Kizlar bi bakar misiniz ? Yavru saksagan buldum

Konudan alakasiz olacak ama foto isteriz
Ay evet görelim miniği
Bu arada saksağanın boyutunu bilmiyorum nasıl bir kuş gözümde canlanmadı ama güzel sağlam bir kafes alıp tavana assanız biraz büyüyene kadar duramaz mı ki ? Az cana gelince de salarsınız zaten. Sanırım kafes hayvanı değildir

Bugün okuduğum en duygusal yazıydı. Ne demek ömür boyu unutmayacak dost?
Aaa nasıl biliyorsunuzsaksaganlari .çok sasirdim

Kargalar, saksağanlar çok ilgimi çeken hayvanlar. Bu yüzden bol bol araştırmıştım. Görsel hafızaları o kadar iyi ki bir gördükleri insan veya hayvan yüzünü ve kendisine iyi yada kötü davrandığını asla unutmuyorlar. Eski işyerimde patronum kargaları beslerdi. Onlar da patronun arabası olduğu zaman gelirler, olmadığı zaman gelmezlerdi. Arabayı tanımışlar. İşin tuhafı o arabaya benzer başka arabalar da olmasına rağmen yine de tanırlardı.

Eski evimin önünde de boş arazi vardı. Saksağanlar burayı mekanları olarak kabul etmişler. İnanır mısınız bir tane köpek sokmazlardı. Mevzuyu bilmeyen yabancı köpekler girdiğinde de neden girmemeleri gerektiğini anlarlardı

Bu arada öğrendikleri bilgileri nesilden nesile aktarabiliyorlarmış. Yani kendilerine ait bir kültürleri bile var...

Kesinlikle ben de cok akilli olduklarini duymustum. Ama benim evdeki azmanlar kokusunu aldilar, cok cok uzgunum bir sey olacak diye :/

Bence bir kafes alın bir süre boyuncada bir komşunuzdan rica edin baksın diye olmadi gene siz alıştıra alıştıra yaşar kediler yavrucakla kafeste olması şartıyla tabı

ay ne guzel bisey yapmissiniz ne iyisiniz yaa Hep sizin gibi iyi hayvansever insanlar olsa keske

Bayram boyunca açık olan veteriner yok mudur ya? Onlarla mı iletişime geçseniz? Sanırım hasta hayvanı veterinere götürmek için çıksanız buna izin var. En yakın açık veterinere götürün bence. Bir de foto isteriz

Ben kucukken bizimde basimiza boyle bisey gelmisti hep peynir vermistik 1 sene boyunca peynir yiyememistim sayesinde

Bizim evimizde de hem kedi hem de kuş var. Kendimizi kuşun olduğu odaya sokmuyoruz gerçi arada kendisi kaçıyor ama kafes olduğu için çok sıkıntı yaşamadık. Pek yardımcı olamadım çünkü kuşlarla ilgili pek bilgim yok ancak kuş ve kedi aynı evde yaşayabiliyorlar dikkat edince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…