kızlar bi bakar mısınız???

Mantar olunca noluo ki?

Bişey yok canım hafif bişeyse krem kullanırsın geçer. Travogen diye bir kremi var. Kaşıntısını alıyor. ÖZellikle adet dönemlerimizden sonra olur. Pedlerden dolayı havasız kaldığından. İlerlemiş ve kronikleşmişse bir defalık içilen bir hapı var. bakire değilsen de vajinal fitil var en etkili ilacı budur bunun :)

Bende dağınık topuz diye düşündüm.
İnce yeşil taşlı bileklik, küpe ve kolye olabilir oldukça ince olmalı.
Makyajda gözler ön planda ama dudak ve yanaklar olabildiğince doğal görünümlü olursa hoş olur.
Ayakkabılar da gayet şık.
Mutluluklar...

ii akşamlar kızlar vajinamda aşırı koku ve akıntı var nedeni ne ne yapmam gerekiyor bu sorunu yaşayanlar yardımcı olabilir mi?

doktora git. ayağını sıcak tut üşütmeden çok koku olur. hijyen. hergün duş çamaşırını hergün değişitir bide çamaşır aralarını ütüle.

muhtemelan mantar. çok ve tatlı tatlı kaşınıyorsa o vakit bi eczaneden mantar hapı al derim.

ama mantarda koku olmaz. koku içerden iltihaptan gelir..

mikrop kapmissin canim. doktora git basit bisey ilac veriyor 1-2 gune gecer. ama seninde temizligine dikkat etmen lazim.

ben hijyene dikkat ediyorum aslında günlük ped kullanıyorum ama bu aralar çok arttı akıntı ve koku doktora gitmeye de hiç vaktim yok eczaneden alabileceğim bşyler biliyor musunuz

Son düzenleme:
günlük pedler de koku ve kaşıntı yapıyor diye biliyorum ben özellikle parfümlü olanlar çok zararlıymış hergün kullanmayın günlük pedleri blki de havasız kaldığı için koku ve mantar yaptı iç çamaşırınızı da mutlaka pamuklu giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…