyebilmelisin...

buraya yazdığına göre inanmışsın ama yapma, o kadını gecenin bi eğlence piyonu gibi gör ve gülüp geç bence...

ya bi de pat diye söyledi neye uğradığımı sasırdım. sonrada diyoki amacım seni üzmek değildi sadece söylemek istedim.. inanmak değilde ya doğruysa diye düşündüm ondan üzüldümm. cok sagolll

kadının biri yüzüne bakıp hiç tanımadığı bilmediği bi kıza ben böyle hissediyorum şu şu olucak diye felsefe yapıyor,

hani böyle kalp gözü acık insanlar var diye biliyorum fala ben sadece eğlenmek için baktırırım hiçte olumsuz bi şey söylemezler zaten :) ama kadın şak diye bunları diyince o kadar etkilendim kii

Sende haklisin, tanimadigin birinin yüzüne bakarak gelecegini anlatmasi bencede fazlasiyla sacma ;) dedigim gibi bunlarin dedigi hersey dogru degil, bazen salliyorlar

Allah askina sizde diyorsunuz boyle seyleri Allah tan baska kimse bilemez!! Bitti yani...
21. Yuzyil dayiz ve hala fala buyuye inanan insanlarin olmasi beni cok uzuyor !!!
Kimse kizmasin bana fala inananlara cahil gozuyle bakiyorum !!!

Ama hayır fal değil bu fal baktırmadım ben.. kadının sezgileri kuvvetliymiş pat diye bunları dedi

kendini buna inandırma inandırırsan öyle düşünmeye başlarsın geleceği Allahtan başkası bilemez bunu unutma

asıl mesele şu,

falcı (ya da öngörü sahibi veya sezgileri kuvvetli birileri) geleceği gördüğü için mi biz onu yaşadığımıza ya da yaşayacağımıza inanırız
yoksa bahsedilen pozitif veya negatif fikirlere odaklanmamız sonucu mu mevcut durumumuzda bilinçsiz bir şekilde değişiklik yapma gereği hissederiz?

siz o kadını boşverin. sözlerine takılıpta ilişkinizi kurcalamayın çünkü O'nun dediğine vardırırsınız istemsiz olarak.

selam arkadaşlar . direkt konuya gireyim bi kac saat önce bi mekana arkadaşımla eğlenmeye gittim. yan masada orta yaslarda bi bayanla tanıştık sohbet muhabbet filan kadının sezgileri cok kuvvetliymiş söylediği düşündüğü bi şey mutlaka gerçekleşirmiş gerçekleşmediği görülmemiş filan. enerji merkezinde mi ne calısıyomus. bana dediki 3 ay ya da 3 yıl içinde gerçek askı bulacaksın bende dedimki benim zaten bi sevgilim var (yaklaşık 1 yıldır gayet güzel giden bi beraberliğim var) oda ondan öğreneceğin cok sey var edinmen gereken tecrübeler var sakın ayrılma ondan o sana mutsuzluğu yasatacak hayatı öğretecek yerine gelen ise tam istediğin gibi biri dedi. ya anlayacağınız kadın tüm enerjimi aldı biliyorum böyle seyleri ancak ALLAH bilir ama yinede takmamak elde değil sizce haklı olabilir mi ne yapmalıyımmm

böyle bişsey mümkün değilki.geleceği birtek allah bilir.takmamak elde değil demişsin ama takmamak elde.çünkü bu seni düşündükçe mutsuz edebilir:19::20:

geleceği allahtan başka kimse bilemez.... bu tür şeylere itibar etmeyin...şirke düşersiniz haşa...
o kadın sırf dikkat çekmek veya reklam yapmak gibi bir niyetle uydurmuş hepsini....sakın ama sakın inanmayın böyle şeylere...

selam arkadaşlar . direkt konuya gireyim bi kac saat önce bi mekanao arkadaşımla eğlenmeye gittim. yan masada orta yaslarda bi bayanla tanıştık sohbet muhabbet filan kadının sezgileri cok kuvvetliymiş söylediği düşündüğü bi şey mutlaka gerçekleşirmiş gerçekleşmediği görülmemiş filan. enerji merkezinde mi ne calısıyomus. bana dediki 3 ay ya da 3 yıl içinde gerçek askı bulacaksın bende dedimki benim zaten bi sevgilim var (yaklaşık 1 yıldır gayet güzel giden bi beraberliğim var) oda ondan öğreneceğin cok sey var edinmen gereken tecrübeler var sakın ayrılma ondan o sana mutsuzluğu yasatacak hayatı öğretecek yerine gelen ise tam istediğin gibi biri dedi. ya anlayacağınız kadın tüm enerjimi aldı biliyorum böyle seyleri ancak ALLAH bilir ama yinede takmamak elde değil sizce haklı olabilir mi ne yapmalıyımmm

Ya böyle sarlataara inanipta hayatınıza gömmüş vereceksiniz biraz bilinclenelim artik

Zaten standart üç vakite kadardır hep değişmez pozitif ol olumsuz düşüncelere girme.Enerji merkezi nedir ya termik santralde mi çalışıyormuş acaba ? Var olan mutluluğuna gölge düşürme.

Back
X