Kızlar bi bakar mısınız?

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
98
hamileliğimin 20. haftasındayım ayrıntılı ultrasyon yaptırdım doktor hersey gayet iyi dedei.gelişimi normal dedi.fakat çıkarken çocuk kardiyolojisinden randevu alın dedi..sebebini soramadan bi başka hastaya gitmek zorunda kaldı.oysaki ayrıntılı ultrasyonda kalbi odacıkları normal demişti anlamadım birşey..böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Böyle doktorları anlamıyorum bişe söylemeden direk şuraya gidin diyorlar sonra kafamızda bir sürü soru işareti.. Doktorunu ara nedenini sor canım yada tekrar git ihmal etme google yazdım ama pek bişe bulamadım kalp hastalıkları gibi bişey çıkıyor anlamadım mutlaka doktoruna tekrar git neden yönlendirdiğini öğreN bence

Doktorunu ara canım kimseden duymadım detaylıdan sonra çocuk kardiyoloji'sine gönderdiğini ara öğren müsait bi zamanda

Canim aynini bendede oldu sanirim biseylerden emin olmadi ayrintili ultrasonda olsa kalbi net goremiyolar. Fetal eko yapiliyo cocuk kardiyolojide. Her hastane yapmiyor fakat ben universitede yaptirdim. Ritim bozuklugu ve kalpte delikten suphelenmislerdi fetal eko net cevap weriyo. Sanirim onlarin ultrason aleti farkli birde sadece kalbe bakiyo. Doktorunda panik olma diye soylememistr ama biseyden suphelenmis belli. Ama panik yapma rabbime emanet yawrularimiz

benim ilk gebeliğimdede herşey normal olmasına rağmen göndermişti onlar kalp konusunda çok daha bilgililer kadın doğumculardan.bence endişelenecek birşey yoktur.

kızlar fetal eko yaptırdım çok şükür bebeğimin kalbinde hiç sorun yok...tüm ayrıntılarıyla bakıldı içim rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…