canım tebrik ederimm değerde gayet güzel maşalahh benim 1 gün geçmişti 826ydıBugün hamile olduğumu öğrendim))son adet tarihim 31 ağustos.
Değerim 726.8)
iki gün sonra tekrar ölçtürmeye gel dediler.dr.görünücem tabi.sizce değerim nasıl??ksç haftalık olabilir??
Bi de ksklarımda 1 haftadır adet olucam gibi batma ve ağrılar var.dün külodumda çok çok açuk renki silik pembe bi leke gördüm.bu ne olabilir??
Yardımcı olursanız çok sevinirim)
kızlar çok teşekkür edrim cevaplar için bugün kasık ağrım biraz daha hafif ama yürürken falan alttan alttan arada bişeyler batıyo)ama normal demişsiniz çok rahatladım.yarın tekrar kana bakılacak.inş.artar sonucum.
bide alttan muyene olmalı mıyım?yoksa beklemeli miyim??annem olma diyip duruyoda)
bu 826 falan dediğiniz tam olarak ne değeri?
Hamileligin ilk haftalarinda bu tarz agrilar, sizintilar, kramplar, batmalar vs hepsi normal. Dikkat etmen gereken sadece kanama varmi, adet agrisi gibi sancilar geliyormu dayanamiyacak kadar olmali. Onun disinda endise etme suan gobisinin icinde tamirat var degisikler yasaman cok normal. Eger ilk kez hamile kaliyorsan kendinde belirti araman ve en ufak degisikligi hissetmen cok dogal.
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim olmayanlarada bu duyguyu yasatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?